2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
aramızda 1 hafta var. kesin yaa %100 Allah nasip ederse, ultrason kağıdında da zaten 24nisan 2mayıs demiş :KK36:

benim ultrason kağıdımda doktor utanmasa adımı bile yazmayacakmış he,dün muhabbet oldu ya gittim baktım bir zıkkım yazılı değil, hafta yazıyor bir de anlamadığım bir sürü şey EDD diye yazılı tarihte hep ön görülen doğum tarihleri var ama benim kağıtlarda o yok :sinirli:

benim ultrason kağıdımda doktor utanmasa adımı bile yazmayacakmış he,dün muhabbet oldu ya gittim baktım bir zıkkım yazılı değil, hafta yazıyor bir de anlamadığım bir sürü şey EDD diye yazılı tarihte hep ön görülen doğum tarihleri var ama benim kağıtlarda o yok :sinirli:
edd ne acaba oda bende yazmıyor :rolleyes:

Bidahaki kontrole merdaneyle git ozaman yazar 😁

inan ilk olduğu için tercihim yok,her ikisine de ihtiyacım var, eşim kız bebek istiyor allah onun gönlüne göre versin diye dua ediyorum bende :dua:nasılsa 5 yıl sonra nasıl yapılacağını öğrendik, gene yaparız :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Hayırlı sağlıklı olsunlar cinsiyet farketmez canım

inan ilk olduğu için tercihim yok,her ikisine de ihtiyacım var, eşim kız bebek istiyor allah onun gönlüne göre versin diye dua ediyorum bende :dua:nasılsa 5 yıl sonra nasıl yapılacağını öğrendik, gene yaparız :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ben de eşim de kız geçiyor içimizden ama his anlamında erkek diyorum Hoppa sağlıklı olsunlarda :dua:

1 hafta ablaydı ya hani benim ki :)) belki de o yüzden mi bilemedim ama haftaylığına göre hesaplamış

Kizlar bu arada benim de bugun ikinci randevum vardi. Kalp atisini gorduk cok sukur ama duymak icin 10 gun sonrasina tekrar randevu verdi ♥ 6+5 diye gittim 6+4 ciktim bir gun geriden geliyoruz. Allah hepimize kucagimiza almak nasip etsin, darisi kalp icin heyecanla bekleyenlere 🥰
Aynıyız sizinle bende 10 gün geçmesini bekliyorum🥰🥰 masallah bebişlere♥️

Önceki hamileliğimde 15 Kasım dı ama 20 Ekimde pırtladı sıpam. Bi tez daha çürüttüm oleyyyy🤣🤣🤣🤣
anaaam baya önceden pırtlamış yavrucak :KK49:
o zaman nisan ise doğumum doktorun demesiyle, ben mart annesi de olabilirim kafam çok karıştır mart nisan mayıs :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

X