2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Canim merhaba, ben vajinismusu 1 yil yasamis biri olarak bu konularda cok tedirginim ancak vajinal ultrasonda cubuk incecik birsey 2 parmak kalinliginda. Hic bir zarari olmaz speculum gibi birsey degil agri aci hissetmiyorsun sakin endise etme. Ama baktirmadigin icinde korkma. Benim bildigim speculum hamileler icin pek iyi birsey degil. Tabi doktordan daha iyi bilemem. Ama sana tavsiyem vajinal ultrasonla baktirman en azindan kafanda soru isareti kalmaz. Bir dahaki muayene kadar endise etmeyeceksen bekle yok benim icim rahat degil dersen tekrar git kontrol ettir. İcini ferah tut bu en onemlisi. Annen icinde acil sifalar dilerim Allah yardimciniz olsun tez zamanda sifa versin insallah..

Ben gecikme olduğu zamandan beri bulantım var ama henüz çıkarma ya da bir şey yiyememe durumuna gelmedi. Tansiyonum hep düşüktür benim zaten normal hali 10/5 şeklindedir. Sanırım yükselmesi sorun oluşturuyor daha çok. Geçmiş olsun

Ben de yan komsunun gunluk menusunde ne var tek tek sayabilirim o kadar kokusunu aliyorum bu ara toplu tasimaya hic binmedim ama anlattin ya kokusu geldi resmen . Bu ara en cok dayanamadigim seyse sigaraaaaa. Esim iciyor malesef ve sigaradan sonra ellerini bile yikamasini soyluyorum nerdeyse yanima yatirmiycam oyle rahatsız etmeye basladii

Sağolun evet yüksek olmasından çok iyidir ama böyle de insanın yaşam kalitesi düşüyor kafamı kaldıramıyorum bazen geçer bi an önce inşallah

Sağlık sorunu değil, şimdi başka sorunları var. Dilerim anneniz de tez zamanda sağlığına kavuşur

Bu arada kızımda son adet tarihim 28 temmuzdu. Doğum 2 mayıs görünüyordu ama 27 nisanda doğdu. Yani mayıs ilk hafta görününler muhtemelen nisan annesi
Ayni ben 28 temmuz benimde adet. Nisan istiyorum zaten nedense. Erkekmi gec gelir derlerdi öyle bisey vardi sanki

Annenize Rabbim şifalar versin.ilk gebeliğimde kanama falan olunca titreyerek ve korkarak 5 gün vajinadan muayene oldum,2.de 5 haftalıkken gittim erken diyip yine 1 kez muayene oldum,gözüktü,Bu sefer 4+5 Dr acilden betahcg baktır dedi,dr henüz görülmeyebilir desene bakmam lazım yazıcam dedi ben neyse keseye benzer bişey var dedi yine alttan baktı 6.haftayı geçince gidin acele etmeyin yoksa görmek için bakıyorlar,

Benim bu ikinci hamileliğim. Hem ilkşnde hem se bunda ilk başta vajinal baktırdım. Gebeliğin en başında vajinal ultrasonla daha iyi görebiliyor doktorlar. Doktor daha net gördüğünde size daha detaylı bilgi verebilir o nedenle gebeliğin başında tercih edilen muayene yöntemi vajinal (bu arafa ilk gebeliğimde 8 haftalıkken, bunda ise 5 haftalıkken doktora ilk gittim). Kalp atışı sonrası zaten karından bakmayı tercih ediyorlar. Ağrı, sızı, kanama çekinceniz varsa doktorunuzla paylaşın tabi veya bu endişelerinizi rahatça paylaşabileceğiniz güvenebileceğiniz bir doktor bulun. Bu arada annenize de acil şifalar diliyorum

Benim bu ikinci hamileliğim. Hem ilkşnde hem se bunda ilk başta vajinal baktırdım. Gebeliğin en başında vajinal ultrasonla daha iyi görebiliyor doktorlar. Doktor daha net gördüğünde size daha detaylı bilgi verebilir o nedenle gebeliğin başında tercih edilen muayene yöntemi vajinal (bu arafa ilk gebeliğimde 8 haftalıkken, bunda ise 5 haftalıkken doktora ilk gittim). Kalp atışı sonrası zaten karından bakmayı tercih ediyorlar. Ağrı, sızı, kanama çekinceniz varsa doktorunuzla paylaşın tabi veya bu endişelerinizi rahatça paylaşabileceğiniz güvenebileceğiniz bir doktor bulun. Bu arada annenize de acil şifalar diliyorum

Canim valla benim doktorum artik yaptirmana gerek yok dedi etrafimda kimse de yaptirmiyo

Üzüldüm cnm Allah bir daha yaşatmasın inşallah bilmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…