Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ben oluyorum 20 temmuz bnmde kesin nisan annesiyimBu arada kızımda son adet tarihim 28 temmuzdu. Doğum 2 mayıs görünüyordu ama 27 nisanda doğdu. Yani mayıs ilk hafta görününler muhtemelen nisan annesi
Bence deBu ben oluyorum 20 temmuz bnmde kesin nisan annesiyim
6 haftalık civarı görünüyor ama en iyi sonraki gelişinde anlayacağız, hem de kalp atışını duyacağız dedi. Kese gayet iyi durumdaymış. Her şey yolundaymış. Ama maalesef tam tarih belli değil ühühü. Regl tarihim 18ağustos bu arada.
Eveeeet çok mutluyum!
Bakarsınız aynı tarihlerde doğururuzAynıymış tarihlerimiz. Her şeyin yolunda olmasına sevindim.
Evvet, öncesinde hep işimde bir şüphe vardı belirsizlikten dolayı. Ağız tadıyla bir sevinemiyordum bile. Şimdi acısını çıkarma zamanıGününü boşver bizimkilerde her kontrolde değşiyor zamane bebeler işte :)) sağlıklı ya tamamdır gözümüz aydın
İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğduklarını görürüz. Benim iki düşük olunca daha korkarak yaklaşıyorum şimdiBakarsınız aynı tarihlerde doğururuz ☺
Eveeeet çok mutluyum!
Videoya çekmeyi unutmayınYarın kontrole gidicez
Daha kalp atışını duymamistik
İns yarın duycaz bakalım
İnşallah. Haklısın. Annelik öyle bir şey ki sürekli bir evham hali. Bir de geçmiş kötü tecrübeler hepten arttırıyor evhamları. Bu kez iyi sonuçlanacak inşallah. Bütün güzel dileklerim seninle canım.İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğduklarını görürüz. Benim iki düşük olunca daha korkarak yaklaşıyorum şimdi
Annene acil şifalar canım. Dilerim tez zamanda eskisinden de iyi olur. Vajinal ultrason yaptırmak zorunda değilsin. Hele ki böyle gerilim içindeyken. Nasıl hiisediyorsan, işinden nasıl geliyorsa öyle davran. Kimsenin seni baskılamasına izin verme. Bana da karından baktı dr.Ben geçen hafta doktora gitmiştim. Doktor karından ultrasonla bakıp kesenin oluştuğunu ama daha bebeğin görünmediğini, herhangi bir sorun olmadığını, bi sonrakinde kalp atışlarına bakacağını söylemişti.
Bugün farklı şehirde başka bir doktora gittim. Vaginal ultrason bakmak istedi, kabul etmedim çünkü nisan ayında rutin muayene ve smear için ilk kez çatalda spekulum uygulandığında çok canım yanmıştı ve 4-5 gün kanamalar olmuştu. Bugün bir spekulum sokulup özellikle açıldığı andaki kadar acı olmayacağını mantıken bilsem dahi elim ayağım titredi ve durumu kısaca açıklayıp karından bakmasını rica ettim. Doktor biraz bozuldu ve ultrasonla bakarken sürekli "şu an iyi görünüyor ama tabii karından doğru düzgün bir şey görmek zor, kahve falına bakmak gibi şu an bu, bir yerde kanama varsa da göremem ki" falan filan diyerek söylendi. Hatta ben kese içinde bebeği kendim gördüm, yüzük gibi oluyor, sanki taşıymış gibi görünen kısımda yerleşmiş oluyor ya, eşime dedim bak bak şu işte diye. Doktor artık görüntüyü dondurup çekti bir foto. Onu verdi muayene çıkışında zaten. Kese büyüklüğü nedir bebek kaç mm, kaç artı kaç günlük bir şey söylemedi ben de yine göremiyoruz ki burdan falan der diye soramadım.
Kalp atışı var ama duyamıyoruz dedi. Dinlemeye çalıştı mı hiç emin değilim.Karından zaten anca bu kadar pff hmmff falan. Keşke karından bakmayı kabul etmeseydin be adam diyecektim az kaldı. 2 hafta sonra tekrar bekliyorum dedi. 2 hafta sonra burada olur muyum bilmiyorum, ilk doktorun olduğu şehirde de olabilirim. Bu arada neden bir orada bir buradasın derseniz annem kanser tedavisi görüyor. Iki şehirde de takip eden doktorum olsun istemiştim ama bugün çok moralim bozuldu.
Buradaki herkes vaginal ultrason mu baktırdı? ilk gittiğim doktor bir hafta önce daha küçuk olmasına rağmen neden teklif dahi etmedi?
Şimdi kanama veya bir sorun varsa benim yüzümden görülemedi ve müdahale de edilemeyecek mi demek? Korktum istemedim diye çok mu yanlış mı yaptım? Aynı doktora veya başkasına gidip dişimi sıkıp yine de yaptırmalı mıyım? Bugün düşüncesi dahi dizlerimin bağını çözdü hemşire ısrar ettikçe kalbim yerinden çıkacak sandım kapıdan koşup kaçıp gitsem mi diye düşündüm panikledim.
İyi haberlerini bekliyoruz canım. Darısı başıma. ☺Yarın kontrole gidicez
Daha kalp atışını duymamistik
İns yarın duycaz bakalım
İns bnde öyle dusunuyirm (;Videoya çekmeyi unutmayın
İns canmmmİyi haberlerini bekliyoruz canım. Darısı başıma. ☺
Teşekkürler canımm. İnşallah hep güzel haberler alırız böyleİns canmmm
Senin adına da çok sevndm gerçekten
Sende iyi haberler alirsin