2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Ay çok sevimdim herşey yolunda maşallah
Tüp bebek doktorum öyle söyledi dün. Yarına kendi kadın Doğum doktoruma randevu aldım. Dün kalp atışını gördüm doktor gösterdi ama ses dinletmedi yarın inşallah kendi doktorumda duyarım. İlk kez ultrasona gireceğim gün eşimi almadılar corona önlemleri sebebiyle. O yüzden video çektim ekrandan. Yarın diğer doktorda inşallah alırlar yanıma. Olmazsa mecbur yine video alıcam.

Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda herşey normale döner. Bi tanıdığım vardı ikizlere hamile ve hep yatması gerekiyordu. Kızcağız sıkıntıdan halıdaki desenlerin sayısını ezberlemişti. Ama şimdi çok mutlular bi kız bi oğlan. Üstelik eşi testis kanseriydi ve en fazla üç denemedik sperm çıkmıştı. İlk ikisi tutmadı üçüncüsü ve son şanslarında tuttu çok şükür. Demem o ki güçlü ol ve inan. Herşey yolunda gidecek ve bebişlerin sağlıkla doğacak inşallah

Videoya çekmeyi iyi düşünmüşsün benim aklıma gelmemişti bak bu güzel fikir hem hatıra kalır.benim kadın doğum doktorumda almıyor eşimi, 2 yıl oldu biz Almanyaya geleli,Almancayı yeni öğrendiğim halde eşimi almıyorlar.diyorum herşeyi anlamam eşim gelsin diye olmaz diyorlar.
Canım yazdıkların morel oldu,ikizlerde risk hep oluyor dediğin gibi.bugün kanama baya azdı eve gitmeme izin verdi doktor ama evde de hep dinleneceğim iş yapmak yok

Geçmiş olsun canım önemli olan iyi olmaları inşallah sorunsuz devam eder sen de kendine çok çok dikkat et hiçbir şey sağlıktan daha önemli değil

Çok geçmiş olsun canım zorlu bir süreçten geçiyoruz Rabbim Ramazan ayının hürmetine bebeklerimizi bizlere bağışlasın

Çok geçmiş olsun rabbim beterınden korusun

Kızlar bu crıonel jel ı bırakalı 4 5 gun oldu onun kalıntıları gelıyodu sımdı dra gıdıyorum evden cıkarken kucuk kahve bısey geldı sankı kahvelıjmı jellerden mı progestan fıtıl de kullanıyorum ayrıca korktum ya dr anlar dımı

Doktora sorun tabi böyle böyle oldu diye ama kahve akinti 'yi çok önemseme olabiliyormuş

Jel in birikimidir korkma , hayırlı haberler gel

Merhaba kızlar ben mide bulantısına daha dayanamadım bugün doktoruma sordum bu ilaci kullanmami söyledi kullanan varmı ?prılam dr

Ben duydum benim ki dramamine yazdı sadece o açıyor gözümü bir kaç saat bşe yersem o ara tamam yoksa yok

Kuzlar bebekler ıyı bırının plasentası tam rahım agzındaymıs hafıf kanama alanı olmus vıcut atıcak dedı dr onu rahım agzım hafıf acıklıklı ve 28 mmıs dıkıs gerek dedı drlar daha 9 haftada bukdr dıkısı engec 14.haftada atıyorlarmış korkuyorum acıkcası

Ben ilgisizlikten şikayet ettim en çok canım yumurta toplamanın narkozsuz olması bence insanlık dışı o kadar acıya ne gerek var. Ha bir de senin pozitif olduğu için abartıldığını düşünüyorsun. Diyeceksin ki normal hamile kalanlar nasıl kalıyor hemen kalkıyor vs. Ama adı başında onlar normal biz tedaviyle. Bence biraz daha dikkat etmeleri gerekti. Doktor en azından gelmeliydi insanız neticede o kadar para veriyoruz devlet hastanesi değil sonuçta

Rahim ağzın yumuşak demek canım bir an önce atılsın dikiş sen annende sin değil mi doğuma kadar. Dikiş atılan kişiler çünkü sadece lavobaya gidiyor onun dışında kalkmıyor rabbim yardımcın olsun sağ salim kucağına al inşallah

Evt ılk bebekte oyle gıtmıstı zaten cnm dıkıs olcak ama dıkıs olaba kdr bebekler dayanırmı acaba 11 14.haftada atılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…