2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Caprice24 canım sen ne yaptın gittin mi dr?
👁👁👁👁 haberini bekliyorum
Başka dr gitcek olan var mıydı?
bu arada 2 li test yaptırcak mısınız? Mayıs 12 de normal kontrolüm var. 2 li test zamanı dr konferansı varmış şehir dışında olacakmış. Nasıl ayarlayacaklar merak ediyorum?

Kızlar bu oksapar yerı göbekte cok acıyor bugun benım kotu yere kotumu vurdum acaba ya morardı top oldu hafıf acıyor bıde
Geçmiş olsun, benimde çok fazla morarma ve şişlik yapmıştı sağ tarafım yanlış yere vurmuştum sanırım bezelenme varsa kolonya dök peçete ile bol bol masaj yap morluk geçene kadar da diğer taraflardan uygula bence

İkili test nasıl oluyor? Ben 8+2 deyim perşembe ilaç yazdırmaya gideceğim ama haftaya kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum

Evet cnm ya beceremedımmı acaba drada sorcam acıyor bıde baya ov
Evet cnm ya beceremedımmı acaba drada sorcam acıyor bıde baya ovaladam ıyı olurmu acaba ya dıger kısımdan vurayım en kotu bıkac gun olmadı doguma kdr nasıl yapcam bılmem

Kızlar bu oksapar yerı göbekte cok acıyor bugun benım kotu yere kotumu vurdum acaba ya morardı top oldu hafıf acıyor bıde
Canım önceden bende morartıyordum. Şimdi öğrndim. İğneyi yaptıktan sonra 20 saniye kadar beklet iğneyi hemen cıkarma.. ondan sonrada sakın pamukla bastırma ogusturöa. İğneyi hızlıca cek

Bi sağ bi sol yapmıyor muydun zaten..yok srkadasım kan suşandırıcı ovalanmazmış hemşireye sormuştum da

Canım önceden bende morartıyordum. Şimdi öğrndim. İğneyi yaptıktan sonra 20 saniye kadar beklet iğneyi hemen cıkarma.. ondan sonrada sakın pamukla bastırma ogusturöa. İğneyi hızlıca cek
Hızlı cekıyorum ıgneyı cnm smdı bıde kanıyor cıkarınca bastırmuyorum hafıf ustunde tutuyorum cnmduzgub de sokuyorum ama su sıralar beceremedımmı acaba yaorken cok kasılıyorum

Kızlar bugun kanamayla uyandım doktora gittim kese kalp atışı var hafif kanama alanı var dedi doktor kan sulandırıcıları kestiler korkuyorum yine
Merhaba benim öğrendiğimden beri kanamam var . Tam kesildi diyorum yine başlıyor . Dün artık kusmaktan karnıma ağrılar girdi lekeler başladı yine . Bugün. Doktora gittim içerde bir sorun görünmüyor ikisinin de kalp atışlarını duyduk içerde bir sorun yok diyor ama kanama da var . Allah’ın izinliyle bşe olmaz insan çok korkuyor seni çok iyi anlıyorum ama beklemekten ve dinlenmekten başka yapacak da bşe yok benimkiler de 7 haftalık.

İkili test nasıl oluyor? Ben 8+2 deyim perşembe ilaç yazdırmaya gideceğim ama haftaya kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum
Canım bebeğin down sendromu olup olmadığına bakılıyor. Ensesi ölçülüyor, burun kemiğinin oluşup oluşmadığına bakılıyor, el parmak bütün kemikleri ölçülüyor. Tamamen tercih meselesi yaptırmak yada yaptırmamak. 12-14 hafta arası yapılıyor. Drum dosya verdi hangi haftalarda hangi testleri yaptırabiliriz. İstediklerimizi işaretleyip, inzalayıp, önümüzdeki randevuda teslim etcem dosyayı.

evet kızlar ben bugün gittim rabbim herkese kucağına alacağı evlatlar versin.ensesi iyi oynuyor bebek dedi.ikili tarama testi yaptı.haftaya kontrol tekrar.ama kızlar ilaçları hep değiştirdi. Protestan ve balık yağı verdi vitamin olarak.aksama alacan ilaçları.decavit vitamini kesti.jel i kesti.estrofemi kesti kullanma dedi.11 +0 dedi

Akşama alacan derken elime geçmedi henüz ilaçlar o manada

Masallah cnm oynamaya da baslamıs ılaclar degıstı demek tup bebek drunamı gıttın bende carsamba gıdıcem 9 un ıcındeyız senden az ufagız bakalım

Kese göründükten sonra çok erken değil mi bana böyle bir uyarı yapmadılar ben de şu an kendimi zorlamadan her türlü pozisyonda uyuyorum valla
Bilmiyorum ki şuan sırt üstü uzanıyorum acaba diyorum hata mı yapıyorum diye ama tek yüz üstü yatmayı bırakan benmişim gibi

Merhaba kızlar, benim de bugün tekrar kontrolüm vardı embriyoyu ve kalp atışını gördü dr ama zayıf buldu haftasına göre. 7 haftalık 7 mm olmasını bekliyoruz ama 3 mm görünüyo embriyo haftaya tekrar çağırdı belki toparlayabilir dedi ona göre karar vericek. Tüp bebekte böyle sorunlar olabileceğini hiç düşünmemiştim. Hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…