2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Sizleri okudukça ilk gebeliğim geliyor aklıma ☺ ne güzel günlerdi heyecanlı, diken üstünde ama mutlu. Şimdi arada kendimi dürtesim geliyor kalk hamilesin oturma öyle kös kös 😁
ben de sizleri görünce özenesim geliyor ne güzel sağlıkla bir tane doğurmuşlar ikinciye hamileler rahat rahat takmadan diye :KK48::süslü:

Az önce çıktım dr. dan. Bugün 5+3üm. Karından baktı kese iyi, yolk sac oluşmuş dedi. Bikaç gün sonra geldiğinde görürüz kalp atışını sanırım dedi. Sonra bebeği görmeye çalıştı pek göremiyorum gibi dedi, vajinal bakalım dedi vajinal baktığında da kesenin köşesini gösterip fetus var gibimi tarzında bişeyler dedi, 5+3ten büyük bu kese dedi 11mm dedi. Sonuç; dr ne dedi ben ne anladım durumum ne bilmiyorum kafam allak bullak içime acı çöktü:KK43: kesenin yanında küçük bi kanama alanıda var dedi. Haftaya pazartesi gidicem tekrar. Bu arada kanda progesteron hormonuna bakalım, eğer sonuç 25 üstüyse %98 sağlıklı gebelik, sonuç 5 in altındaysa sağlıksız gebelik, sonuç 5-25 arasıysa yorum yapamayız dedi. Şimdi sabırsızlıkla tahlil sonucumu bekliyorum.

Zaten tedirgin etmekte birebireler aslında 7 +haftaya kadar normal geç döllemede de geç gözükebiliyor,bana hep 1 hafta bazen 3 gün geriden geliyor derdi dr.yani henüz erken ben 40.gün canlandığı söylenir,ona inanıyrm,rahat olun erken

6 haftalık civarı görünüyor ama en iyi sonraki gelişinde anlayacağız, hem de kalp atışını duyacağız dedi. Kese gayet iyi durumdaymış. Her şey yolundaymış. Ama maalesef tam tarih belli değil ühühü. Regl tarihim 18ağustos bu arada.
Aynıymış tarihlerimiz. Her şeyin yolunda olmasına sevindim.

X