2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Canım nasıl oldunuz sen nasılsın bebek nasıl?
Canım bebegim çok şükür iyiye gidiyor.sezeryan bebeklerin cogu boyke oluyorms .pazartesi görmeye gidecem hafta içi çıkabilirmiş. Bende ağrı sızılarla geciyo.herkesin ağrı hissedisi farklı benim çok kötüydü o yüzden anlatmiyacm

Çok şükür iyi olsun da küvez de kalsın birazcık yapacak bir şey yok
Ağrı eşiği evet her insanın farklı bir de soğuk havalar onunda etkisi vardır sancı oluyordur hepsi kısa sürede geçecek Allahın izninle

İnşallah bir an önce bebeğine kavuşursun ve sen de toparlanırsın canım

Ben iyiyim çok şükür ilk gün biraz ağrım oldu ondan sonra hemen toparladım. Minnoş kan uyuşmazlığı var eşimle aramda o yüzden kontrol altına teyzeleri dua edin bizede kötü bir şey olmasın. Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın.

Aaa hiç de yazmıyorsun allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah bebiş nasıl sen nasilsin
Ben iyiyim çok şükür ilk gün biraz ağrım oldu ondan sonra hemen toparladım. Minnoş kan uyuşmazlığı var eşimle aramda o yüzden kontrol altına teyzeleri dua edin bizede kötü bir şey olmasın. Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın.

Maşallah ya çok sevindim canım sağlıkla büyüsün İnşallah kolay bir doğum olmuştur nasılsınız oğlun nasıl

Kan uyuşmazlığı eşimle bende de var iğneleri oldum ama ne gibi bir sorun oluşturuyor ki?

İnşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin canım inşallah kavuşursunuz en kısa sürede

Inşallah bir sıkıntı olmadan evinize geçersiniz ikinizde ıyi olun bugünlerde geçer insallah

Ben doğum yaptım 36+0 da gelen bir minnoşum var.
Hanımlar ikinizin de gözü aydın. Sağ Salim bir an önce bebişlerinizi eve götürün inşallah. Allah sağlıklı ve uzun bir ömür nasip etsin bebişlerinize.
Pelincicekci canım senin Cuma günü doğumun olacaktı. İnşallah sağ Salim kucağına almışsındır bizi de haberdar et. Annen gelebildi mi yanına?

Çok sevindim canım darısı başıma sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim inşallah. Ben de hareketlerini daha hissedemedim dogru dürüst 19+0 olduk bugün nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…