2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bu ara uyanmayı sevdiği şeyler arasında burunlarimiz var yüzümüze dokunuyor. Ayaklarını tutmaya başladı. Sizde yazmışsınız normal ilerliyor demek ki

Benimde 9 6 hep hamilelikten once 12 8 di iyiydi hep halsizlik ve baş donmesi var bendede cnm ne yapcaz böyle bilmem gecmis olsun

Atak tir buyuk ihtimale 3 ayda baslayan atak 35 gun suruyor .3.ayin ortasina dogru basliyor fena bisey bizimki bitmek uzereseninde belki az kalmistr cnm

Keske emzik tutsa kurtarici oluyor.benim ilk oglum oyleydi emzik tutmadi hep memedeydi cok yorucu allah kolaylik.versin

Biskuvi zararlı olsaydı üretilir miydi sizce? Mama verin denmiş. Mamaya nekadar güveniyorsunuz? Kendi elinizlemi hazirladiniz. Burda biraz baskalarinin anneliğini yarhiliyorsunuz. Kimse evladina bile iste kötuluk etmez! O yüzden biraz dalga gecerek yada kucumseyerek degil daha mantiklı önerilerde bulunun. Biri bir tas atiyor peşine düsen düsene...

Yanına da diyet kola açsınlar bari
Ne kadar boş saçma bir yorum ? Oneride bulunmak yerine başkalariyla dalga gecmek , anneliğini yargılamak ya yorumlara bakıyorum da acaba sizler cok mu bilgillisiniz? Birsey oldumu hemen birbinizden gaz alıp dalga geciyorsunuz. Yazık gercekten çok uzuluyorum. Demekki güç insanda değil kalvyesi olandaymış sizlere basarılar. Ayrica kola gaz yapar canım sen bebişine şalgam ver kuzum bayıla bayıla içer

Bence de gerek yok ama ısrarla yanlış bilgiler verilince tutamadım kendimi. Yazık bu bebeklere. Şimdi bir şey olmasa da ilerde bir sürü sağlık problemi onları bekliyor olacak
Şimdi
Bebe bisküvisi mi hafif
Açın azıcık kitap makale okuyun!!
Ne kadar geri görüşlü yorum sizinkide.Ben çocuklarıma kahvaltıda hergun bebe bisküvili karışık kahvaltı hazırladım kocaman oldular hepside sağlıklı.Kaldı ki annelerimiz yada bı tık ileri nesil bizler bunlarla büyüdük ve hala hayattayız:)

Bebe bisküvisi veren birine tutupta ne kadar sağlıksız olduğuyla ilgili vaaz verecek kadar sabrım yok internet var açsın okusun hem merak etme ilk doğduğunda cartlak keababinin yanında icirmistim salgami 4.ayda kendi kendine donebildikleri için kola sıkıntı yapmaz gazını yeterince çıkarıyor bilgilendirme için teşekkür ederim bisküvi seven bilinçli anne

Yanına da diyet kola açsınlar bari
Bence siz bu sayfadan çıkın biraz adap dersleri alın. Ne kadarda hoşunuza gitmiş hanımefendinin topa tutulması.O bayan yanına kola açmaz bence ama siz kendinize bı evcil hayvan falan alıp onunla ilgilenin kitap okuyun egonuzu tatmin edin.Bizler biskuvilerle hatta bebeklikten çaya biskuvi bandirilarak yetişmişiz..Hatta kola bile içmişiz:)))En önemlisi güzel bir adap almışız ailemizden kimseyi topa tutmuyoruz.Hicbir anneyle dalga geçmiyoruz.Gonul rahatlığıyla iyi uykular diliyorum

2 cocuk buyuttum kalkmis bana burdan anneligimi soruyosun elbet bilincliyim aman bisey olur diye asla cocuklarimi kisitlamadım.bir annenin ustune bu kadar gidilmez? Uslupluca bilgi verirsiniz ha uslubunuz yoksa susarsiniz ki hic sanmiyorum susacak asalet bile yok sizde :) o yuzden muhatab alip şurada cumleler yazmaya bile değmezsiniz. Sizin gibi okuz altinda buzagi arayanları cok gordum. Sirf yorum yapmak adina saçmaliyorsunuz. Evet bilincliyim siz nekadar bilinclisiniz acaba? Şalgam veren bilinçli anne )

Sevgili anneler öze
Bilimden
Emin misiniz kimseye bunu ver demediğinizeEki Görüntüle 2687535
Sevgili eğitmen arkadaşım.Ajanmisiniz egitimcimi blog blog yorum aramissiniz.Egitimciyseniz doğuda bebeklerin nasıl beslendiğini görev esnalarinda gormussunuzdur.Demekki size göre elit anneler harici kimse bebek yetiştirmeyi beceremiyor.İcinde ne olduğu belli olmayan mamaları kolaylık diye bebeklere vermek en kolayı degilmi sonra neden kilo alıyoruz diyor bu hanımlar.Miss gibi tarhanayi gözün görerek yoğur kurut 6 aylık bebeğe kaşık kaşık ver hiçbir zararida olmaz.Bebe bisküvisi de kahvaltılarda birer ikişer ez içine oh missBizim memlekette çocuklar bunlarla yetişir dişi kaşınıyor diye pırasa veririz ellerine hazır elit jelleri değil bal gibide büyüdüler böyle.Hatta size bı sır veriyimmi annelerimiz babalarımız eşlerimiz ve bizlerde böyle büyüdük.Aman duymasın kimse bilimsel çorbalar halt etmiş bunların yanında Karadenizli olarak çokta dayanikliyizdir.

Sizin sanirsam formul mamalarin icine konulan gdo lu pirinc unlarindan ve yine icine eklenen inek sutunden bilginiz yok ya a bu mamalar yuzunden akrabamin cocugu olumden dondu suan ozel mamaya geçtiler o yuzden tarhanayi severiz biz 6 aylik olunca da ara ara veririz

Sigara faydalı olduğu için mi üretiliyor o zaman aynı mantıkla?
Bebeğe bisküvi yedirme demek gayet mantıklı bir öneri. Yetişkinlere bile yasakken
Yıl olmuş 2020 bilgi çağındayız
Araştırın okuyun sorun sorgulayın biraz
En azından bisküvi pakedi okusanız görürsünüz içinde zararlı neler var
Okumaktan zarar gelmez korkmayın

50 yaşını görmeden şeker kalp tansiyon hastası olursanız beni hatırlayın
Eski nesillerin bunlarla büyümüş olması faydalı olduğunu göstermez
Hayatta olmanız da sağlıklı olduğunuzu
Geri görüşlü yorumunuzu da size iade ediyorum

Yeni üyelik açıp adap derdi akılları vermeye kalkmayın
Kola içmeye devam edin
Akla ve bilime karşı olun
Çok güzel yetiştirmeye devam edin çocuklarınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…