- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #7.981
Çok dar olması iyi değil canım, onun için rahat sütyen temin ana takmamazlık yapma, sarkarlar yoksaKizlar sutyen isini nasil yaptiniz?Mevcutlar dar geliyor kac beden alacagimi da bilmiyorum internetten. Acababiraz daha mi buyumesini beklemek gerek. Suan bisey takmiyorum ama yaz geliyor. Buarada doktor 6.haftada kalp atisini duyunca bana estrofemi biraktirdi.
Bende istifra ederken çok zorlanıyorum, kasıklarıma bıçak saplanıyor sanki. Çok şiddetli ağrı oluyor. Klozetin yanından hemen kalkamıyorum. Ama bende leke olmadı. Senin leke geçmişin olduğu için belki zorlanmadan dokayı olmuş olabilirBende 6. Haftada estrofemi bıraktım sütyen işi için erken sankiben bugün 2 kere kustum ve baktım leke gelmiş zorlandı mı acaba hafif sancı giriyor vajinama sanki kanama yok peçeteye geldi tuvaletten sonra .çok tedirgin oldum yarın doktoru arayacağım
Tam bitti diyorum hop bir daha gelmişBende istifra ederken çok zorlanıyorum, kasıklarıma bıçak saplanıyor sanki. Çok şiddetli ağrı oluyor. Klozetin yanından hemen kalkamıyorum. Ama bende leke olmadı. Senin leke geçmişin olduğu için belki zorlanmadan dokayı olmuş olabilir
Benimde tek temennim bu yönde canım. İnşaAllah 9 ay süren tuhaf bi gebelik yaşamayız.. yoksa eşimi falan öldürürüm herhalde, kusmaktan sinirli bi halim var. Ağzımın tadı yok, keyfim yok.. çatacak yer arıyorum.Tam bitti diyorum hop bir daha gelmişşu dönem geçse lekelerden dolayı çok tedirgin oluyorum . Artık kahverengine takılmıyorum bile kırmızı gelince endişeleniyorum.
Ah senin yine kocan yanında canım biz bakalım . Şükret yine de benim nazımın geçeceği kimse yokBenimde tek temennim bu yönde canım. İnşaAllah 9 ay süren tuhaf bi gebelik yaşamayız.. yoksa eşimi falan öldürürüm herhalde, kusmaktan sinirli bi halim var. Ağzımın tadı yok, keyfim yok.. çatacak yer arıyorum.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım. Tez zamanla atlatırız İnşaAllah bu günleri.Ah senin yine kocan yanında canım biz bakalım . Şükret yine de benim nazımın geçeceği kimse yok ☺ Kusmak gerçekten rezil bşe Allah yardımcımız olsun hal mecal kalmıyor bir de senin ilgilenmen gereken kızın var Allah yardımcın olsun canım
Canım ben kanamayla hamilelik ilerlemedi. Gelişmeyen hamilelik dediler. Senin nasıl umarım herşey gidiyordur. :)Canım naptın nasıl gidiyo halislik ne kadar oldu senin fındık
hadi ya çok gecmis olsun canım.benimde yarın randevum var..bakalım durum ne.birde az sucuk yedim dr.yasak demişti tedirgin oldum ona bakardimCanım ben kanamayla hamilelik ilerlemedi. Gelişmeyen hamilelik dediler. Senin nasıl umarım herşey gidiyordur. :)
Birazla birşey olmaz iyi pişmiş olsun.inşallah herşey güzel ilerler sizin için güzel haberlerini yazarsan sevinirim dün aklımdan geçtin senş düşündüm sen yazdınhadi ya çok gecmis olsun canım.benimde yarın randevum var..bakalım durum ne.birde az sucuk yedim dr.yasak demişti tedirgin oldum ona bakardim
Valla bende seni düşündüm kalp kalbe karşıymış. Hersey gönlünce olsun.Allahtan ümit kesilmez.bir kaç dilim anca eşim tost yapmıştı. Aklık takıldı. Allahtan yarın kontrol var.senin de güzel haberlerini tekrar alacak inşallah canım..❤Birazla birşey olmaz iyi pişmiş olsun.inşallah herşey güzel ilerler sizin için güzel haberlerini yazarsan sevinirim dün aklımdan geçtin senş düşündüm sen yazdın
İnaşşalah canım benim.Valla bende seni düşündüm kalp kalbe karşıymış. Hersey gönlünce olsun.Allahtan ümit kesilmez.bir kaç dilim anca eşim tost yapmıştı. Aklık takıldı. Allahtan yarın kontrol var.senin de güzel haberlerini tekrar alacak inşallah canım..❤
Öncelikle gözün aydin olszn canim. Kese ve kalp atisini götmüssün. Kanama alani icin bol bol dinlen, ayaklarin altina yastik koy. Cok su icmeyide unutma. Kanama alani kaybolur merak etme. Kendini strese sokma yeterKızlar bugun kanamayla uyandım doktora gittim kese kalp atışı var hafif kanama alanı var dedi doktorkan sulandırıcıları kestiler korkuyorum yine
Evet ilk defa kalp atışı gördümÖncelikle gözün aydin olszn canim. Kese ve kalp atisini götmüssün. Kanama alani icin bol bol dinlen, ayaklarin altina yastik koy. Cok su icmeyide unutma. Kanama alani kaybolur merak etme. Kendini strese sokma yeter
Sen neden kan sulandırıcı kullanıyorsun ki canim ben transfer öncesinden bırakmıştım doktor.korkma inşallah birşey olmaz canim Allahın izniyleKızlar bugun kanamayla uyandım doktora gittim kese kalp atışı var hafif kanama alanı var dedi doktorkan sulandırıcıları kestiler korkuyorum yine
Hafif pıhtılaşma var dedi doktorSen neden kan sulandırıcı kullanıyorsun ki canim ben transfer öncesinden bırakmıştım doktor.korkma inşallah birşey olmaz canim Allahın izniyle
Cnm yat uzan kac haftalık oldun tek bebekmeydı korkma ama uzan bol su ıc strese gırmeKızlar bugun kanamayla uyandım doktora gittim kese kalp atışı var hafif kanama alanı var dedi doktorkan sulandırıcıları kestiler korkuyorum yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?