- 23 Ocak 2014
- 1.256
- 1.731
Merhaba mama kullanıyo musunuz?Ben başladım bile benim kız 68 cm 8 kilo başını kaldırmakta hiç zorlanmıyor ara ara oturtuyorum hoşuna bile gidiyor cadının
Hayır kullanmıyorum canm arada sütüm kesiliyor ama 2 3 gün de tekrar geliyor mama kullanmadan biberon felan istemiyor çünküMerhaba mama kullanıyo musunuz?
Benim oğlum da aynı boy ve kiloda. Ama geçen aydan beri sadece 400 gr almış. Zor emiyo acaba sütüm mu yetmiyo mama versem mi diye dusunuyorum da....Hayır kullanmıyorum canm arada sütüm kesiliyor ama 2 3 gün de tekrar geliyor mama kullanmadan biberon felan istemiyor çünkü
Canm 4. Ay aşısı bizde ishal yaptı ateş falan olmadı 2. Ay aşısı yapmistiMerhaba arkadaşlar. Carsamba günü 4.ay aşımız var. Ateş yapıyormuş galiba. Beni bir telaş sardi inşallah kolay atlatırız
Bence bilinçsiz şekilde mamaya başlamayın derim zaten 3. Ve 4. Aydan sonra kilo alımı yavasliyormusBenim oğlum da aynı boy ve kiloda. Ama geçen aydan beri sadece 400 gr almış. Zor emiyo acaba sütüm mu yetmiyo mama versem mi diye dusunuyorum da....
Doktor da az buldu kilo alımını bu ay. Bir dahaki ay da bakalim ona gore mama veririz dedi.Bence bilinçsiz şekilde mamaya başlamayın derim zaten 3. Ve 4. Aydan sonra kilo alımı yavasliyormus
Doktorunuz diyorsa verin tabi canm bisi diyemem benim doktorum mama değilde anne sutu tercih ediyor emzirme danismanimiz var kesildiğinde beraber getirmeye çalışıyoruz destek oluyor bir nevi yaniDoktor da az buldu kilo alımını bu ay. Bir dahaki ay da bakalim ona gore mama veririz dedi.
Ben doğduğundan beri sleepy kullanıyorum ama tabi ciltler farklı olunca bilemem . Bez değişikliğinde pişik oluyor diyorlar . Sudocrem en iyi geliyormolfix bulamadım diye sleepy aldım,24 saatte pişik oldu kuzum
çok kızgınım kendime canı yanıyor durduk yere benim yüzümden.
zeytinyağıyla masaj yaptım altı açık beklemedeyiz.. inşallah çabucak geçer
Sütünüzü sağarak arttırmayı deneyin . Gerekirse kaşık biberon ile sağdığınız sütü içirin .Benim oğlum da aynı boy ve kiloda. Ama geçen aydan beri sadece 400 gr almış. Zor emiyo acaba sütüm mu yetmiyo mama versem mi diye dusunuyorum da....
Inşallah bizim de öyle olur. Cevap için teşekkürlerCanm 4. Ay aşısı bizde ishal yaptı ateş falan olmadı 2. Ay aşısı yapmisti
Bizde ates oldu iki gün boyunca surup verdim iki kez öyle yavas yavas düştü sürekli kontrol edersiniz gece de yükseliyoInşallah bizim de öyle olur. Cevap için teşekkürler
Mecburen artik kontrol edeceğiz gece de canım sağol. Saat başı kalkar ateş ölçerim.Bizde ates oldu iki gün boyunca surup verdim iki kez öyle yavas yavas düştü sürekli kontrol edersiniz gece de yükseliyo
lcw ve affababy den aliyorum benArkadaşlar guvendiginiz bebek kiyafeti satan siteleri paylaşır misinz
Gecmis olsun cnm slepy bende begenmedim prima kullaniyorum.cinko orani yuksek pisik kremi iyi gelir cnm gecmis olsunmolfix bulamadım diye sleepy aldım,24 saatte pişik oldu kuzum
çok kızgınım kendime canı yanıyor durduk yere benim yüzümden.
zeytinyağıyla masaj yaptım altı açık beklemedeyiz.. inşallah çabucak geçer
Ates bizdede oldu calpol verdim 6 saate bir cnmMecburen artik kontrol edeceğiz gece de canım sağol. Saat başı kalkar ateş ölçerim.
Calpol u ateş kaçı görünce verdinizAtes bizdede oldu calpol verdim 6 saate bir cnm
Hicbir zamanKız bebisi olan anneler kulak delme işlemini ne zman yapmayı düşünüyorsunuz
Bana doktor çok dokunmamami söyledi kapanma oluyormuş hatta silerken bile kaka yoksa çok içini silme dediArkadaşlar benim kız bebeğim var dr bez degistirdikce vajinasini parmagimla hafifcr aralamami söyleyip gösterdi.sizde de böyle bir durum oldu mu?