• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Günlük toplam 600 mg almış oluyorum.yeterli diyorlar.bugün çok az geldi bir ped kadar.kanama alanı küçülmüş,hastaneden eve geçtim evde de yatmam gerekiyor tabi .
bencede doz gayet ıyı. ben 50 mg lık ıgne vuruluyorum. yanı doz daha az ama dırek kana gecıyor tabı. secındım canım kanamanın azalmasına. su ıcmeyı ıhmal etme. kasılmaları durduruyormus.

Yurt dışında çataldan kaldırıp hemen eve gönderiyorlar, dinlenmene gerek yok, normal hayata dön diyorlar. Bu denememde transferi yapan kişiyi bile tanımıyorum. Dr umuda tedaviye başlamak için gittiğimde gördüm. Bir daha da hiç gmrmedim. Artık merkezlede işim bitti.
Eğer ki türkiyede tedavi olmuş olsaydım, paramla rezil ettirmezdim kendimi. Okuyorum tüm özel kliniklerde ilgi alaka fazla, zaten öylede olmasıgerekiyor, bir sürü para dökülüyor.. sonuçta psikolojide önemli. Senin yerinde olsaydım hastaneyi yukardım herhalde.
burda prosedür bu şekilde olduğu için bişey yapamıyorsun, ayşeyede aynı, helgayada aynı. İstediğin kadar para dök.
Aynen öyle yurtdışında en az ilaçla en iyi sonucu almaya çalışıyorlar sistem de yavaş hangisi doğru bilmiyorum ama herkes yaşadığı yerin şartlarına göre yaşıyor elimizden bişey gelmiyor maalesef

Dikiş ne zaman atılacak peki canım
Bılmıyorum cnm 12 14 haftalarda yapılıyor normalde 10 un ıcındeyım ben 2 hafta sonramı 10 gun sonramı uygun olut bılmıyorım kı bıde perınatolojıye gıdeyım Pazartesi o ne dıyecek bakalım ona göre geçicem

Kızlar sırtım kasıklarım dizlerim çok ağrıyor normal mi kasıklarıma kramp giriyor 😔

Aynı dertten b
Kızlar sırtım kasıklarım dizlerim çok ağrıyor normal mi kasıklarıma kramp giriyor 😔
aynı şikayetler bendede var. Sabah drumu aradım, gece üşüdüğümü, kasık ve sırtım ağrıyor dedim. Kanama var mı diye sordular. Bende yok deyince, herşey normal dediler. Kasık ağrıları rahim genişkediği için oluyormuş. Üşümemse tamamen hormonla alakalı dediler. Kan vermiştim, değerlerde sıkıntı yokmuş. Eğer kanama olacak olursa acile gitcekmişim. Bana denilen bunlar 🤷‍♀️

Bılmıyorum cnm 12 14 haftalarda yapılıyor normalde 10 un ıcındeyım ben 2 hafta sonramı 10 gun sonramı uygun olut bılmıyorım kı bıde perınatolojıye gıdeyım Pazartesi o ne dıyecek bakalım ona göre geçicem
O dikişler atılacak, o bebişlerde kucağını dolduracak inşaAllah. Ha ne olcak gezip tozmadan, yatarak gebeliğini tamamlıcaksın.Zaten bütün sıkıntılarda onlar için. Sen yeter ki bu dönemde stres yapma. 👍🏻

Aynı dertten b

aynı şikayetler bendede var. Sabah drumu aradım, gece üşüdüğümü, kasık ve sırtım ağrıyor dedim. Kanama var mı diye sordular. Bende yok deyince, herşey normal dediler. Kasık ağrıları rahim genişkediği için oluyormuş. Üşümemse tamamen hormonla alakalı dediler. Kan vermiştim, değerlerde sıkıntı yokmuş. Eğer kanama olacak olursa acile gitcekmişim. Bana denilen bunlar 🤷‍♀️
Anlarım canım cevap için teşekkür ederim . Geceleri ateş basıyor beni bir üşüyorum bir donuyorum ne tuhafmış diyorum herkes mi yaşıyor bunu yoksa benimki zor olduğu için mi böyle diyorum . Lekenmem benim başından beri olduğu için artık bıraktım gitti. Midem fena akşamları başlıyor özellikle dün öleceğim heralde ya dedim içtiğim su burnumdan geldi

O dikişler atılacak, o bebişlerde kucağını dolduracak inşaAllah. Ha ne olcak gezip tozmadan, yatarak gebeliğini tamamlıcaksın.Zaten bütün sıkıntılarda onlar için. Sen yeter ki bu dönemde stres yapma. 👍🏻
Yatmaya tagzıyım zaten cnm ılk transferden berı yatıyorum dıkıse kadar dayanıp en az 28 lerı gecelım allahım ıznıyle cnm ya kaynana amelıyat okuyo dıye esımde uc ay ıdarı ızın alıyo yanımda olcak ıns

Yatmaya tagzıyım zaten cnm ılk transferden berı yatıyorum dıkıse kadar dayanıp en az 28 lerı gecelım allahım ıznıyle cnm ya kaynana amelıyat okuyo dıye esımde uc ay ıdarı ızın alıyo yanımda olcak ıns
Kayınvaliden için şimdiden geçmiş olsun diliyorum canım. Eşinin gelmesinede çok sevindim. Sana ilaç gibi gelecek, 3 ay manevi destegiyle bi bakmışsın yolu yarılamışsın👍😉

Kayınvaliden için şimdiden geçmiş olsun diliyorum canım. Eşinin gelmesinede çok sevindim. Sana ilaç gibi gelecek, 3 ay manevi destegiyle bi bakmışsın yolu yarılamışsın👍😉
Mukemmel olcak tabı ıns kayınvalıdenın durumuda ıyı okurda benım yanımda da kalır esım bırlıkte dra gıderız en azından cnm bıde ıns bebeklerde dayansın daha ne ısterız♥️

Anlarım canım cevap için teşekkür ederim . Geceleri ateş basıyor beni bir üşüyorum bir donuyorum ne tuhafmış diyorum herkes mi yaşıyor bunu yoksa benimki zor olduğu için mi böyle diyorum . Lekenmem benim başından beri olduğu için artık bıraktım gitti. Midem fena akşamları başlıyor özellikle dün öleceğim heralde ya dedim içtiğim su burnumdan geldi
O mide benide öldürecek ☹️ Geçen 2 gün ne olduysa bulantım olmadı dünyalar benimdi ama şimdi fazlasıyla acısı çıkıyor. Günümün yarısı klozetin yanında geçiyor. Bulantım geçsin diye sürekli atıştırıyorum, sonra hooopp koş wc ye. Bu aralar hayatım bu şekilde devam ediyor. Hiç keyfim yok.

Back