- 29 Haziran 2019
- 737
- 779
- 31
Bnm yatmam cok zor oluyor ama yapicak birsey yok biraz troit biraz rahim sekli etkiliyor bnm 3.5 yasinda bir kizim var cok yatsmiyorimBen de 3 haftalikken ogrendim ben de 6+4 üm dusuk riskim benim de var sebebini bilmiyorum. Yatiyorum ben de
Yok yok walla kirilmadim saka yaptim. Gebeyiz biz herşeyi takma kafanaBilmeden kırmak üzmem istemem
Bende öyleyim canım çok halsiZim kafam kalkmıyor yataktan sürekli uyku halindeydim Progestn kullanıyorum onun da etkisi var tabiMerhabalar kızlar, biz de bu cuma kalp atışını duymaya gideceğiz hayırlısıyla inşallah. Hafif bulantılarım tiksinmelerim başladı bir de tansiyonum çok düşük bazen kafamı kaldıramıyorum benim durumumda olan var mı
Bende bgm öyleydim eczane de tansiyonumu ölçtürdüm 10/6 çıktı düşük dediMerhabalar kızlar, biz de bu cuma kalp atışını duymaya gideceğiz hayırlısıyla inşallah. Hafif bulantılarım tiksinmelerim başladı bir de tansiyonum çok düşük bazen kafamı kaldıramıyorum benim durumumda olan var mı
Benim de korkunç şiştiler. Sanki dogurucam daha 4 hafta nerdeyse :) Ki iki haftalıkken ben baya baya şiştim göğüslerden anlamadim niye bu kadarKızlar göğüslerim büyüdü şişti yan tarafları çok ağrıyor. Büyümeleri için erken değil mi sizde nasıl durumlar? Bulantılar başladımı
Pardon5+5Merhaba Ceyda ben
Sat’a göre 4+6 yım, sat 22 agustos
İstanbuldayım ilk çocugumm
Henüz hiç hastaneye gitmedim herkes gitme bişey görünmez dedi bende salıya kadar beklicem yani 6+5 falan oluyo o zaman gidicem inşallah keseyide bebegide görürüz ❤
Progestanı yutarak kullandım daha beter oldum ben de şuan fitil olarak geceleri kullanıyorum. Bir de onu kullansam demekkiBende öyleyim canım çok halsiZim kafam kalkmıyor yataktan sürekli uyku halindeydim Progestn kullanıyorum onun da etkisi var tabi
Benim evde 8/5 çıktığı bile oluyorBende bgm öyleydim eczane de tansiyonumu ölçtürdüm 10/6 çıktı düşük dedi
Çok yorgunum keyifsizim sessiz sakin haldeyim uykuya da dalamıyorum
Doktorum uyardı zaten çok uyutur dedi ama bukadar beklemiyordumProgestanı yutarak kullandım daha beter oldum ben de şuan fitil olarak geceleri kullanıyorum. Bir de onu kullansam demekki
Canım aslında dr.un aklını birazda benmi karıştırdım bilmiyorum, önce 3-4gün sonra gel kalp atışını görürüz bu kesede dedi, ben geçmiş öykümü anlatıp 4 kayıp yaşadım deyince sanırım şüpheyle baktı, progesteron sonucum 22,30 çıkmış. Her şeyin güzel olacağına inanmak istiyorum, kızımı sütten kesmeye çalışıyorum onun verdiği psikolojik yıkım aslında hiç kesmek istemiyorum gözlerimin içine bakarak sımsıkı emzirmek tarifsiz duygu rabbim sizlerede yaşatsın inşallah, şu an ondan ayrılmak istemiyorum ama tonla ilaç kullanıyorum hormon ilaçlarıda var bıraktırmam gerek.. biraz karmaşık duygular içindeyim, sağol desteğin için, Allah hepimizin bebeklerini korusunallah aşkına parası neyse ben vereyim başka doktora git bu nedir böyle, kem küm laflar.. üfff .. kadın doğumculara acayip ayar olmaya başladım..
Ben de ilk kez duyuyorum. Emzirme gruplarında da danıştım. Herkes ilk kez duyuyor. İnsanın içine şüphe düşmesi bile yetiyor böyle durumlarda. Çok canım sıkkın. Dilerim yarın güzel haberler alırım bu konuda. Paylaşacağım merak etme.Yarın beni de Etiketler misin ilk kez duyuyorum bunu
medikal park pendik evime yakın diye tercihimKizlar Anadolu yakasinda olanlar hangi hastaneleri tercih ediyorsunuz?