- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #7.961
Bence iyi etmişsin canım ya 3 yeterliÇarşamba günü bebeğin kalbini gördükten sonra merkezle işimiz bitti. ilaçları 12. Haftaya kadar kullanmalısın dediler.. Ertesi günde artık kendi kadın dr başladım. İlaçlarım günde 4 tane fitil x 200mg ve, 1 tanede protex 25mg. Kadın dr çok fazla buldu, tabi tüp bebek olduğu için bişey demedi.
Bende ilaçlar çok rahatsızlık vermeye başladığı için kafama göre fitili dünden itibaren 3 e düşürdüm, iğneyide yapmıyorum. Zaten bu şekilde devam edersem, çatlamaktan korkuyorum, karnım o kadar şiş ve gergin ki anlatanam, nefes almakta zorlanıyorum. Ama beni dinleyen yok. Bende kafama göre dozları aAltmaya başladım. Yapacak bi şey yok. Bütün sorumluluğuda alıyorum. Yoksa ben çatlayıp ölecem
Canım hiç pişman değilim, evet hepimiz bebek istiyoruz ama bizimde sağlığınız önemli. Yemin ediyorum karnımı görsen 7 aylık hamile zannedersin. O kadar şişti. Gergin, taş gibi. Rahatsızlık veriyor. Ama dinleyen yok 12. Haftaya kadar kullan. Nefes alamıyorum diyorum, normal deniyor.. artık psikolojim bozulacak. Bende kendim azaltma kararı aldım.Bence iyi etmişsin canım ya 3 yeterli
Günde 3 defa gayet uygun bir doz anne sağlığı da önemli sonuçtaCanım hiç pişman değilim, evet hepimiz bebek istiyoruz ama bizimde sağlığınız önemli. Yemin ediyorum karnımı görsen 7 aylık hamile zannedersin. O kadar şişti. Gergin, taş gibi. Rahatsızlık veriyor. Ama dinleyen yok 12. Haftaya kadar kullan. Nefes alamıyorum diyorum, normal deniyor.. artık psikolojim bozulacak. Bende kendim azaltma kararı aldım.
Bencede iyi yapmışsın 3 e düşürmekle bende günde 3 estrofem ve 3 progestan 200mg ovül kullanıyorum, 10. Haftada estrofemi bırak dedi doktorum fakat aniden bırakınca birşey olmasından korkuyorum, progestanıda 12 haftada bırakacağım,Çarşamba günü bebeğin kalbini gördükten sonra merkezle işimiz bitti. ilaçları 12. Haftaya kadar kullanmalısın dediler.. Ertesi günde artık kendi kadın dr başladım. İlaçlarım günde 4 tane fitil x 200mg ve, 1 tanede protex 25mg. Kadın dr çok fazla buldu, tabi tüp bebek olduğu için bişey demedi.
Bende ilaçlar çok rahatsızlık vermeye başladığı için kafama göre fitili dünden itibaren 3 e düşürdüm, iğneyide yapmıyorum. Zaten bu şekilde devam edersem, çatlamaktan korkuyorum, karnım o kadar şiş ve gergin ki anlatanam, nefes almakta zorlanıyorum. Ama beni dinleyen yok. Bende kafama göre dozları aAltmaya başladım. Yapacak bi şey yok. Bütün sorumluluğuda alıyorum. Yoksa ben çatlayıp ölecem
12.haftaya kadar dedi doktor banaKızlar estrofemi ne zaman bırakacaksınız doktorunuz birşey dedi mi ?
Hangi ilac siskinlik yapiyor acaba biliyormusunuzÇarşamba günü bebeğin kalbini gördükten sonra merkezle işimiz bitti. ilaçları 12. Haftaya kadar kullanmalısın dediler.. Ertesi günde artık kendi kadın dr başladım. İlaçlarım günde 4 tane fitil x 200mg ve, 1 tanede protex 25mg. Kadın dr çok fazla buldu, tabi tüp bebek olduğu için bişey demedi.
Yiyorum cok sukur ama yemek icin yiyorum acikinca daha cok miydem bulanıyor ağzımın tadı yok ama HiçBşeler yiyebiliyorsan çok iyi ben hiç bşe yiyemiyorum napcam bilmiyorum hiç
Canım ben utrogest 200mg kullanıyorum sadece bide protex25 mg sonradan eklediler. Kullandığım fitil şişkinlik yapıyor. Önceki gebelimdede yapmıştı ama bu kadar değildi. Nefes alamıyorum şişkinlikten.Hangi ilac siskinlik yapiyor acaba biliyormusunuz
al benden de okadar patlayacak gibi karnim,inanilmaz rahatsiz ediyor.benim gunde 3 kez progestan.Çarşamba günü bebeğin kalbini gördükten sonra merkezle işimiz bitti. ilaçları 12. Haftaya kadar kullanmalısın dediler.. Ertesi günde artık kendi kadın dr başladım. İlaçlarım günde 4 tane fitil x 200mg ve, 1 tanede protex 25mg. Kadın dr çok fazla buldu, tabi tüp bebek olduğu için bişey demedi.
Bana dr.10 haftaya kadar kullan dedi tüp merkez.yarin 10 +1 im kadın doğum dr ne derse onuyapacam bi hafta kullanırım yada bırak dicek yarinKızlar estrofemi ne zaman bırakacaksınız doktorunuz birşey dedi mi ?
Kaç haftalık oldu canimŞimdi yazdım yenıden cnm zaten cok erkeen kesede bebekte yok nabıcaklarkı
Bende progesteron fitil kullanıyorum ama şişkinlik olmadiCanım ben utrogest 200mg kullanıyorum sadece bide protex25 mg sonradan eklediler. Kullandığım fitil şişkinlik yapıyor. Önceki gebelimdede yapmıştı ama bu kadar değildi. Nefes alamıyorum şişkinlikten.
9 un ıcındeyız cnmKaç haftalık oldu canim
3x3 kullanıyorum bu aradaBende progesteron fitil kullanıyorum ama şişkinlik olmadi
Canım naptın nasıl gidiyo halislik ne kadar oldu senin fındıkYok kuzum hafif birşey oluyor olmuyor gibi kasıkta ana onun dışında birşey yok. Hayırlısı diyelim
Ne güzel, yan etki yapmamış demek ki. Eşim bile bugün senin karnın neden kocaman oldu diye soruyor. Durum bende vahim yani.. bulantılar kusmalar aldı başını gidiyor.. biran önce normale dönmek istiyorum.Bende progesteron fitil kullanıyorum ama şişkinlik olmadi
Valla adete gıre sayıyorum bebeklerın bırı adetle uyumlu bırı onden gıdıyodu yanı ortalama 9un ıcındeyım ısteBende yarin gidecem dr. Su kadar diyo dr.bir bir gun ekliyorum. Sonra yine farklı cikiyo fazla eksik.yarin 10 +1dlkkydlntpl
Hadi hayırlısı canım benimValla adete gıre sayıyorum bebeklerın bırı adetle uyumlu bırı onden gıdıyodu yanı ortalama 9un ıcındeyım ıstebende carsamba gıdıcem
Bence kullandigin iğne yapıyor sende sislik fitilin den olduğunu sanmıyorumNe güzel, yan etki yapmamış demek ki. Eşim bile bugün senin karnın neden kocaman oldu diye soruyor. Durum bende vahim yani.. bulantılar kusmalar aldı başını gidiyor.. biran önce normale dönmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?