- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #10.101
Araştırma hastanesine gitmiştim memnun kalanları duymuştum ama pişman oldum. Arkadaşımın da 2 hafta geriden geldi hep bebeği şimdi maşallah gayet iyi sağlıklı bir bebek 40 haftalık doğdu o da ama insan korkuyor ya fark gittikçe açılırsa diyeAyrıntılıyı 5 dk bakması çok tuhaf canım bence de özele git 10 gün geriliği de kafana takma benim bir akrabam da 2 hafta gerideydi hep bebeği ama hiçbir sorun olmadı 39da doğurdu maşallah sağlıkla büyüyor şimdi hiç üzülme normal bunlar
5 dakikadan bile az sürmüş olabilir o kadar hızlıydı ki ultrason fotoğrafı renkli görüntü falan onları geçiyorum zaten hiçbiri yoktu. Kalbinin sesini de duyamadım içim rahat etmedi o yüzden iyi dedi genel olarak ama haftasıyla uyumlu değil gelişim geriliği varsa yakından takip etmemiz gerekir dedi. O kadar sürede ne gördü anlamadım. Gülseren Yücesoy diye bir perinatolog varmış ona aldım randevu saat 18.30 daAa 5 dakikamien az 20 dakika sürüyor detaylı. Sen özele git canim aynen.
1 hafta geri olması bisey degil, oluyor öyle. Bozma moralini. Yarın daha iyi bakılır
Çok sağol kuzum kocaelide yaşıyorum ben. 550 tl dediler bize de ücreti. 40 dk nerde 5 dk nerde şaka gibi2 haftaya kadar gerilik normal karşılanıyor 40 dk surmuştu benım detaylı ultrasonum 700 tl ahmet gül doktorun adı topkapı da yeri çok iyi bir doktordu tavsiye ederim istanbuldaysan
Hangi hastanede o? Iyi yapmissin için rahat etsinAraştırma hastanesine gitmiştim memnun kalanları duymuştum ama pişman oldum. Arkadaşımın da 2 hafta geriden geldi hep bebeği şimdi maşallah gayet iyi sağlıklı bir bebek 40 haftalık doğdu o da ama insan korkuyor ya fark gittikçe açılırsa diyeinşallah geç döllenme sebebi ile böyle çıkmıştır fark.
5 dakikadan bile az sürmüş olabilir o kadar hızlıydı ki ultrason fotoğrafı renkli görüntü falan onları geçiyorum zaten hiçbiri yoktu. Kalbinin sesini de duyamadım içim rahat etmedi o yüzden iyi dedi genel olarak ama haftasıyla uyumlu değil gelişim geriliği varsa yakından takip etmemiz gerekir dedi. O kadar sürede ne gördü anlamadım. Gülseren Yücesoy diye bir perinatolog varmış ona aldım randevu saat 18.30 da
5 dk da çocugun kan akımlarına bile bakmamıştır kiÇok sağol kuzum kocaelide yaşıyorum ben. 550 tl dediler bize de ücreti. 40 dk nerde 5 dk nerde şaka gibi
Valla bi kafa ölçümü bakarken anlayabildim bir kere de yüzünü kısacık gördüm neresi neresiydi hiç anlamadım jet hızıyla geçti kontrol.5 dk da çocugun kan akımlarına bile bakmamıştır ki
Dolphinde özel muayenehanesi varmış oraya gideceğiz umarım iyi geçer herşeyHangi hastanede o? Iyi yapmissin için rahat etsin
Korkma iyi geçer inşallah canım. Haber ver yine yarınValla bi kafa ölçümü bakarken anlayabildim bir kere de yüzünü kısacık gördüm neresi neresiydi hiç anlamadım jet hızıyla geçti kontrol.
Dolphinde özel muayenehanesi varmış oraya gideceğiz umarım iyi geçer herşey
Amin kuzucum inşallah yarın güzel haberler veririm.Korkma iyi geçer inşallah canım. Haber ver yine yarın
Oo maşallah cnm allah tamamına erdirsin inşallahAllah razi olsun canım hakkımda hayırlısı inş Allah stres yapmıyorum rabbim benim hakkımda hayırlısı neyse onu nasip edecektir diye düşünüyorum
Bugün hastaneden aradılar 6 yumurtanın 5 döllenmiş ins Allah 5. Güne kadar gider dediler çok mutlu oldum
Doktoruna sordun mu muayne olmadan anlamak zorMerhaba arkadaşlar galiba nişanım geldi ama kanlı değil bu şekilde yedi daha önce aynı şeyi yaşayan var mı
Bu karar benim tüp bebek sahibiyle anne olan hemşire arkadaşlarım önerdi canım illa dondurulmuş embriyo olsun diye ben pek anlamıyorum bu işlerden onlar daha tecrübeli şuan kardeş için cabaliyoruz canım benim ilk evliligimden 11 yaşında kızım var esiminde oğlu var ortak çocuk yok onun için tüp bebek tedavisine başladık dondurma sebebim negatif sonuç alırsam tedaviye sil baştan baslamamak için pozitifi Allah nasip ederde görürsem doğumdan sonra kalan donmus embriyolari iptal ettiririm diye düşünüyorumBunu doktor mu önerdi sen mi kuzum? Çünkü bu isteğinden haberleri yoksa bildir hemen derimİnşallah ikinciye gerek kalmaz inşallah 2. Tedavi ileride kardeş için olur.
Kuzum sen doktorlara bakma ya benim ablama 6. Aylık hamileyken engelli dediler gebeliği sonlandiracaklardi ablam istemedi İstanbul'a gitti doktor dediki gayet sağlıklı bir bebek kim dedi engelli diye şimdi benim kızımla yaşıt 12 yaşında kız kardeşime bebeginin kafasında su toplanmiş kafası büyük dawm sendrumlu ola bilir dediler hamileliğini zehir ettiler şimdi oğlu 2 yaşında hiç birşeyi yok çok şükür 2 hafta geriden gekmesi hiç önemli değil benim kızım 35 haftalık doğru kuveze girer dediler küvez olan bir hastane bulmanız lazım dedi hiç gerek kalmadı10 gün geri çıktı ikili test sonucumu istedi ve ilk ultrason fotoğrafını istedi yarın getir bir bakalım eğer geç döllenme değilse yakından takip etmemiz gerekir dedi sinir oldumbu arada 5 dk bile sürmedi ultrason. Kalbini bile dinletmedi. Yarın özelden randevu aldık alikahyaya gitmeyeceğim. Geçen ay 1 hafta geriydi 10 olmuş şimdi niye böyle oluyor anlamadım moralimizi bozdu doktor.
Allah razı olsun tatlımOo maşallah cnm allah tamamına erdirsin inşallah
Allah razı olsun canım amin ins AllahRabbim hayırla sağlıkla güzel haberler almanı sağlasın inşallah emeklerinin karşılığını alırsın, Rabbim kimseyi eli boş geri döndürmesin
Aaa ben hatırladım sanki daha önce konuştuk bence bu konuyu. İnşallah gönlüne göre olur iyi düşünmüşsünüz bende bazı enbiyalarımı 3. Gün dondurtsaydim diye düşündüm ama iş işten geçtikten sonra aklıma gelmiştiBu karar benim tüp bebek sahibiyle anne olan hemşire arkadaşlarım önerdi canım illa dondurulmuş embriyo olsun diye ben pek anlamıyorum bu işlerden onlar daha tecrübeli şuan kardeş için cabaliyoruz canım benim ilk evliligimden 11 yaşında kızım var esiminde oğlu var ortak çocuk yok onun için tüp bebek tedavisine başladık dondurma sebebim negatif sonuç alırsam tedaviye sil baştan baslamamak için pozitifi Allah nasip ederde görürsem doğumdan sonra kalan donmus embriyolari iptal ettiririm diye düşünüyorum
Yaa ciddi misin neler geçmiş başınızdan. Ay bu doktorlar emin olmadan mı söylüyor anlamadım allah korusun sağlıkla kucağımıza alalım hepimizKuzum sen doktorlara bakma ya benim ablama 6. Aylık hamileyken engelli dediler gebeliği sonlandiracaklardi ablam istemedi İstanbul'a gitti doktor dediki gayet sağlıklı bir bebek kim dedi engelli diye şimdi benim kızımla yaşıt 12 yaşında kız kardeşime bebeginin kafasında su toplanmiş kafası büyük dawm sendrumlu ola bilir dediler hamileliğini zehir ettiler şimdi oğlu 2 yaşında hiç birşeyi yok çok şükür 2 hafta geriden gekmesi hiç önemli değil benim kızım 35 haftalık doğru kuveze girer dediler küvez olan bir hastane bulmanız lazım dedi hiç gerek kalmadı
Ahhh kuzum ahhh doktor hatalarını anlatsam roman olur başımdan geçenleri sen kimseye aldırma boşver üzme tatlı canınıYaa ciddi misin neler geçmiş başınızdan. Ay bu doktorlar emin olmadan mı söylüyor anlamadım allah korusun sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz
Canım senden haber bekliyoruz inşallah herşey yolundadırTeşekkürler canım inşallah iyi haberlerle dönerim size.cok heyecanlı ne cabukgecti zaman❤
Spinal canimAmin inşallah kuzummGenel anestezi ile mi olacaktı spinal mi