- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
•Yaş: 25 •İlk Deneme | Erkek Faktörü | İzmir 9 Eylül Üniversitesi Tüp Bebek Merkezi | 17 Mart Transfer Oldu |
•Yaş:24 •İlk Deneme | Erkek Faktörü (Ağır OAT) | Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi | 4 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak | Pozitif |
•Yaş: 27 •İlk Deneme (1 başarısız aşılama) | Sebepsiz İnfertilite | Antalya Ivf Özel Tüp Bebek Merkezi | 3 Mart Transfer Oldu | Pozitif |
@10Esra_Rengiz_16 •Yaş: 37 •2. Deneme | Pcos + Erkek Faktörü | Bursa Jimer Tüp Bebek Merkezi | 4 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak |
•Yaş: 31 •İlk Deneme | Sebepsiz İnfertilite | Ankara HRS Hastahanesi Tüp Bebek Merkezi | 29 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak |
•Yaş: 29 • 3.Deneme | Erkek Faktörü | Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi | 29 Şubat Transfer Hazırlığına Başlayacak |
•Yaş:27 •İlk Deneme (2 Başarısız aşılama) | Sebepsiz İnfertilite | Yeni Yüzyıl Hastahanesi Tüp Bebek Merkezi | 3 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak |
•Yaş: 31 •İlk Deneme | Pcos | Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi | Transfer Hazırlığına Başlayacak |
•Yaş: 42 •3. Deneme (2 Negatif Tüp Bebek) 4 Normal Gebelik Kaybı | Sebepsiz infertilite teşhisi sonrası rahimde şekil bozukluğu çıkmış | Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi | 03 Mart Transfer Oldu | Pozitif |
•Yaş: 39 •İlk Deneme (4 Normal Gebelik Kaybı) | Genetik bozukluk | Ataşehir Memorial Hastanesi Tüp Bebek Merkezi | Tedaviye Başlayacak |
•Yaş 29 •İlk Deneme (1 Erken doğum) | Sebepsiz infertilite Hafif pco görünümü | Acıbadem Maslak Tüp Bebek Merkezi | 29 Şubatta Tedaviye Başladı |
•Yaş: 33 •2. Deneme | Erkek Faktörü + Pco | Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezi | 13 veya 14 mart Transfer Olacak | Pozitif |
•Yaş: 37 •3. Deneme | Rahim Anomalisi (Yarım Rahim) | Okan Üniversitesi Tüp Bebek Merkezi | 9 Mart Transfer Olacak | Pozitif |
•Yaş: 28 •İlk Deneme | Çikolata Kisti Yada Sebepsiz İnfertilite | Bahçeci Diyarbakır Tüp Bebek Merkezi | Nisanda Transfer Olacak Tedavi Görüyor |
•Yaş:30 •3.Deneme (2 Başarısız Aşılama) | . . | Uludağ Üniversitesi Tüp Bebek Merkezi | 5 Martta Transfer Oldu | Pozitif |
A
Almina58
| Çikolata kisti + rahim şekil bozukluğu | Münür Şago Tüp Bebek Merkezi (KKTC) |
|
•Yaş: 26 •İlk Deneme | Erkek Faktörü | Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezi | 7 Mart Transfer Oldu | Pozitif |
@Fulyaa21 •Yaş: 27 •3.Deneme | Sebepsiz İnfertilite (Embriyo gelişiminde problem) | Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi | 14 Mart Transfer Oldu |
N
nill2323
•Yaş: 39 •İlk Deneme | ~ | Elazığ Medical Hastahanesi Tüp Bebek Merkezi | 6 Mart Transfer Oldu | Pozitif |
@Snmdndr •Yaş: 33 •İlk Deneme | Rezerv azlığı ve çikolata kisti | Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi | 10 Mart Transfer Oldu |
Mart değilde Nisan ayında transfer olacağım dondurulmuş embriyo transferi insallh güzel sonuclar aliriz hep beraber cnmArkadaşlar tedavimin rahim dinlendirme aşamasındayım mart ayında bir aksilik olmazsa transfer olacağım inşallah. Mart ayında transfer olanlar varsa süreci paylaşabiliriz diye düşündüm. Rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallah.
Yaa öyle mi sende şuanda rahim dinlendiriyorsun o haldeMart değilde Nisan ayında transfer olacağım dondurulmuş embriyo transferi insallh güzel sonuclar aliriz hep beraber cnm
Busemm canımın içiBende varım bendeRabbim hepimizin gönlüne göre versin canım arkadaşım insallah isteyen herkese nasip etsin rabbim
Amin cnm bnm inşallah benim Ekim ayında transferim olmuştu hamileydim de tek embryo konulmuştu içerde bölünüp ikizdide tek yumurta ikizleriydi 6 haftalıkken düşük yaptımYaa öyle mi sende şuanda rahim dinlendiriyorsun o haldeumarım buraya pozitif sonuçlarımızıda yazarız Ben eğer bir aksilik olmazsa mart sonu nisan başı gibi sonuç alırım diye düşünüyorum
Çok üzüldüm canım benim çok zor günler geçirmişsindir rabbim birdaha yaşatmasın o sıkıntıyı inşallahAmin cnm bnm inşallah benim Ekim ayında transferim olmuştu hamileydim de tek embryo konulmuştu içerde bölünüp ikizdide tek yumurta ikizleriydi 6 haftalıkken düşük yaptımbiri iki yapan rabbim o güzel duyguyuda tatdirain insallh
Hayırlısı olsun inşallah, ilk transfer mi?Ben de dinlenmedeyim Mart'ta transfer herkese bol şans kızlar
Cok gecmis olsun oncelikle canim rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla versin Aaa cok saskinim suan tuo bebek embiriyolarindada bolunme oluyomu kacinci gun enbiriyosuydu canim cok merak ettimAmin cnm bnm inşallah benim Ekim ayında transferim olmuştu hamileydim de tek embryo konulmuştu içerde bölünüp ikizdide tek yumurta ikizleriydi 6 haftalıkken düşük yaptımbiri iki yapan rabbim o güzel duyguyuda tatdirain insallh
İnşallah canım Hepimiz için. Benim 1 tedavi 3 transfer oldu. Bu 2. tedavim bakalım hayırlısıHayırlısı olsun inşallah, ilk transfer mi?
Kime sordum bilmiyorum ama benim bir önceki tedavimden olan 9 embriyo 5.gündü.5 gün embryosuydu cnm
Bnmde 4 tane var onlarda 5. Gün embryosuKime sordum bilmiyorum ama benim bir önceki tedavimden olan 9 embriyo 5.gündü.
Bu sefer 5 tane var onlarda 5.
Yaa öyle mi. İnşallah olumlu sonuç alırsın inşallahİnşallah canım Hepimiz için. Benim 1 tedavi 3 transfer oldu. Bu 2. tedavim bakalım hayırlısı
İlk transfer sürecinde çok zorlandım tecrübesizlik de diyelim çok zor su içen biriyim yolda başladım içmeye hastaneye gittim orada da bekleyince kötü oldu. Sakın yolda başlamayın hastaneye gidince için çok abartmaya da gerek yok.Yaa öyle mi. İnşallah olumlu sonuç alırsın inşallahbenim ilk transfer olacak 1 tane 5. Gün 1 tane 6. Gün embriyom var transfer aşamasında idrara sıkışık olma durumu beni çok korkutuyor nasıl olacak diye. Zorlandın mı?