• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

evet kızlar ben bugün gittim rabbim herkese kucağına alacağı evlatlar versin.ensesi iyi oynuyor bebek dedi.ikili tarama testi yaptı.haftaya kontrol tekrar.ama kızlar ilaçları hep değiştirdi. Protestan ve balık yağı verdi vitamin olarak.aksama alacan ilaçları.decavit vitamini kesti.jel i kesti.estrofemi kesti kullanma dedi.11 +0 dedi
Oo hadi gözün aydın. Normal haftasını yakalamış yani. Balık yagı ben basından beri kullanıyorum. Progestan da öyle benim tam terdi 13.hafta kesecek progestanı. Bu doktorlarda pek tutarsız. Kaç cm olmuş bebiş? Foto var mı ? Ay hadi darısı bize hareketini izlemeyi cok istitorum 🥰

Oo hadi gözün aydın. Normal haftasını yakalamış yani. Balık yagı ben basından beri kullanıyorum. Progestan da öyle benim tam terdi 13.hafta kesecek progestanı. Bu doktorlarda pek tutarsız. Kaç cm olmuş bebiş? Foto var mı ? Ay hadi darısı bize hareketini izlemeyi cok istitorum 🥰
Sağol canım benim. 4.11 cm olmuş canım.progeatani ağızdan mi alıyım canım. Rabbim hepinize nasip etsin canim

Caprice24 Caprice24 canım sen ne yaptın gittin mi dr?
👁👁👁👁 haberini bekliyorum 😬😜
Başka dr gitcek olan var mıydı?
bu arada 2 li test yaptırcak mısınız? Mayıs 12 de normal kontrolüm var. 2 li test zamanı dr konferansı varmış şehir dışında olacakmış. Nasıl ayarlayacaklar merak ediyorum?
Ben gördüm bebeği çok şükür. Doktor herşey yolunda dedi 🧿. 2 li test muhakkak düşünürüm hatta bugün bütün gün aklımdaydı. Benim yaşım 35 eşiminki 47 o yüzden içim rahat etsin isterim. Ama önce kadın doğumdan randevu almam lazım artık yarına kaldı. İnşallah o testleri de sorunsuz atlatırız Allah’ın izniyle 🤲🏻

Ben gördüm bebeği çok şükür. Doktor herşey yolunda dedi 🧿. 2 li test muhakkak düşünürüm hatta bugün bütün gün aklımdaydı. Benim yaşım 35 eşiminki 47 o yüzden içim rahat etsin isterim. Ama önce kadın doğumdan randevu almam lazım artık yarına kaldı. İnşallah o testleri de sorunsuz atlatırız Allah’ın izniyle 🤲🏻
Elhamdülillah gözün aydın olsun canım. Aklım çıktı, ters bişeyler mi oldu diye. Çooook sevindimmmmm. 🧿 ohhhh beeee.

Canım bebeğin down sendromu olup olmadığına bakılıyor. Ensesi ölçülüyor, burun kemiğinin oluşup oluşmadığına bakılıyor, el parmak bütün kemikleri ölçülüyor. Tamamen tercih meselesi yaptırmak yada yaptırmamak. 12-14 hafta arası yapılıyor. Drum dosya verdi hangi haftalarda hangi testleri yaptırabiliriz. İstediklerimizi işaretleyip, inzalayıp, önümüzdeki randevuda teslim etcem dosyayı.

Peki yaptırmanın bir sakıncası var mı

Bende aynıyım mosmor oldu karnım hemşireye sordum yapar dedi😕 bide iğne yerlerım acıyor
Bnmde oyle buaksam daha duz ve hızlı soktm cnm kanamadıda agrımadıda oyle fazla ılactan mor olur ama bnmde acıyo top gıbı oldu kotu vurdum heralde somdı dıkkt edıym bıde vurunca hemen cekmedım

Peki yaptırmanın bir sakıncası var mı
Ultrason+ kan tahliliyle yapılan bir işlem canım. Bebek için herhangi bir sakıncası yok dediğim gibi ense kalınlığına, burun kemiğinin oluşup oluşmadığına bakılıyor. Buna göre down sendromu olup olmadığına karar veriliyor. Tercih tamamen sana ait. Hiç test yapmadan gebeliğini tamamlayanlar var. 20 li haftalardada organ ultrasonu yapılıyor.
ne gelirse rabbimden gelir, sağlıksız olsa bile cana kıyamam ama en azından beni neyin beklediğini bilir, ona göre hazırlıklı olurum düşüncesindeyim
kızımda 4-5 test yaptırmıştım tam hatırlamıyorum. Ama kesinlikle organ ultrasonunu yaptırın derim. Bebeğin bütün iç organlarına bakılıyor, oldu ki organların birinde rahatsızlık var ona göre anne karnında tedavi ediliyor,ya da bebeğin rahatsızlığına göre hastane ayarlanıyor. Doğumdan sonra hemen bebeğe müdahale edilebilmesi için.
Rabbim bu kötü günleri yaşatmasın, sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun.

Ultrason+ kan tahliliyle yapılan bir işlem canım. Bebek için herhangi bir sakıncası yok dediğim gibi ense kalınlığına, burun kemiğinin oluşup oluşmadığına bakılıyor. Buna göre down sendromu olup olmadığına karar veriliyor. Tercih tamamen sana ait. Hiç test yapmadan gebeliğini tamamlayanlar var. 20 li haftalardada organ ultrasonu yapılıyor.
ne gelirse rabbimden gelir, sağlıksız olsa bile cana kıyamam ama en azından beni neyin beklediğini bilir, ona göre hazırlıklı olurum düşüncesindeyim
kızımda 4-5 test yaptırmıştım tam hatırlamıyorum. Ama kesinlikle organ ultrasonunu yaptırın derim. Bebeğin bütün iç organlarına bakılıyor, oldu ki organların birinde rahatsızlık var ona göre anne karnında tedavi ediliyor,ya da bebeğin rahatsızlığına göre hastane ayarlanıyor. Doğumdan sonra hemen bebeğe müdahale edilebilmesi için.
Rabbim bu kötü günleri yaşatmasın, sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun.

Katılıyorum canım bebeğe kıymayacağımıza göre ekstra bu testi yaptırıp Allah korusun üzülmenin de bir manası yok inşallah sağlıkla hayırla kavuşuruz bebeklerimize :KK200: :dua:

Koldan nasıl vuruyosun cnm tek basınamı baskasımı yapıyor
Canim
Kızlar bu oksapar yerı göbekte cok acıyor bugun benım kotu yere kotumu vurdum acaba ya morardı top oldu hafıf acıyor bıde 😓
Canım yanlış hatırlamıyorsam senle konusmustuk. Bnm rahimde 31 mm imiş diye.tup bebek oyle demisti 12.hafta dikis gerekebilir diye.neyse burda kadın doğum ayarlayip gittim ya kapalı demişti rahim ağzı. Sen yinede dikkat et deyince ben 12 hafta yine baktiracaktm...ondan sonra bu kadın dogum doktor kafama yatmadı birsey yok deyince fazlada ilgilenmiyence .dün yeni bir doktor ayarladım. Hastane olarak daha özel doktor olarak daha iyi diye.cunku bebeğim söz konusu kolay kavuşmuyoruz.neyse canım ben 11.hafta diye gittim ense sine Baktılar normal dedi bebek oynuyor dedi maşallah.ama doktora dedim boyle bi sıkıntım var rahim ağzına bakalım dedi.43 mu 45 cm olmuş canim çok şükür kapanmis. 31 e düşmesi rahime müdahale olmuş zayıf olunca baya açılmış dedi Ama sonra kendi kapanmış dedi.hatta resmini cekti isterlerse merkeze ver dedi

Koldan nasıl vuruyosun cnm tek basınamı baskasımı yapıyor
11+1 im su an yani 12. Hafta içindeyim 2 li tarama testi yaptılar. Kapandi diye sevindim ya bu sefer doktor ne dese rahim hafif egri bebek çok aşağıda dedi.zaten 3 gündür felaket karın altım ve kaşıklarım ağrıyor dedim doktora.bundan dolayı o ağrıların dedi. Çünkü çok şiddetli ağrıyordu. kesinlikle süpürge Yemek ayakta durma yok.progestan verdi ağızdan vajina jel yok artık kullanma dedi bütün hapları birak dedi.sadece progestan al dinlen duzelr dedi.vitamin decavitti oda yok.balik yağlı varya efa mi ne onu kullancan dedi. Ne güzel kapanmış diye sevindim bu sefer bebk fazla aşağıda rahimin.ama dikkat edersem düzelirmiş.kafani şişirdim boyle işte canım. Rabbim sağ-salim kucağınıza versin insallah

Back