- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #7.881
Bak bosuna korkmusunBenim uzaylının resmini atıyım. Teyzelerimiz bugün 7+2 deyiz. Boyumuz 1,24cm. Sizlerinde yakışıklı fotolarını beklerizEki Görüntüle 2624310
İnşaAllah canım. Hep birlikte sağlıkşa kucaklıyalım yavrularımızı.Bak bosuna korkmusunmasallah ıns kucagımıza aldıgımız gunlerde nasıp olur
Hey maşallah çok güzel büyümüş :) Rabbim kucağına da almayı nasip etsin Allah'ım bekleyen herkese bana da şu görüntüyü nasip etsinBenim uzaylının resmini atıyım. Teyzelerimiz bugün 7+2 deyiz. Boyumuz 1,24cm. Sizlerinde yakışıklı fotolarını beklerizEki Görüntüle 2624310
Canım, senin bundan daha güzel resimlerin olacak İnşaAllah.Hey maşallah çok güzel büyümüş :) Rabbim kucağına da almayı nasip etsin Allah'ım bekleyen herkese bana da şu görüntüyü nasip etsin
Amin İnşallahCanım, senin bundan daha güzel resimlerin olacak İnşaAllah.Albüm yapacaksın bebişinin ultrason resimlerinden
Maşallah nazar değmesin çok güzel 2 hafta sonra bende atarım insallah randevum 11.haftaBenim uzaylının resmini atıyım. Teyzelerimiz bugün 7+2 deyiz. Boyumuz 1,24cm. Sizlerinde yakışıklı fotolarını beklerizEki Görüntüle 2624310
Ooooo maşallahGünaydın kızlaaaaarrrrrr... iki kesemizi gördük, birinde bebişimiz vardı ve kalbi atıyordu. Diğeri maalesef boştu. Dr um boş olan kese için kendi kendine vucutta yok olur dedi. Elhamdülillah herşey yolunda, artık merkezle işim bugün itibariyle bitti. Artık kendi kadın dr devam edicem.ayyy üzerimden koca bir yük gitti. Hafifledim. Darısı bekleyenlerin başına..bu arada heyecandan haftasını sormayı unuttum. Elime ilk ultrason resmini verince bi salaklaştım
Virusten dolayı bekliyorum canım embriyolar dondurulduCanım sen naptin ne oldu tedavin
Bn transfer senin yapıldı sandım canım. Olsun geç olsun güç olmasın canimVirusten dolayı bekliyorum canım embriyolar donduruldu
Yok canim yapilmadi mayısta olur demişti doktor virüs yüzünden kaldı senin nasıl gidiyor hamilelikBn transfer senin yapıldı sandım canım. Olsun geç olsun güç olmasın canim
Hayır cnm ıkı bebekle zor duruyorum bırsuru ılac alıyorum ayrıca progestan ıgnede cnm kendımı ve bebeklerını rıske atamadım benKızlar oruç tutacakmısınız
Hayırlı ramazanlar herkese ama maalesef ben de tutamayacağım zaten tedaviyle olmuş bir gebelik ve ilk aylar çok riskli, doktorum da tavsiye etmiyorKızlar oruç tutacakmısınız
Çok isterdim tuta bilmeyi ama tutmuyorum fitil kullanıyorum günde 3 defa orucu etkiliyormu bilmem ama belli bir saaten sonra açlık bizi yıpratır bebeyin de gelişim zamanı malum risk alamamKızlar oruç tutacakmısınız
Bulantiyla gidiyor canım. 3.aya girdik çok sukur darisihepinizeinşallah cnmYok canim yapilmadi mayısta olur demişti doktor virüs yüzünden kaldı senin nasıl gidiyor hamilelik
Amin canim insalalhBulantiyla gidiyor canım. 3.aya girdik çok sukur darisihepinizeinşallah cnm
Aminn hayırlı Ramazanlarkizlarr nasilsiniz .. Hayirli Ramazanlar .. Allah bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?