• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kac ml ve gunde kac kere kullandın cnm ben 5 ml ıctm az once ıse yararmı acaba
Canım kaç gün kabız olduğuna bağlı bana 1ölçek diye yazmışlardı bazen yarım içiyordum çok içinde ishal yapıyor sadece kötü bir etkisi yok işe yaramazsa az biraz daha iç ama rahatlatıyor yoksa ölüm kabızlık

Arkadaşlar merhaba, bugün rand vardı kalp atışı için ama duyulmadı :KK43: 6+1 haftalık hesapladı dr kese var içinde eşide oluşmuş ama bebek henüz oluşmamış dedi şuan panikleyecek bir durum yok dedi ama kafam karıştı bu durumla karşılaşan var mı😑 Haftaya tekrar çağırdı canım skıldı biraz
Sıkma canını ben 7. Haftada gittim öyle duydum kalp atışını 🙂

İlaçlardan sanırım, bi bıraksaydık da vucut kendine gelseydi. Karnım davul gibi, bi ishal bi kabızım, bi mutluyum bi mutsuz, bazen nefes almakta bile zorlanıyorum. Bi garibim işte. Ne istediğimi bilmiyorum. Hep Ekşi şeyler yemek istiyorum..
Bende öyleydim çareyi ayranda buldum kendini kötü hissettiğinde ayran çalkala iç acayip rahatlatıyor 😃

Canım kaç gün kabız olduğuna bağlı bana 1ölçek diye yazmışlardı bazen yarım içiyordum çok içinde ishal yapıyor sadece kötü bir etkisi yok işe yaramazsa az biraz daha iç ama rahatlatıyor yoksa ölüm kabızlık
1 ölcek dedıgın kabı dolduruyımusun cnm ben az ıctm bajalım nabıcak

İlaçlardan sanırım, bi bıraksaydık da vucut kendine gelseydi. Karnım davul gibi, bi ishal bi kabızım, bi mutluyum bi mutsuz, bazen nefes almakta bile zorlanıyorum. Bi garibim işte. Ne istediğimi bilmiyorum. Hep Ekşi şeyler yemek istiyorum..
Bende kabız ishal yok ama bazen ben de nefes almakta zorlanıyorum özellikle konuşunca falan, çabuk yorulmaktan herhalde

Günaydın kızlaaaaarrrrrr... iki kesemizi gördük, birinde bebişimiz vardı ve kalbi atıyordu. Diğeri maalesef boştu. Dr um boş olan kese için kendi kendine vucutta yok olur dedi. Elhamdülillah herşey yolunda, artık merkezle işim bugün itibariyle bitti. Artık kendi kadın dr devam edicem.ayyy üzerimden koca bir yük gitti. Hafifledim. Darısı bekleyenlerin başına..bu arada heyecandan haftasını sormayı unuttum. Elime ilk ultrason resmini verince bi salaklaştım 😬

Günaydın kızlaaaaarrrrrr... iki kesemizi gördük, birinde bebişimiz vardı ve kalbi atıyordu. Diğeri maalesef boştu. Dr um boş olan kese için kendi kendine vucutta yok olur dedi. Elhamdülillah herşey yolunda, artık merkezle işim bugün itibariyle bitti. Artık kendi kadın dr devam edicem.ayyy üzerimden koca bir yük gitti. Hafifledim. Darısı bekleyenlerin başına..bu arada heyecandan haftasını sormayı unuttum. Elime ilk ultrason resmini verince bi salaklaştım 😬
Hayırlı olsun çok sevindim Allah bize de nasip etsin 🤲🏻

Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah :halay:

Ohh gozun aydin canim, masallaaah🧿
Rabbim tamamina erdirsin insallaaah🌺🙌🏼❤️

Ya çok sevindim canım gözün aydın maşallah 🧿❤️

tekrar herkese merhaba yine ben deneyimli arkadaşlardan yardım isteyebilirmiyim ☺️ Benim 3 nisanda olmuştu transferim 3. Gün embriyosu bugün çok şükür keseyi gördük içinde nokta kadar bişi de wardı tabi detaylı soramadım heycandan doktora 2 hafta sonra tekrar çağırdı bu şekilde olması normal mi acaba

tekrar herkese merhaba yine ben deneyimli arkadaşlardan yardım isteyebilirmiyim ☺️ Benim 3 nisanda olmuştu transferim 3. Gün embriyosu bugün çok şükür keseyi gördük içinde nokta kadar bişi de wardı tabi detaylı soramadım heycandan doktora 2 hafta sonra tekrar çağırdı bu şekilde olması normal mi acaba
Hayırlı olsun canım 🤲🏻 Vajinal mi baktı? Çok erken gitmişsin zaten çok normal sadece kesenin gözükmesi 😍

Gözün aydın canım, çok sevindim.Saglikla kucağına alırsın inşallah..

Back