- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #8.041
Neden butın ılacları kestıkı ama sen kapandı dıye sevın ama tedbırı elden bırakma bu rahımmagzı gunden gune degısen bısey 28 lerı gecene kdr yat ben yatıyorum bnm tedbır amaclı dıkıs gerekebılır bakalm bılcak kesınlıkle ayakta durma fazla cnm tedbırşı olalım ben tecrubelı oldum ıcın kımse yasamasın dıye yazıyorum11+1 im su an yani 12. Hafta içindeyim 2 li tarama testi yaptılar. Kapandi diye sevindim ya bu sefer doktor ne dese rahim hafif egri bebek çok aşağıda dedi.zaten 3 gündür felaket karın altım ve kaşıklarım ağrıyor dedim doktora.bundan dolayı o ağrıların dedi. Çünkü çok şiddetli ağrıyordu. kesinlikle süpürge Yemek ayakta durma yok.progestan verdi ağızdan vajina jel yok artık kullanma dedi bütün hapları birak dedi.sadece progestan al dinlen duzelr dedi.vitamin decavitti oda yok.balik yağlı varya efa mi ne onu kullancan dedi. Ne güzel kapanmış diye sevindim bu sefer bebk fazla aşağıda rahimin.ama dikkat edersem düzelirmiş.kafani şişirdim boyle işte canım. Rabbim sağ-salim kucağınıza versin insallah