2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar bugün kontrolüm vardı. maalesef bebeklerımden bırının kalbi durmus. kesesi gelişmemiş. ancak diğeri çok şükür iyi 9+3 olmuşuz. inşallah hepimize sağlıkla dunyaya getırmek nasip olur.
Canım çok büyük geçmiş olsun. Bundada vardır bir hayır. Rabbim buna sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsin. Kalan savaşcı seni hiç bırakmasın. Sağlıkla kucağınada almak nasip olsun.

Kızlar bugün kontrolüm vardı. maalesef bebeklerımden bırının kalbi durmus. kesesi gelişmemiş. ancak diğeri çok şükür iyi 9+3 olmuşuz. inşallah hepimize sağlıkla dunyaya getırmek nasip olur.
Bebeğin için üzüldüm canım, hayırlısı olsun ,diğer bebisine sağlık versin rabbim..izmitte mı dr.a gidiyorsun, hangi dr.a gidiyorsun?

Bebeğin için üzüldüm canım, hayırlısı olsun ,diğer bebisine sağlık versin rabbim..izmitte mı dr.a gidiyorsun, hangi dr.a gidiyorsun?
sağol canım. hayırlısı dıyorum bende. evet ızmıtte gıdıyorum. Eray calıskana gdıyorum. sen de burdasın sanırm. sen kıme gıdıyorsun

sağol canım. hayırlısı dıyorum bende. evet ızmıtte gıdıyorum. Eray calıskana gdıyorum. sen de burdasın sanırm. sen kıme gıdıyorsun
Evet canım ben de izmitteyim. Ben başlayamadım tedaviye henüz, genetik sonucunu bekliyorduk,şimdi de virüs çıktı, çok canım sıkkın o yüzden..Ama benim daha önceki hamileliklerimde(5 kere hamilelik yaşadım, 1 oğlum var,3 kürtajım, 1 tane bebeğim de hasta doğdu 7 buçuk ay yaşadı.)bir-çok dr.a gittim,neredeyse izmitte gitmediğim dr.kalmadı. Eray beye de gitmiştim ama kendisinden hiç hoşlanmadım. Oğlumda, kurganlarımda ve son dogumumda dr.um Ahmet Dogruoz dü. Kendisinden memnundum ama son bebegimdeki anomalileri görmemesi soğuttu kendinden.

canım ya zor seyler yasamıssın. benımde 6 düşük var. hepsi spontan gebelık. daha sonra tup denedım ıkı kez olmadı. 3. de nasip oldu. eray hoca soguk gorunsede işinde cok cok iyi.çok tecrübeli. bana riskli gebelik uzmanı gerekıyordu o yuzden kendısıyle devam edeceğim. inanmayacaksın ama cok merhametlı ve babacan bır ınsan

Evet canım malesef çok üzücü şeyler yaşadım, bundan sonrası güzel olur inşallah. Muayenesi pahalı bir dr.Eray bey.Parasinda da değilim ama çok ters davrandı,çok iyi diye duyduğum için gitmiştim ama sorularimi bile soramadım, o gün ters gününde miydi bilmiyorum. Kişiye göre değişir tabi dr.memnuniyeti..Bizim elektrigimiz tutmadı.Mesela Semih Ozereni de duymuşsundur, ondan da çok iyi bahsedilir,son bebeğim de gittim kendisine ense kalınlığı yüksek çıktığı için, ama ondan da hiç hoşlanmadım. Iyi diye gidiyoruz soru soramıyoruz, bir an önce gidin diye gözümüzün içine bakıyor. E biz de endişeli olduğumuz için net açıklama bekliyoruz ama malesef beklediğimiz ilgiyi göremedik.

insallah canım bundan sonra güzel olsun. prof oldugu ıcın pahalı
bende kendısıne guvendıgım ıcın hıc soruu sormuyorum. normalde cok pimpirikliyim. bu kez bıraktım kendımı ona ne derse o. esım soruyo bazen kısa net cevaplar verıyor. uzun acıklamalar yapmaz hıc ama genelde tatmın edıcı cevaplar verıyo. muhtemelen ters anına gelmıssındır.

Inşallah canım..Hakkımızda hayırlısı olsun..Kalbi duran bebeğin için ne dedi.kendi mı düşecek

Canım genetik sonucunuz çıktı mı?

İyi akşamlar kızlar, gece uykuda terleyip hemen arkasından sıtma tutmuş gibi üşüyen, zangır zangır titreyen var mı? 3-4 gündür sürekli gecelerş bu şekildeyim, önce terliyorum, arkasından donuyorum. Bu gebeliğim bi garip ilerliyor sonu hayır olsun

Sağol canım. Ataşehir Memorial Cem Demirele gideceğim..ilk muayenemi 7 martta oldum.Genetik test çıkınca gönderin sonra başlayalım dedi.Virus çıktı şimdi de.insallah bayram sonrası başlayabilirim..Eşimi de zor ikna etmiştim, yasadiklarimizdan dolayı korkuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…