- 19 Nisan 2018
- 1.540
- 1.235
- 133
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #10.121
Bebeğin nesi var canim?Kızlar hepinize merhaba. Teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden.benim yeni yeni geldim kendime bebek dışarı adapte olamadı için yoğun bakımda duanızı esirgemeyin canlar.sezeryan da hiç bsey hissedilmiyo.ama benim sonrası çok kötüydü. Ama karşımdaki bayanda tık ağrı yoktu bünyeyle alakalı herhalde
Inliyor Canım akciğer sıkıntısı varBebeğin nesi var canim?
Kuzum, cok geçmiş olsun. Şimdi genelde bebekleri solunum sıkıntısı var diye hep yogun bakıma aliyorlar cok duyuyorum. Hemen geçer inşallah, stres yapma sen. Kac kilo doğduInliyor Canım akciğer sıkıntısı var
Genel olarak bebek iyi degilmi neden böyle olmuşki ilk defa duydum dışarı adepte olmadi diye yoğun bakıma alındığınıKızlar hepinize merhaba. Teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden.benim yeni yeni geldim kendime bebek dışarı adapte olamadı için yoğun bakımda duanızı esirgemeyin canlar.sezeryan da hiç bsey hissedilmiyo.ama benim sonrası çok kötüydü. Ama karşımdaki bayanda tık ağrı yoktu bünyeyle alakalı herhalde
Hafta olarak geriden mi geliyordu seni sanki ondan dolayı akciğeri tam gelişmemiş te olabilirInliyor Canım akciğer sıkıntısı var
Çok şükür canım bir kaç güne bebişinde çıkar kuvezden solunumu daha sağlıklı olsun diye almışlardır kuvezeKızlar hepinize merhaba. Teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden.benim yeni yeni geldim kendime bebek dışarı adapte olamadı için yoğun bakımda duanızı esirgemeyin canlar.sezeryan da hiç bsey hissedilmiyo.ama benim sonrası çok kötüydü. Ama karşımdaki bayanda tık ağrı yoktu bünyeyle alakalı herhalde
38+5 3210 gram canım çok sağol Allah razı olsunKuzum, cok geçmiş olsun. Şimdi genelde bebekleri solunum sıkıntısı var diye hep yogun bakıma aliyorlar cok duyuyorum. Hemen geçer inşallah, stres yapma sen. Kac kilo doğdu
Allah razı olsun inşallah canimÇok şükür canım bir kaç güne bebişinde çıkar kuvezden solunumu daha sağlıklı olsun diye almışlardır kuveze
Çok sevindim sağlıklı olmanıza darısı bizlerin başına
1 hafta geriydi canım 38 +5 3210 gram doğdu canimHafta olarak geriden mi geliyordu seni sanki ondan dolayı akciğeri tam gelişmemiş te olabilir
Genel olarak iyi dedi canım tüp bebeklerde olurmuş dedi. önlem amaclı gonderdik dediGenel olarak bebek iyi degilmi neden böyle olmuşki ilk defa duydum dışarı adepte olmadi diye yoğun bakıma alındığını
Çok geçmiş olsun canım inşallah bebeğin de çabucak yoğunbakımdan çıkar kıyamam sana ya kötü oldun demek.Kızlar hepinize merhaba. Teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden.benim yeni yeni geldim kendime bebek dışarı adapte olamadı için yoğun bakımda duanızı esirgemeyin canlar.sezeryan da hiç bsey hissedilmiyo.ama benim sonrası çok kötüydü. Ama karşımdaki bayanda tık ağrı yoktu bünyeyle alakalı herhalde
Haklısın kuzum valla ama insan karşılaşınca üzülüyor sonra başka hikayeleri duyunca bir ben değilmişim bunları duyan diyorumAhhh kuzum ahhh doktor hatalarını anlatsam roman olur başımdan geçenleri sen kimseye aldırma boşver üzme tatlı canını
Maşallah ultrason kilosu tutmuş sanırım kaç gün kalıcak küveste1 hafta geriydi canım 38 +5 3210 gram doğdu canim
Canım hayırlı olsun bebişin dünyaya geldi demek şükürler olsun.benim ilk çocuğumda da olmuştu önlem amaclı tutuyorlar çıktığında çok iyiydi.okuduğum kadarıyla sezeryandeki uyuşturma işlemi biraz bebeğe geçiyormuş bu etkiliyor maalesef biraz.Genel olarak iyi dedi canım tüp bebeklerde olurmuş dedi. önlem amaclı gonderdik dedi
Evet canım inşallah iyileşir.pamuk gibiydi oğlum maşallah. Kucağıma almakta nasip olur inşallahÇok geçmiş olsun canım inşallah bebeğin de çabucak yoğunbakımdan çıkar kıyamam sana ya kötü oldun demek.
Hayırlı doğumlar canım inşallah bende alırım kucagimaCanım hayırlı olsun bebişin dünyaya geldi demek şükürler olsun.benim ilk çocuğumda da olmuştu önlem amaclı tutuyorlar çıktığında çok iyiydi.okuduğum kadarıyla sezeryandeki uyuşturma işlemi biraz bebeğe geçiyormuş bu etkiliyor maalesef biraz.
kızlar bende cuma sabah 10 da sezeryana giriyorum.umarım herşey yolunda ilerler.tam 38+0 olacağız.
Alacaksın inş.şimdi dinlenme fırsatı olarak gör,uyu dinlen.sezeryan sonrası dinlenmeye ihtiyaç duyuyor bünye.Hayırlı doğumlar canım inşallah bende alırım kucagima
Geçmiş olsun canım rabbim sağlıkla büyümesini nasıl etsinInliyor Canım akciğer sıkıntısı var
Gözün aydın canım inşallah bebeğine sağ salim kavuşursun çok şükür zoru geçti senin adına çok mutluyum darısı başımızaKızlar hepinize merhaba. Teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden.benim yeni yeni geldim kendime bebek dışarı adapte olamadı için yoğun bakımda duanızı esirgemeyin canlar.sezeryan da hiç bsey hissedilmiyo.ama benim sonrası çok kötüydü. Ama karşımdaki bayanda tık ağrı yoktu bünyeyle alakalı herhalde
Canım Allah sana da kolay doğum nasip etsin maşallah süreç geçti yavaş yavaş doğum haberlerine geldik ne kadar şükretsek azdır, senden de güzel haberler bekliyoruz inşallahkızlar bende cuma sabah 10 da sezeryana giriyorum.umarım herşey yolunda ilerler.tam 38+0 olacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?