• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak gece yatarken veya uzanırken nasıl uzanıyorsunuz. Ben genelde yan yatıyorum ama bazen belim ağrıyor o zaman az sırt üstü yatıyorum hemen geri dönüyorum. Geçen bir yazı okudum hamileliğin ilk 3 ayında ki bebek kayıplarının nedeni sırt üstü yatmak olabilir diyordu.
Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Yatis pozisyonunun ilk aylarda önemli oldugunu düsünmüyorum,su an nasil rahat edersem öyle yatiyorum.ilerleyen aylarda mecburen sınırlanacak zaten koca göbekten:)))
Kızlar arasıra adet agrısı gibi hafıf sanıyelık agrılarınız oluyor mu benım ıkıncı adet zamanım geldı bazen oluyo kısa sure ve az
Olabiliyor normalmiş

Yatis pozisyonunun ilk aylarda önemli oldugunu düsünmüyorum,su an nasil rahat edersem öyle yatiyorum.ilerleyen aylarda mecburen sınırlanacak zaten koca göbekten:)))

Olabiliyor normalmiş
Yatıs seklı zaten hafıf gobek cokınca mecbur degısıyo rahatsızlık bıyle degısık hıs oluyo yatamıyosub 4.aydan sonraydı benım sanırım

hangi doktora gitmiştiniz, sebebiniz neydi acaba , Allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.
Canım öncelikle tedavşye başlamadıysan kesinlikle başkente gitme derim ilgi sıfır diyebilirim. Transfer oldum kendim içindşm çataldan yürüyerek yerime kendim gittim.Hemşire geldi ilaçları anlatmak için beni yanına çağırdı halbuki yeni transfer oldum insan bir saat yatmak istiyor gittşm yanına ilaçları anlattı çıktım. Israrla iki embiryo koyun dedim tek koydular. Doktorum Erhan şimşek ti. Transferi yaptı odaya bile gelmedi. Yumurta toplandı odaya bile gelmedi. Odalar 3 kişilik hiç özel hastane gibi değil. Ben verilen paraya acıyorum. Tavsiyem Bülent Haydardedeoğlu. Ben ona gideceğim işinin ehli biri. Bizde sıkıntı morfoloji düşük eşimde sperm kaynaklı yani. Benim bu ikinci tüp denememdi ilkinden kızım var. Onu Ankada da Gökhan çıragil e yaptırmıştı orası şuan kapalı. Gökhan bey sanırım acıbadem de ben orası ile Bülent bey arasında kaldım ama Bülent bey için çok iyi şeyler duydum. Tabi nasip kısmet ama bana göre Doktor en azından odaya gelip bilgi vermeli

Kızlar aranızda daha önce negatif tüp bebek geçirip adet düzeni bozulan var mı? Normalde transfer sonrası 10. Gün negatif aldım. İlaçları bıraktım adet oldum 12.gün. Şuan adetim 4 gün geçti hamile Değilim test yapmadım ama ne gögüs agrıdı ne aşırı akıntı yok. Gögüsler dolgun filan da değil. Bu döngü ne zaman normale döner

Kızlar 6+6 yım yanlış hesaplamıyorsam . Çok aşırı halsizim bulantılarım çok fena hiçbir şey yiyemiyorum kabusa döndü iyice . Öğürdükçe de kasıklarım ağrıyor. 3 gündür böyle gidiyor nasıl olacak bu iş anlamadım 😖

Kızlar 6+6 yım yanlış hesaplamıyorsam . Çok aşırı halsizim bulantılarım çok fena hiçbir şey yiyemiyorum kabusa döndü iyice . Öğürdükçe de kasıklarım ağrıyor. 3 gündür böyle gidiyor nasıl olacak bu iş anlamadım 😖
Bende öyleyim canım şikayet gibi olmasın ama resmen işkenceye döndü. Eğilmeye korkuyorum, bulantılar, kusmalar, öğürmeler, kasık ağrıları berbat bi haldeyim. 24 saat bulantı mı olur ya? Kızımda hiç böyle değildim. Resmen kendimden tiksindim. 😭😭

Canım öncelikle tedavşye başlamadıysan kesinlikle başkente gitme derim ilgi sıfır diyebilirim. Transfer oldum kendim içindşm çataldan yürüyerek yerime kendim gittim.Hemşire geldi ilaçları anlatmak için beni yanına çağırdı halbuki yeni transfer oldum insan bir saat yatmak istiyor gittşm yanına ilaçları anlattı çıktım. Israrla iki embiryo koyun dedim tek koydular. Doktorum Erhan şimşek ti. Transferi yaptı odaya bile gelmedi. Yumurta toplandı odaya bile gelmedi. Odalar 3 kişilik hiç özel hastane gibi değil. Ben verilen paraya acıyorum. Tavsiyem Bülent Haydardedeoğlu. Ben ona gideceğim işinin ehli biri. Bizde sıkıntı morfoloji düşük eşimde sperm kaynaklı yani. Benim bu ikinci tüp denememdi ilkinden kızım var. Onu Ankada da Gökhan çıragil e yaptırmıştı orası şuan kapalı. Gökhan bey sanırım acıbadem de ben orası ile Bülent bey arasında kaldım ama Bülent bey için çok iyi şeyler duydum. Tabi nasip kısmet ama bana göre Doktor en azından odaya gelip bilgi vermeli
Nekadar yazık böyle yerler demi var ya insanlar umut bağlıyor evlat sahibi olabilmek için onların yaptığına bak yazık çok yazık

Nekadar yazık böyle yerler demi var ya insanlar umut bağlıyor evlat sahibi olabilmek için onların yaptığına bak yazık çok yazık
Tam bir hayal kırıklığı negatif oldu diye değil asla bu düşüncem her şey nasip ama o kadar para var maddi manevi yıpran ilgi sıfır bir daha mı asla gidene de git demem ha gider kendi bilir ama bu kadar ilgisizlikte pes dedirtti idrara çok sıkışığım yani hemen transfer sonrası patlıcam ördek isticem tuvalete git bir şey olmaz dedi ve ben transfer sonrası 2 dk sonra tuvalete gittim insan acaba diyor olmayınca illaki

Bende öyleyim canım şikayet gibi olmasın ama resmen işkenceye döndü. Eğilmeye korkuyorum, bulantılar, kusmalar, öğürmeler, kasık ağrıları berbat bi haldeyim. 24 saat bulantı mı olur ya? Kızımda hiç böyle değildim. Resmen kendimden tiksindim. 😭😭
İnsanın kendi teni kokar mı ya tenim kokuyor başta psikolojik dedim ama yok öyle bşe değil bu . Hiç bşe yiyemiyorum içemiyorum daha ben kalp atışını bile duymadım 😖

bende öyleyim evimden kendimden herseyden tiksinti duyuyorum hic gecmiyor sabah ayni gece ayni..12.haftayi iple cekiyorum
İnsanın kendi teni kokar mı ya tenim kokuyor başta psikolojik dedim ama yok öyle bşe değil bu . Hiç bşe yiyemiyorum içemiyorum daha ben kalp atışını bile duymadım 😖
Benimde 5.haftanin sonunda baslamisti bulantilarim :( tüm gün hasta gibiyim kendime gelemiyorum bulanti inanilmaz halsizlik yapiyor,bu sira hergun kusuyorum ama rahatlayamiyorum gecmiyor

Hiç bşe yiyemiyorum doktor kendin ayakta kalacak kdar yesen yeter diyordu ama benim onu bile gözüm görmüyor açlıktan da halsiz düşüyorum hele uyuduysam uyandıktan sonrası facia . Midem kaynıyor bulanıyor konuşamıyorum Bİle 😖

Tam bir hayal kırıklığı negatif oldu diye değil asla bu düşüncem her şey nasip ama o kadar para var maddi manevi yıpran ilgi sıfır bir daha mı asla gidene de git demem ha gider kendi bilir ama bu kadar ilgisizlikte pes dedirtti idrara çok sıkışığım yani hemen transfer sonrası patlıcam ördek isticem tuvalete git bir şey olmaz dedi ve ben transfer sonrası 2 dk sonra tuvalete gittim insan acaba diyor olmayınca illaki

Valla haklisin beni yarim saat yatırdılar idrara sıkışık birşekilde ordek getirdi hasta bakıcı ama ben yapamadım öylece yattim yarım saat sonra tuvalete gittim daha sonrada 3 saat daha odada dinlendim uyku. Vardı yattim uyudum akşama kadar hastanedeydim yani okadar parasını vermişsim odanın istediğim kadar yattim onlarda birşey demedi hazır hissettiğinizde gide bilirsiniz dedi bizde öyle yaptık

Hiç bşe yiyemiyorum doktor kendin ayakta kalacak kdar yesen yeter diyordu ama benim onu bile gözüm görmüyor açlıktan da halsiz düşüyorum hele uyuduysam uyandıktan sonrası facia . Midem kaynıyor bulanıyor konuşamıyorum Bİle 😖
bendede kusma yok ama miydem bulanıyor sürekli hasta gibi hissediyorum kendimi halsiz yatıyorum hep

Kızlar estrofemi ne zaman bırakacaksınız doktorunuz birşey dedi mi ?
Çarşamba günü bebeğin kalbini gördükten sonra merkezle işimiz bitti. ilaçları 12. Haftaya kadar kullanmalısın dediler.. Ertesi günde artık kendi kadın dr başladım. İlaçlarım günde 4 tane fitil x 200mg ve, 1 tanede protex 25mg. Kadın dr çok fazla buldu, tabi tüp bebek olduğu için bişey demedi.
Bende ilaçlar çok rahatsızlık vermeye başladığı için kafama göre fitili dünden itibaren 3 e düşürdüm, iğneyide yapmıyorum. Zaten bu şekilde devam edersem, çatlamaktan korkuyorum, karnım o kadar şiş ve gergin ki anlatanam, nefes almakta zorlanıyorum. Ama beni dinleyen yok. Bende kafama göre dozları aAltmaya başladım. Yapacak bi şey yok. Bütün sorumluluğuda alıyorum. Yoksa ben çatlayıp ölecem 😡

Back