2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Hayır kullanmıyorum canm arada sütüm kesiliyor ama 2 3 gün de tekrar geliyor mama kullanmadan biberon felan istemiyor çünkü
Benim oğlum da aynı boy ve kiloda. Ama geçen aydan beri sadece 400 gr almış. Zor emiyo acaba sütüm mu yetmiyo mama versem mi diye dusunuyorum da....

Doktor da az buldu kilo alımını bu ay. Bir dahaki ay da bakalim ona gore mama veririz dedi.
Doktorunuz diyorsa verin tabi canm bisi diyemem benim doktorum mama değilde anne sutu tercih ediyor emzirme danismanimiz var kesildiğinde beraber getirmeye çalışıyoruz destek oluyor bir nevi yani

Ben doğduğundan beri sleepy kullanıyorum ama tabi ciltler farklı olunca bilemem . Bez değişikliğinde pişik oluyor diyorlar . Sudocrem en iyi geliyor

Arkadaşlar guvendiginiz bebek kiyafeti satan siteleri paylaşır misinz
lcw ve affababy den aliyorum ben
Gecmis olsun cnm slepy bende begenmedim prima kullaniyorum.cinko orani yuksek pisik kremi iyi gelir cnm gecmis olsun

Arkadaşlar benim kız bebeğim var dr bez degistirdikce vajinasini parmagimla hafifcr aralamami söyleyip gösterdi.sizde de böyle bir durum oldu mu?

Arkadaşlar benim kız bebeğim var dr bez degistirdikce vajinasini parmagimla hafifcr aralamami söyleyip gösterdi.sizde de böyle bir durum oldu mu?
Bana doktor çok dokunmamami söyledi kapanma oluyormuş hatta silerken bile kaka yoksa çok içini silme dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…