- 12 Şubat 2020
- 1.158
- 1.069
- 63
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #8.081
Allah yardımcın olsun canım inşallah sağ salim kucağına alırsın.strese girme sakin canimKuzlar bebekler ıyı bırının plasentası tam rahım agzındaymıs hafıf kanama alanı olmus vıcut atıcak dedı dr onu rahım agzım hafıf acıklıklı ve 28 mmıs dıkıs gerek dedı drlar daha 9 haftada bukdr dıkısı engec 14.haftada atıyorlarmış korkuyorum acıkcası
Ins cnm ya tek ıstegım o kayıp cok zor bu bebeklerı kaybetmek ıstemıyorum allah yardımcım olsunAllah yardımcın olsun canım inşallah sağ salim kucağına alırsın.strese girme sakin canim
Yurt dışında çataldan kaldırıp hemen eve gönderiyorlar, dinlenmene gerek yok, normal hayata dön diyorlar. Bu denememde transferi yapan kişiyi bile tanımıyorum. Dr umuda tedaviye başlamak için gittiğimde gördüm. Bir daha da hiç gmrmedim. Artık merkezlede işim bitti.Ben ilgisizlikten şikayet ettim en çok canım yumurta toplamanın narkozsuz olması bence insanlık dışı o kadar acıya ne gerek var. Ha bir de senin pozitif olduğu için abartıldığını düşünüyorsun. Diyeceksin ki normal hamile kalanlar nasıl kalıyor hemen kalkıyor vs. Ama adı başında onlar normal biz tedaviyle. Bence biraz daha dikkat etmeleri gerekti. Doktor en azından gelmeliydi insanız neticede o kadar para veriyoruz devlet hastanesi değil sonuçta
Bence bebeklerin sağlıklı olduğu için sevinmelisin, yapılacak bi şey yok diye geri de gönderilmedin. Sonuçta önlemler alınacak. Sen de dinlenirsin, bi şekilde 9 ayı rahatlıkla tamamlarsın. Hem seninle ilgilenen ailende var. Daha ne olsun. Çok şanslısın.Ins cnm ya tek ıstegım o kayıp cok zor bu bebeklerı kaybetmek ıstemıyorum allah yardımcım olsun
Korkma canım doktorlar bu konuda tecrübeli,en uygun zaman ne zamansa yaparlar.ben kendimde kasılma hissetmiyordum ama kanama alanı oluştuğu için banada magnezyum verdiUmarım korkuyorum cok nıdılat verdıler sımdıden kasılma olmasın dıye
Banada alan var vucut atar onu dedı ama ufak bıyer sanrm cok sukur kanam olmadı perınatolojıden randevu aldm bnde artık kendı druma gecmem lazmKorkma canım doktorlar bu konuda tecrübeli,en uygun zaman ne zamansa yaparlar.ben kendimde kasılma hissetmiyordum ama kanama alanı oluştuğu için banada magnezyum verdi
Evet video çekmelisin mutlaka çünkü bu gidişle eşlerimizin ne zaman yanımıza gelebileceği belli değil. Benim de iki buçuk yılı yeni geçti Almanya’ya geleli ve ilk birkaç aydan sonra ara vermeden kursa gittim şu an C1 yapıyorum. Buna rağmen bulunduğum eyaletin kendine has bir dialekti var ve eğer karşımdaki kişi standart Almanca konuşmazsa bende anlayamıyorum. Doktorların ki genelde düzgün oluyor ama diğer çalışanlar dialekt konuşabiliyor. O yüzden seni anlıyorum çok haklısın. Sana moral verebildiğime sevindim. Şimdi güzelce uzat ayaklarını aç tv komik birşeyler keyfine bak. Ev temizliğinde de artık eşin yardımcı olsun. Olmazsa da en önemlisi senin sağlığınVideoya çekmeyi iyi düşünmüşsün benim aklıma gelmemişti bak bu güzel fikir hem hatıra kalır.benim kadın doğum doktorumda almıyor eşimi, 2 yıl oldu biz Almanyaya geleli,Almancayı yeni öğrendiğim halde eşimi almıyorlar.diyorum herşeyi anlamam eşim gelsin diye olmaz diyorlar.
Canım yazdıkların morel oldu,ikizlerde risk hep oluyor dediğin gibi.bugün kanama baya azdı eve gitmeme izin verdi doktor ama evde de hep dinleneceğim iş yapmak yok
Ben seni gayet iyi anlıyorum.Haklısın da epey para vermişsin. Yurtdışında yaşıyorum ve transfer olduğum gibi kaldırdılar 1 dk bile yatmadım. Hatta ayakta doktor gelip kan testi sonuçlarımı anlattı bana. O kadar sinirim bozuldu ki. Zaten tutmadı bu diye odadan çıkar çıkmaz lavaboya gittim idrarımı yaptım rahatladım. Sonuç olarak tuttu ama buna benim ekstra almış olduğum hizmetler de sebep olmuş olabilir. Mesela embriyoya Embriyo glue diye bir işlem uygulattım. Rahime yapışan doğal bir madde ile kaplıyorlar embriyoyu. Türkiye’de de vardır büyük ihtimal çünkü Türkiye tüp bebek konusunda epey ileri gerçekten. İstersen bu yöntemi de araştırabilirsin. Ayrıca sperm falan da seçtirdik Picsi yöntemiyle. Bir sonraki tedavin başarıyla sonuçlanır inşallahBen ilgisizlikten şikayet ettim en çok canım yumurta toplamanın narkozsuz olması bence insanlık dışı o kadar acıya ne gerek var. Ha bir de senin pozitif olduğu için abartıldığını düşünüyorsun. Diyeceksin ki normal hamile kalanlar nasıl kalıyor hemen kalkıyor vs. Ama adı başında onlar normal biz tedaviyle. Bence biraz daha dikkat etmeleri gerekti. Doktor en azından gelmeliydi insanız neticede o kadar para veriyoruz devlet hastanesi değil sonuçta
Aynen bende ne yumurta toplama da ne de transfer günü gördüğüm kişileri tanıyorum. Hepsini ilk defa gördüm. Anında kaldırdılar transferden sonra. O kadar çok odaklandım ki yatıracaklar diye. Sinirlerim bozuldu çıkışta eşime çattım. Bi sürü emek para gitti diye. Ama sanırım embriyoyu koyup kanülü çektikten sonra zaten o boşluk kapanıyor ve aşağı hareket etmiyormuş embriyo. Yani yatmanın ekstra getirisi yokmuş bilimsel olarak. Ama tabi eğer hasta kendini psikolojik olarak iyi hissedecekse bu talebine olumlu yanıt verilmeli çünkü psikoloji önemli. Dediğin gibi memnun kalmazsam bende dediğin gibi yapardım. Ama maalesef Almanya’da öyle bir şansımız yokYurt dışında çataldan kaldırıp hemen eve gönderiyorlar, dinlenmene gerek yok, normal hayata dön diyorlar. Bu denememde transferi yapan kişiyi bile tanımıyorum. Dr umuda tedaviye başlamak için gittiğimde gördüm. Bir daha da hiç gmrmedim. Artık merkezlede işim bitti.
Eğer ki türkiyede tedavi olmuş olsaydım, paramla rezil ettirmezdim kendimi. Okuyorum tüm özel kliniklerde ilgi alaka fazla, zaten öylede olmasıgerekiyor, bir sürü para dökülüyor.. sonuçta psikolojide önemli. Senin yerinde olsaydım hastaneyi yukardım herhalde.
burda prosedür bu şekilde olduğu için bişey yapamıyorsun, ayşeyede aynı, helgayada aynı. İstediğin kadar para dök.
Normal canım bazen kahverengi ya da siyah tortu şeklinde geliyor bende de oluyor o. Ama niye bıraktın crinone jeli? Ben 12 haftaya kadar kullanacakmışım ama başka hiçbir şey kullanmıyorumKızlar bu crıonel jel ı bırakalı 4 5 gun oldu onun kalıntıları gelıyodu sımdı dra gıdıyorum evden cıkarken kucuk kahve bısey geldı sankı kahvelıjmı jellerden mı progestan fıtıl de kullanıyorum ayrıca korktum ya dr anlar dımı
Çok haklısın cnm Inşallah birdahaki sefere sende pozitif sonuç alırsınBen ilgisizlikten şikayet ettim en çok canım yumurta toplamanın narkozsuz olması bence insanlık dışı o kadar acıya ne gerek var. Ha bir de senin pozitif olduğu için abartıldığını düşünüyorsun. Diyeceksin ki normal hamile kalanlar nasıl kalıyor hemen kalkıyor vs. Ama adı başında onlar normal biz tedaviyle. Bence biraz daha dikkat etmeleri gerekti. Doktor en azından gelmeliydi insanız neticede o kadar para veriyoruz devlet hastanesi değil sonuçta
Progestan ıgne ve progestan fıtıl kullanıyorum cunku cnm dr cok fazla dedı rhaım agzım kısalmıs ve acıklık varmıs suan ıste korkuyorumNormal canım bazen kahverengi ya da siyah tortu şeklinde geliyor bende de oluyor o. Ama niye bıraktın crinone jeli? Ben 12 haftaya kadar kullanacakmışım ama başka hiçbir şey kullanmıyorum
Valla kuzu çok şaşırdım ne yapacağımı bilemedim insan yeni idrak ediyor orda öyle olunca size normal geliyor haklı olarak ama burda özellerde ilgi çok fazla burası nasıl bir yermiş dedim inan kuzumYurt dışında çataldan kaldırıp hemen eve gönderiyorlar, dinlenmene gerek yok, normal hayata dön diyorlar. Bu denememde transferi yapan kişiyi bile tanımıyorum. Dr umuda tedaviye başlamak için gittiğimde gördüm. Bir daha da hiç gmrmedim. Artık merkezlede işim bitti.
Eğer ki türkiyede tedavi olmuş olsaydım, paramla rezil ettirmezdim kendimi. Okuyorum tüm özel kliniklerde ilgi alaka fazla, zaten öylede olmasıgerekiyor, bir sürü para dökülüyor.. sonuçta psikolojide önemli. Senin yerinde olsaydım hastaneyi yukardım herhalde.
burda prosedür bu şekilde olduğu için bişey yapamıyorsun, ayşeyede aynı, helgayada aynı. İstediğin kadar para dök.
Yöntemi ilk defa duydum canım yapışan yöntemi picsi vardı evet inşallah kuzumEvet video çekmelisin mutlaka çünkü bu gidişle eşlerimizin ne zaman yanımıza gelebileceği belli değil. Benim de iki buçuk yılı yeni geçti Almanya’ya geleli ve ilk birkaç aydan sonra ara vermeden kursa gittim şu an C1 yapıyorum. Buna rağmen bulunduğum eyaletin kendine has bir dialekti var ve eğer karşımdaki kişi standart Almanca konuşmazsa bende anlayamıyorum. Doktorların ki genelde düzgün oluyor ama diğer çalışanlar dialekt konuşabiliyor. O yüzden seni anlıyorum çok haklısın. Sana moral verebildiğime sevindim. Şimdi güzelce uzat ayaklarını aç tv komik birşeyler keyfine bak. Ev temizliğinde de artık eşin yardımcı olsun. Olmazsa da en önemlisi senin sağlığın
Ben seni gayet iyi anlıyorum.Haklısın da epey para vermişsin. Yurtdışında yaşıyorum ve transfer olduğum gibi kaldırdılar 1 dk bile yatmadım. Hatta ayakta doktor gelip kan testi sonuçlarımı anlattı bana. O kadar sinirim bozuldu ki. Zaten tutmadı bu diye odadan çıkar çıkmaz lavaboya gittim idrarımı yaptım rahatladım. Sonuç olarak tuttu ama buna benim ekstra almış olduğum hizmetler de sebep olmuş olabilir. Mesela embriyoya Embriyo glue diye bir işlem uygulattım. Rahime yapışan doğal bir madde ile kaplıyorlar embriyoyu. Türkiye’de de vardır büyük ihtimal çünkü Türkiye tüp bebek konusunda epey ileri gerçekten. İstersen bu yöntemi de araştırabilirsin. Ayrıca sperm falan da seçtirdik Picsi yöntemiyle. Bir sonraki tedavin başarıyla sonuçlanır inşallah
Aynen bende ne yumurta toplama da ne de transfer günü gördüğüm kişileri tanıyorum. Hepsini ilk defa gördüm. Anında kaldırdılar transferden sonra. O kadar çok odaklandım ki yatıracaklar diye. Sinirlerim bozuldu çıkışta eşime çattım. Bi sürü emek para gitti diye. Ama sanırım embriyoyu koyup kanülü çektikten sonra zaten o boşluk kapanıyor ve aşağı hareket etmiyormuş embriyo. Yani yatmanın ekstra getirisi yokmuş bilimsel olarak. Ama tabi eğer hasta kendini psikolojik olarak iyi hissedecekse bu talebine olumlu yanıt verilmeli çünkü psikoloji önemli. Dediğin gibi memnun kalmazsam bende dediğin gibi yapardım. Ama maalesef Almanya’da öyle bir şansımız yok
İnşAllah kuzum inşallahÇok haklısın cnm Inşallah birdahaki sefere sende pozitif sonuç alırsın
Ben çok kullanıyorum yaa progestan fitil 3x3 100 lük 12.haftaya kadar devam demisti buzamana kadar kanama yada koyu renk akintida olmadi tedbir amacli diyedusunuyorumProgestan fitil kullananlar günde kaç tane kullanıyorsunuz Kızlar benim doktorum 2 ye düşürdü
Benim şu an günde 3 tane Mayıs’ın son haftası 2 taneye düşecek ve Haziran’ın ilk haftası 1 e düşecek sonra bırakacağımProgestan fitil kullananlar günde kaç tane kullanıyorsunuz Kızlar benim doktorum 2 ye düşürdü
Benim 2*200 az Mı acaba diye düşündüm bendeBen çok kullanıyorum yaa progestan fitil 3x3 100 lük 12.haftaya kadar devam demisti buzamana kadar kanama yada koyu renk akintida olmadi tedbir amacli diyedusunuyorum
200mg mı 100 mg mı lekelenme olduğu zaman iğne de yap dedi banaBenim şu an günde 3 tane Mayıs’ın son haftası 2 taneye düşecek ve Haziran’ın ilk haftası 1 e düşecek sonra bırakacağım
bana hap vermedı. yalnızca ıgne verdı. zor oluyr ama daha etkılı oldugunu soyledı. ama bence hapta yeterşi dozda alıyorsundur. durdumu kanaman?Almanyadayım burda vurmuyorlar ya,inan hiç bir ekstra ilaç vermedi,herzaman kullandığım progestanı kullanıp yatıyorum.türkiyede çok yaygın halbuki iğnesi,burda diyorki zaten hapı kullanıyorsun fazlasının faydası yok
Günlük toplam 600 mg almış oluyorum.yeterli diyorlar.bugün çok az geldi bir ped kadar.kanama alanı küçülmüş,hastaneden eve geçtim evde de yatmam gerekiyor tabi .bana hap vermedı. yalnızca ıgne verdı. zor oluyr ama daha etkılı oldugunu soyledı. ama bence hapta yeterşi dozda alıyorsundur. durdumu kanaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?