• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kizlar sutyen isini nasil yaptiniz? 😊 Mevcutlar dar geliyor kac beden alacagimi da bilmiyorum internetten. Acababiraz daha mi buyumesini beklemek gerek. Suan bisey takmiyorum ama yaz geliyor. Buarada doktor 6.haftada kalp atisini duyunca bana estrofemi biraktirdi.

Bende 6. Haftada estrofemi bıraktım sütyen işi için erken sanki 🙃 ben bugün 2 kere kustum ve baktım leke gelmiş 😔 zorlandı mı acaba hafif sancı giriyor vajinama sanki kanama yok peçeteye geldi tuvaletten sonra .çok tedirgin oldum yarın doktoru arayacağım 😔

Kizlar sutyen isini nasil yaptiniz? 😊 Mevcutlar dar geliyor kac beden alacagimi da bilmiyorum internetten. Acababiraz daha mi buyumesini beklemek gerek. Suan bisey takmiyorum ama yaz geliyor. Buarada doktor 6.haftada kalp atisini duyunca bana estrofemi biraktirdi.
Çok dar olması iyi değil canım, onun için rahat sütyen temin ana takmamazlık yapma, sarkarlar yoksa 😬 kızımda hep taktım doğumdan sonra ebe takma biraz rahat bırak demişti, biraz takmadım baktım hemen sarkmaya meyilliler, hemen geçirdim. 😜

Bende 6. Haftada estrofemi bıraktım sütyen işi için erken sanki 🙃 ben bugün 2 kere kustum ve baktım leke gelmiş 😔 zorlandı mı acaba hafif sancı giriyor vajinama sanki kanama yok peçeteye geldi tuvaletten sonra .çok tedirgin oldum yarın doktoru arayacağım 😔
Bende istifra ederken çok zorlanıyorum, kasıklarıma bıçak saplanıyor sanki. Çok şiddetli ağrı oluyor. Klozetin yanından hemen kalkamıyorum. Ama bende leke olmadı. Senin leke geçmişin olduğu için belki zorlanmadan dokayı olmuş olabilir 🤷‍♀️

Bende istifra ederken çok zorlanıyorum, kasıklarıma bıçak saplanıyor sanki. Çok şiddetli ağrı oluyor. Klozetin yanından hemen kalkamıyorum. Ama bende leke olmadı. Senin leke geçmişin olduğu için belki zorlanmadan dokayı olmuş olabilir 🤷‍♀️
Tam bitti diyorum hop bir daha gelmiş 😔 şu dönem geçse lekelerden dolayı çok tedirgin oluyorum . Artık kahverengine takılmıyorum bile kırmızı gelince endişeleniyorum.

Tam bitti diyorum hop bir daha gelmiş 😔 şu dönem geçse lekelerden dolayı çok tedirgin oluyorum . Artık kahverengine takılmıyorum bile kırmızı gelince endişeleniyorum.
Benimde tek temennim bu yönde canım. İnşaAllah 9 ay süren tuhaf bi gebelik yaşamayız.. yoksa eşimi falan öldürürüm herhalde, kusmaktan sinirli bi halim var. Ağzımın tadı yok, keyfim yok.. çatacak yer arıyorum.

Benimde tek temennim bu yönde canım. İnşaAllah 9 ay süren tuhaf bi gebelik yaşamayız.. yoksa eşimi falan öldürürüm herhalde, kusmaktan sinirli bi halim var. Ağzımın tadı yok, keyfim yok.. çatacak yer arıyorum.
Ah senin yine kocan yanında canım biz bakalım . Şükret yine de benim nazımın geçeceği kimse yok ☺️ Kusmak gerçekten rezil bşe Allah yardımcımız olsun hal mecal kalmıyor bir de senin ilgilenmen gereken kızın var Allah yardımcın olsun canım

Ah senin yine kocan yanında canım biz bakalım . Şükret yine de benim nazımın geçeceği kimse yok ☺ Kusmak gerçekten rezil bşe Allah yardımcımız olsun hal mecal kalmıyor bir de senin ilgilenmen gereken kızın var Allah yardımcın olsun canım
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım. Tez zamanla atlatırız İnşaAllah bu günleri. 🤲🏻

hadi ya çok gecmis olsun canım.benimde yarın randevum var..bakalım durum ne.birde az sucuk yedim dr.yasak demişti tedirgin oldum ona bakardim
Birazla birşey olmaz iyi pişmiş olsun.inşallah herşey güzel ilerler sizin için güzel haberlerini yazarsan sevinirim dün aklımdan geçtin senş düşündüm sen yazdın

Birazla birşey olmaz iyi pişmiş olsun.inşallah herşey güzel ilerler sizin için güzel haberlerini yazarsan sevinirim dün aklımdan geçtin senş düşündüm sen yazdın
Valla bende seni düşündüm kalp kalbe karşıymış. Hersey gönlünce olsun.Allahtan ümit kesilmez.bir kaç dilim anca eşim tost yapmıştı. Aklık takıldı. Allahtan yarın kontrol var.senin de güzel haberlerini tekrar alacak inşallah canım..❤

Kızlar bugun kanamayla uyandım doktora gittim kese kalp atışı var hafif kanama alanı var dedi doktor 🥺 kan sulandırıcıları kestiler korkuyorum yine 😢

Kızlar bugun kanamayla uyandım doktora gittim kese kalp atışı var hafif kanama alanı var dedi doktor 🥺 kan sulandırıcıları kestiler korkuyorum yine 😢
Öncelikle gözün aydin olszn canim. Kese ve kalp atisini götmüssün. Kanama alani icin bol bol dinlen, ayaklarin altina yastik koy. Cok su icmeyide unutma. Kanama alani kaybolur merak etme. Kendini strese sokma yeter 😉

Öncelikle gözün aydin olszn canim. Kese ve kalp atisini götmüssün. Kanama alani icin bol bol dinlen, ayaklarin altina yastik koy. Cok su icmeyide unutma. Kanama alani kaybolur merak etme. Kendini strese sokma yeter 😉
Evet ilk defa kalp atışı gördüm 😢 Allahım sınamasın artık gücüm kalmadı

Sen neden kan sulandırıcı kullanıyorsun ki canim ben transfer öncesinden bırakmıştım doktor.korkma inşallah birşey olmaz canim Allahın izniyle

Cnm yat uzan kac haftalık oldun tek bebekmeydı korkma ama uzan bol su ıc strese gırme

Kızlar bu oksapar yerı göbekte cok acıyor bugun benım kotu yere kotumu vurdum acaba ya morardı top oldu hafıf acıyor bıde 😓

Back