• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

11+1 im su an yani 12. Hafta içindeyim 2 li tarama testi yaptılar. Kapandi diye sevindim ya bu sefer doktor ne dese rahim hafif egri bebek çok aşağıda dedi.zaten 3 gündür felaket karın altım ve kaşıklarım ağrıyor dedim doktora.bundan dolayı o ağrıların dedi. Çünkü çok şiddetli ağrıyordu. kesinlikle süpürge Yemek ayakta durma yok.progestan verdi ağızdan vajina jel yok artık kullanma dedi bütün hapları birak dedi.sadece progestan al dinlen duzelr dedi.vitamin decavitti oda yok.balik yağlı varya efa mi ne onu kullancan dedi. Ne güzel kapanmış diye sevindim bu sefer bebk fazla aşağıda rahimin.ama dikkat edersem düzelirmiş.kafani şişirdim boyle işte canım. Rabbim sağ-salim kucağınıza versin insallah
Neden butın ılacları kestıkı ama sen kapandı dıye sevın ama tedbırı elden bırakma bu rahımmagzı gunden gune degısen bısey 28 lerı gecene kdr yat ben yatıyorum bnm tedbır amaclı dıkıs gerekebılır bakalm bılcak kesınlıkle ayakta durma fazla cnm tedbırşı olalım ben tecrubelı oldum ıcın kımse yasamasın dıye yazıyorum

Neden butın ılacları kestıkı ama sen kapandı dıye sevın ama tedbırı elden bırakma bu rahımmagzı gunden gune degısen bısey 28 lerı gecene kdr yat ben yatıyorum bnm tedbır amaclı dıkıs gerekebılır bakalm bılcak kesınlıkle ayakta durma fazla cnm tedbırşı olalım ben tecrubelı oldum ıcın kımse yasamasın dıye yazıyorum
Sağol canım benim senin düşünmen yeter.Allah razı olsun

İyi akşamlar kızlar, gece uykuda terleyip hemen arkasından sıtma tutmuş gibi üşüyen, zangır zangır titreyen var mı? 3-4 gündür sürekli gecelerş bu şekildeyim, önce terliyorum, arkasından donuyorum. Bu gebeliğim bi garip ilerliyor sonu hayır olsun
Çok ilginç ilk defa duydum böyle bişey ama her hamilelik farklı canım kullanılan ilaçlar vs sen içini ferah tut doktoruna haber vermeyi de unutma ☺️😘

Canım öncelikle tedavşye başlamadıysan kesinlikle başkente gitme derim ilgi sıfır diyebilirim. Transfer oldum kendim içindşm çataldan yürüyerek yerime kendim gittim.Hemşire geldi ilaçları anlatmak için beni yanına çağırdı halbuki yeni transfer oldum insan bir saat yatmak istiyor gittşm yanına ilaçları anlattı çıktım. Israrla iki embiryo koyun dedim tek koydular. Doktorum Erhan şimşek ti. Transferi yaptı odaya bile gelmedi. Yumurta toplandı odaya bile gelmedi. Odalar 3 kişilik hiç özel hastane gibi değil. Ben verilen paraya acıyorum. Tavsiyem Bülent Haydardedeoğlu. Ben ona gideceğim işinin ehli biri. Bizde sıkıntı morfoloji düşük eşimde sperm kaynaklı yani. Benim bu ikinci tüp denememdi ilkinden kızım var. Onu Ankada da Gökhan çıragil e yaptırmıştı orası şuan kapalı. Gökhan bey sanırım acıbadem de ben orası ile Bülent bey arasında kaldım ama Bülent bey için çok iyi şeyler duydum. Tabi nasip kısmet ama bana göre Doktor en azından odaya gelip bilgi vermeli
Türkiye’de transfer olayını abartıyorlar bence ben transfer oldum 5-7 dk sürdü sonra kalktım 1 saat uzaklığa gitmiştik bide avm ye gittik dolaştık yol geldik bi sıkıntı olmadı çok şükür yumurta toplanırken bile aynısı oldu ki hayatımın en acılı günüydü narkozsuz 17 yumurtam toplandı sadece gaz soludum sonrasında zor yürüsem de sonrasında hemen eve gitmiştik

Hiç bşe yiyemiyorum doktor kendin ayakta kalacak kdar yesen yeter diyordu ama benim onu bile gözüm görmüyor açlıktan da halsiz düşüyorum hele uyuduysam uyandıktan sonrası facia . Midem kaynıyor bulanıyor konuşamıyorum Bİle 😖
Yiyebiliyorsan hurma ye canım vitamin açısından çok zengin hamileler için de çok faydalı 🙂

Yiyebiliyorsan hurma ye canım vitamin açısından çok zengin hamileler için de çok faydalı 🙂
Asa ben hurmayı yasak diye düşünmüştüm hani gebeliğin son haftalarında öneriyorlarmış ya doğum kolay olsun diye ben hep açılma falan oluyor heralde diyordum 😂 yediğim direk çıkıyor doktor ikiz gebelikler biraz ağır atlatabilir bulantıyı dedi geçer umarım en kısa zamanda

Kızlar ben bulantıya iyi gelir diye nane limon içiyorum zararı olur mu acaba ya doktora da sormadım hiç

Asa ben hurmayı yasak diye düşünmüştüm hani gebeliğin son haftalarında öneriyorlarmış ya doğum kolay olsun diye ben hep açılma falan oluyor heralde diyordum 😂 yediğim direk çıkıyor doktor ikiz gebelikler biraz ağır atlatabilir bulantıyı dedi geçer umarım en kısa zamanda
Hurma rahım kaslarını gevsetıp rahmı doguma hazırlıyor son haftalarda yenmesı onerılıyor

Ben gördüm bebeği çok şükür. Doktor herşey yolunda dedi 🧿. 2 li test muhakkak düşünürüm hatta bugün bütün gün aklımdaydı. Benim yaşım 35 eşiminki 47 o yüzden içim rahat etsin isterim. Ama önce kadın doğumdan randevu almam lazım artık yarına kaldı. İnşallah o testleri de sorunsuz atlatırız Allah’ın izniyle 🤲🏻
Ay çok sevimdim herşey yolunda maşallah 🧿

Hayırlı akşamlar kızlar,dün gece kanamam oldu epey.bugün hastaneye yatışım yapıldı rahimde kanama alanı var.bebekleri gördük onlarda herşey normal gözüküyor 10+5 olduk.Hareketlerini falan gördüm.kanamanın olması riskli hastaneden çıkıncada hiç iş yapmadan yatacakmışım.inşallah atlatırım şu zor günleri... bu kaçıncı oldu böyle..Allahım hepimizin bebeklerini korusun

Hayırlı akşamlar kızlar,dün gece kanamam oldu epey.bugün hastaneye yatışım yapıldı rahimde kanama alanı var.bebekleri gördük onlarda herşey normal gözüküyor 10+5 olduk.Hareketlerini falan gördüm.kanamanın olması riskli hastaneden çıkıncada hiç iş yapmadan yatacakmışım.inşallah atlatırım şu zor günleri... bu kaçıncı oldu böyle..Allahım hepimizin bebeklerini korusun
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Tesadüfen okudum mesajınızı forumda dolaşırken ben de aynı dönemden geçtim o yüzden yazmak istedim. Aynı sizin gibi 10 haftalıkken ani kanamayla gittik doktora ve doğuma kadar çalışamadım evde dinlenmek zorunda kaldım. Zor bir süreçti stresliydi çünkü daha önce bir aşılama başarısız bir tüp bebek 7 haftalıkken düşük oldu yine aynı şeyleri yaşıycam mı acaba diye çok korktum ama şu an kızım 21 aylık ☺️ demem o ki hiç strese girmeyin siz bebeğinize odaklanın onu kucağınıza alacağınız günleri hayal edin. 6 ay boyunca evin içinde bebeğimin emekleyeceği peşimden gelip bana sarılacağı günleri hayal ettim şimdi hayalimi yaşıyorum çok şükür. Bana annemm diye gelip sarılıyo☺️. Allah hepimizin evlatlarını korusun evladınızı size bağışlasın inşallah.

Geçmiş olsun canım . Minnoşlar korkutmus.iyi olmalarına cok sevındım. sağlıkla kucagına almak nasip olsun ınsallah

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Tesadüfen okudum mesajınızı forumda dolaşırken ben de aynı dönemden geçtim o yüzden yazmak istedim. Aynı sizin gibi 10 haftalıkken ani kanamayla gittik doktora ve doğuma kadar çalışamadım evde dinlenmek zorunda kaldım. Zor bir süreçti stresliydi çünkü daha önce bir aşılama başarısız bir tüp bebek 7 haftalıkken düşük oldu yine aynı şeyleri yaşıycam mı acaba diye çok korktum ama şu an kızım 21 aylık ☺ demem o ki hiç strese girmeyin siz bebeğinize odaklanın onu kucağınıza alacağınız günleri hayal edin. 6 ay boyunca evin içinde bebeğimin emekleyeceği peşimden gelip bana sarılacağı günleri hayal ettim şimdi hayalimi yaşıyorum çok şükür. Bana annemm diye gelip sarılıyo☺. Allah hepimizin evlatlarını korusun evladınızı size bağışlasın inşallah.
Cevabınız için teşekkür ederim.Allah bağışlasın yavrunuzu :) ikiz olması beni tedirgin ediyor daha riskli oluyor ama inşallah sizinki gibi tamamına erer sağlıkla kucağıma alırım :)

Back