Bende leke yok ama diğer anlattıkların resmen beni özetlemiş 2.çocuk yaşlarımız saç dökülmesi ve saçlarımda beyazlar dahada çoğaldı bir an önce toparlanmam lazım yılbaşında işe başlamam gerekecek. Şimdiden düşünceler sardıKızlar selam ❤
Son günlerde kendimi çok çirkin hissediyordum
En büyük etken +7 kg, yüzümdeki lekeler ve üstleri tamamen açılan saçlarım..
Aynaya bakmak istemiyorum, doğum lekesi doldu yüzüm ve geçmiyor.
Azalacagina her gün daha da artıyor mu ne
2. çocuk yaşlandırdı beni, bir anda çöktüm sanki
Yaşım 34 hissedilen 65 şuan
Ne kendime bakmak, ne giyinip süslenmek hic birisi içimden gelmiyor..
Şu doğum lekeleri için doğal bir çözüm önerisi olan var mı? Sütünü sür diyenler var ama kızıma zor yetiyor..
Bari şu leke sorunumu çözelim nolur
Teşekkürler şimdiden
Bende leke yok ama diğer anlattıkların resmen beni özetlemiş 2.çocuk yaşlarımız saç dökülmesi ve saçlarımda beyazlar dahada çoğaldı bir an önce toparlanmam lazım yılbaşında işe başlamam gerekecek. Şimdiden düşünceler sardı
Benimde 28 aralık işe başlamam daha zoru kış mevsimi ve sağlık sektöründeyimBen de Aralık sonu başlayacağım işe
beni en iyi sen anlarsın, tüm bunların yanında bir de yüzünün yarısını lekelerin kapladigini düşün
Azalır diye beklerken her gün bir benek daha ekleniyor resmen..Bari sevimli olsalar
Benimde 28 aralık işe başlamam daha zoru kış mevsimi ve sağlık sektöründeyim
Teşekkürler zorlu bir süreç olacak benim için ama hakkımızda hayırlısıSağlık sektörü mü
Allah yardımcın olsun senin ve sağlık sektöründeki herkesin
Ben özel bi bankada çalışıyorum, 2 ayda bir 15 gün ofiste çalışılıyor şuan için, diger kalan günler evden çalışma..
Allah kolaylık versin. Alışkanlıklarını hemen değiştiremiyorlar tabii. Ama sandığından kolay uyum sağlayacak bence bebeğin.Emerek uyutmayi biraktigimin 1. Günü saat 5 oldu yatır kaldr yapiorum devamlı 1 kez uyudu oda 1 saat
İki çocukla evden çalışma zorlar seniSağlık sektörü mü
Allah yardımcın olsun senin ve sağlık sektöründeki herkesin
Ben özel bi bankada çalışıyorum, 2 ayda bir 15 gün ofiste çalışılıyor şuan için, diger kalan günler evden çalışma..
İki çocukla evden çalışma zorlar seniofisi tercih edebilirsin
Ben kamuda çalışıyorum. Yarım gün çalışmaya başlamıştım, idari izin geldi bana pandemiden dolayı. Şimdilik bu kış evdeyim gibi görülüyor.
Idari izin nasil oldu? Ben de kamudayım ama yıllık iznimi kullaniyorum simdiİki çocukla evden çalışma zorlar seniofisi tercih edebilirsin
Ben kamuda çalışıyorum. Yarım gün çalışmaya başlamıştım, idari izin geldi bana pandemiden dolayı. Şimdilik bu kış evdeyim gibi görülüyor.
Ya bayanlar kilo durumumuz ne alemde. Yedim de aldım yedim de aldım oysa hamilelikte hiç almamistim. Dlabimdaki hicbise olmuyor artı aynaya bakmak bi kabus sarkan göbek çok genisledim eşimin tisortlerini giyiyorumz var mı verebilmek için fikir . Emziriyorum ve midem büyüdü iyice
Önce İçişleri Bakanlığı genelge yayınladı, sonra bulunduğum ilin valiliği uygulamayla ilgili yazı yazınca netleşti. Dönüşümlü çalışma başladı mı sizin ilinizde? Aynı anda hamile ve süt izni kullananlara idari izin geldi çünkü..Idari izin nasil oldu? Ben de kamudayım ama yıllık iznimi kullaniyorum simdi
4 kilo fazlam var, boyum kısa olunca beden olarak bi-iki beden farketti. Hamilelikte kilo almamıştım ama doğumdan sonra pek veremedim. Şimdilik kendimden beklentim daha fazla almamak, mümkünse iki kilo vermek, sıkılıaşmak. Ekmek ve tatlıyı az yemeye çalışıyorum, YouTube’da evde yürüyüş videosu var onunla yürüyüş yapıyorum. Sıcaklar azalınca bu hafta akşamüstü yürüyüş yapmayı düşünüyorum ama mümkün olacak mı bilmiyorum. Evde yürüyüş linkini aşağıya ekliyorum. Ben çok sevdim.Ya bayanlar kilo durumumuz ne alemde. Yedim de aldım yedim de aldım oysa hamilelikte hiç almamistim. Dlabimdaki hicbise olmuyor artı aynaya bakmak bi kabus sarkan göbek çok genisledim eşimin tisortlerini giyiyorumz var mı verebilmek için fikir . Emziriyorum ve midem büyüdü iyice
Kucağımda oturuyor şimdilik denemedim kendi başına bırakmayı. Belki bu ayın sonuna doğru denerim. Bilgi için teşekkürlerKızlarrr bebislerinizi yavas yavaş oturmaya hazırlıyor musunuz?
Ben henüz başlamadım, 4.ayı doldurmadik henüz..Oturmayla alakalı 4 adımlık bir link bırakıyorum..
4 Adımda Bebeğin Oturma Aşamaları | İlk Adımlarım
Bebeklerin oturma aşamasında bebeklerinizin hazır olması gerekmektedir. Bebekler ne zaman oturur sorusunun cevabı ve daha fazlasını yazımızda bulabilirsiniz.ilkadimlarim.com
bebişin kaslarını geliştirmeye destek oluyoruz bu dönemde
benim ufaklik yüzüstü yatirdigimda kafasını tutup ayaklariyla tepiniyor, nerdeyse geri emekliyor.ama gel gelelim yüzüstüyken kollarını tutup kaldirdigimda asla kalkmiyor başını bırakıyor.
ben bunu sağladığında ufak ufak oturtmaya baslicam.buyuk kızımda emzirme yastigina sıkıştırıyordum onu,5 aya dogru oturma egzersizlerine başlamıştım.
❣
37.5 gecince.verdimCalpol u ateş kaçı görünce verdiniz
Bizde bugün yaptırdık aşığı bakalım nasıl olacak. Ateş filan çıkmasa iyiydi.Merhaba arkadaşlar. Carsamba günü 4.ay aşımız var. Ateş yapıyormuş galiba. Beni bir telaş sardi inşallah kolay atlatırız
Gecmis olsun cnm huysuzluk ve ates oldu bizdeBizde bugün yaptırdık aşığı bakalım nasıl olacak. Ateş filan çıkmasa iyiydi.