2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhaba damla ben
SAT : 20 ağustos
Hamileliğimi daha 18 eylülde öğrendim
4 haftalık hamileyim
İstanbuldayım
Muhtemelen mayıs sonu haziran başı doğum yapacağım allah izin verirse. Daha kesemizi göremedik cumartesi günü kısmet ederse allah görcez

ay kızlar o rüya olayı doğru ya. ben 1,5 ay önce çocuk istemeye başladım. rüyamda ilk denemede hamile kaldığımı gördüm. bi kızım oluyodu. gerçekten de bu ay ilk denemeydi ve hamile kaldım. sonra bu ay basında kahve falımda anne kız figürü çıktı bariz şekilde. sonra gene bi gece rüyamda karnımın şiştiğini, errtesi gece çok tatlı kumral bi bebek gördüm. şu anda bu rüyaları düşündükçe şaşırıyorum. çünkü bilinç altı diye yorumlamıştım <3

Bende öyleyim canım çok halsiZim kafam kalkmıyor yataktan sürekli uyku halindeydim Progestn kullanıyorum onun da etkisi var tabi

Bende bgm öyleydim eczane de tansiyonumu ölçtürdüm 10/6 çıktı düşük dedi
Çok yorgunum keyifsizim sessiz sakin haldeyim uykuya da dalamıyorum

Kızlar göğüslerim büyüdü şişti yan tarafları çok ağrıyor. Büyümeleri için erken değil mi sizde nasıl durumlar? Bulantılar başladımı
Benim de korkunç şiştiler. Sanki dogurucam daha 4 hafta nerdeyse :) Ki iki haftalıkken ben baya baya şiştim göğüslerden anlamadim niye bu kadar

Merhaba Ceyda ben
Sat’a göre 4+6 yım, sat 22 agustos
İstanbuldayım ilk çocugumm
Henüz hiç hastaneye gitmedim herkes gitme bişey görünmez dedi bende salıya kadar beklicem yani 6+5 falan oluyo o zaman gidicem inşallah keseyide bebegide görürüz

Pardon5+5

Bende öyleyim canım çok halsiZim kafam kalkmıyor yataktan sürekli uyku halindeydim Progestn kullanıyorum onun da etkisi var tabi
Progestanı yutarak kullandım daha beter oldum ben de şuan fitil olarak geceleri kullanıyorum. Bir de onu kullansam demekki

Bende bgm öyleydim eczane de tansiyonumu ölçtürdüm 10/6 çıktı düşük dedi
Çok yorgunum keyifsizim sessiz sakin haldeyim uykuya da dalamıyorum
Benim evde 8/5 çıktığı bile oluyor bende aynenn öyleyim eşim hiç konuşmuyorsun diyor inşallah geçicidir bu hal süreç

allah aşkına parası neyse ben vereyim başka doktora git bu nedir böyle, kem küm laflar.. üfff .. kadın doğumculara acayip ayar olmaya başladım..
Canım aslında dr.un aklını birazda benmi karıştırdım bilmiyorum, önce 3-4gün sonra gel kalp atışını görürüz bu kesede dedi, ben geçmiş öykümü anlatıp 4 kayıp yaşadım deyince sanırım şüpheyle baktı, progesteron sonucum 22,30 çıkmış. Her şeyin güzel olacağına inanmak istiyorum, kızımı sütten kesmeye çalışıyorum onun verdiği psikolojik yıkım aslında hiç kesmek istemiyorum gözlerimin içine bakarak sımsıkı emzirmek tarifsiz duygu rabbim sizlerede yaşatsın inşallah, şu an ondan ayrılmak istemiyorum ama tonla ilaç kullanıyorum hormon ilaçlarıda var bıraktırmam gerek.. biraz karmaşık duygular içindeyim, sağol desteğin için, Allah hepimizin bebeklerini korusun

Son düzenleme:
N natalia06 bana kesen 5+3ten büyük dedi.. ama sonuç olarak ben 5+3te kalp atışı duymayı beklemiyordum aslında ama dr.un tepkileriyle sanki duymamız gerekiyodu gibi algıladım, kanama alanımda varmış kesenin yanında bol bol uzanmaya çalışıcam, hepimiz için hayırlısı inşallah

Yarın beni de Etiketler misin ilk kez duyuyorum bunu
Ben de ilk kez duyuyorum. Emzirme gruplarında da danıştım. Herkes ilk kez duyuyor. İnsanın içine şüphe düşmesi bile yetiyor böyle durumlarda. Çok canım sıkkın. Dilerim yarın güzel haberler alırım bu konuda. Paylaşacağım merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…