- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #7.901
Canım çok büyük geçmiş olsun. Bundada vardır bir hayır. Rabbim buna sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsin. Kalan savaşcı seni hiç bırakmasın. Sağlıkla kucağınada almak nasip olsun.Kızlar bugün kontrolüm vardı. maalesef bebeklerımden bırının kalbi durmus. kesesi gelişmemiş. ancak diğeri çok şükür iyi 9+3 olmuşuz. inşallah hepimize sağlıkla dunyaya getırmek nasip olur.
Bebeğin için üzüldüm canım, hayırlısı olsun ,diğer bebisine sağlık versin rabbim..izmitte mı dr.a gidiyorsun, hangi dr.a gidiyorsun?Kızlar bugün kontrolüm vardı. maalesef bebeklerımden bırının kalbi durmus. kesesi gelişmemiş. ancak diğeri çok şükür iyi 9+3 olmuşuz. inşallah hepimize sağlıkla dunyaya getırmek nasip olur.
Maşallah canım mucizen çok güzel görünüyorBenim uzaylının resmini atıyım. Teyzelerimiz bugün 7+2 deyiz. Boyumuz 1,24cm. Sizlerinde yakışıklı fotolarını beklerizEki Görüntüle 2624310
çok tesekkür ederim amin canım. hepimizin insallah.Canım çok büyük geçmiş olsun. Bundada vardır bir hayır. Rabbim buna sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsin. Kalan savaşcı seni hiç bırakmasın. Sağlıkla kucağınada almak nasip olsun.
sağol canım. hayırlısı dıyorum bende. evet ızmıtte gıdıyorum. Eray calıskana gdıyorum. sen de burdasın sanırm. sen kıme gıdıyorsunBebeğin için üzüldüm canım, hayırlısı olsun ,diğer bebisine sağlık versin rabbim..izmitte mı dr.a gidiyorsun, hangi dr.a gidiyorsun?
Evet canım ben de izmitteyim. Ben başlayamadım tedaviye henüz, genetik sonucunu bekliyorduk,şimdi de virüs çıktı, çok canım sıkkın o yüzden..Ama benim daha önceki hamileliklerimde(5 kere hamilelik yaşadım, 1 oğlum var,3 kürtajım, 1 tane bebeğim de hasta doğdu 7 buçuk ay yaşadı.)bir-çok dr.a gittim,neredeyse izmitte gitmediğim dr.kalmadı. Eray beye de gitmiştim ama kendisinden hiç hoşlanmadım. Oğlumda, kurganlarımda ve son dogumumda dr.um Ahmet Dogruoz dü. Kendisinden memnundum ama son bebegimdeki anomalileri görmemesi soğuttu kendinden.sağol canım. hayırlısı dıyorum bende. evet ızmıtte gıdıyorum. Eray calıskana gdıyorum. sen de burdasın sanırm. sen kıme gıdıyorsun
Kızlar bugün kontrolüm vardı. maalesef bebeklerımden bırının kalbi durmus. kesesi gelişmemiş. ancak diğeri çok şükür iyi 9+3 olmuşuz. inşallah hepimize sağlıkla dunyaya getırmek nasip olur.
canım ya zor seyler yasamıssın. benımde 6 düşük var. hepsi spontan gebelık. daha sonra tup denedım ıkı kez olmadı. 3. de nasip oldu. eray hoca soguk gorunsede işinde cok cok iyi.çok tecrübeli. bana riskli gebelik uzmanı gerekıyordu o yuzden kendısıyle devam edeceğim. inanmayacaksın ama cok merhametlı ve babacan bır ınsanEvet canım ben de izmitteyim. Ben başlayamadım tedaviye henüz, genetik sonucunu bekliyorduk,şimdi de virüs çıktı, çok canım sıkkın o yüzden..Ama benim daha önceki hamileliklerimde(5 kere hamilelik yaşadım, 1 oğlum var,3 kürtajım, 1 tane bebeğim de hasta doğdu 7 buçuk ay yaşadı.)bir-çok dr.a gittim,neredeyse izmitte gitmediğim dr.kalmadı. Eray beye de gitmiştim ama kendisinden hiç hoşlanmadım. Oğlumda, kurganlarımda ve son dogumumda dr.um Ahmet Dogruoz dü. Kendisinden memnundum ama son bebegimdeki anomalileri görmemesi soğuttu kendinden.
Evet canım malesef çok üzücü şeyler yaşadım, bundan sonrası güzel olur inşallah. Muayenesi pahalı bir dr.Eray bey.Parasinda da değilim ama çok ters davrandı,çok iyi diye duyduğum için gitmiştim ama sorularimi bile soramadım, o gün ters gününde miydi bilmiyorum. Kişiye göre değişir tabi dr.memnuniyeti..Bizim elektrigimiz tutmadı.Mesela Semih Ozereni de duymuşsundur, ondan da çok iyi bahsedilir,son bebeğim de gittim kendisine ense kalınlığı yüksek çıktığı için, ama ondan da hiç hoşlanmadım. Iyi diye gidiyoruz soru soramıyoruz, bir an önce gidin diye gözümüzün içine bakıyor. E biz de endişeli olduğumuz için net açıklama bekliyoruz ama malesef beklediğimiz ilgiyi göremedik.canım ya zor seyler yasamıssın. benımde 6 düşük var. hepsi spontan gebelık. daha sonra tup denedım ıkı kez olmadı. 3. de nasip oldu. eray hoca soguk gorunsede işinde cok cok iyi.çok tecrübeli. bana riskli gebelik uzmanı gerekıyordu o yuzden kendısıyle devam edeceğim. inanmayacaksın ama cok merhametlı ve babacan bır ınsan
insallah canım bundan sonra güzel olsun. prof oldugu ıcın pahalıEvet canım malesef çok üzücü şeyler yaşadım, bundan sonrası güzel olur inşallah. Muayenesi pahalı bir dr.Eray bey.Parasinda da değilim ama çok ters davrandı,çok iyi diye duyduğum için gitmiştim ama sorularimi bile soramadım, o gün ters gününde miydi bilmiyorum. Kişiye göre değişir tabi dr.memnuniyeti..Bizim elektrigimiz tutmadı.Mesela Semih Ozereni de duymuşsundur, ondan da çok iyi bahsedilir,son bebeğim de gittim kendisine ense kalınlığı yüksek çıktığı için, ama ondan da hiç hoşlanmadım. Iyi diye gidiyoruz soru soramıyoruz, bir an önce gidin diye gözümüzün içine bakıyor. E biz de endişeli olduğumuz için net açıklama bekliyoruz ama malesef beklediğimiz ilgiyi göremedik.
Inşallah canım..Hakkımızda hayırlısı olsun..Kalbi duran bebeğin için ne dedi.kendi mı düşecekinsallah canım bundan sonra güzel olsun. prof oldugu ıcın pahalı
bende kendısıne guvendıgım ıcın hıc soruu sormuyorum. normalde cok pimpirikliyim. bu kez bıraktım kendımı ona ne derse o. esım soruyo bazen kısa net cevaplar verıyor. uzun acıklamalar yapmaz hıc ama genelde tatmın edıcı cevaplar verıyo. muhtemelen ters anına gelmıssındır.
kendı kendıne kaybolur dedı. kanama olursa az olur hıc de olmayabılır dedı.Inşallah canım..Hakkımızda hayırlısı olsun..Kalbi duran bebeğin için ne dedi.kendi mı düşecek
Anladım canım, sıkıntısız atlatırsın inşallah..Inşallah ben de bir an önce başlarım tedaviye ve sizinle aynı heyecanı paylaşırım.kendı kendıne kaybolur dedı. kanama olursa az olur hıc de olmayabılır dedı.
Canım genetik sonucunuz çıktı mı?Evet canım ben de izmitteyim. Ben başlayamadım tedaviye henüz, genetik sonucunu bekliyorduk,şimdi de virüs çıktı, çok canım sıkkın o yüzden..Ama benim daha önceki hamileliklerimde(5 kere hamilelik yaşadım, 1 oğlum var,3 kürtajım, 1 tane bebeğim de hasta doğdu 7 buçuk ay yaşadı.)bir-çok dr.a gittim,neredeyse izmitte gitmediğim dr.kalmadı. Eray beye de gitmiştim ama kendisinden hiç hoşlanmadım. Oğlumda, kurganlarımda ve son dogumumda dr.um Ahmet Dogruoz dü. Kendisinden memnundum ama son bebegimdeki anomalileri görmemesi soğuttu kendinden.
Anladım canım, sıkıntısız atlatırsın inşallah..Inşallah ben de bir an önce başlarım tedaviye ve sizinle aynı heyecanı paylaşırım.
[/QUOTE
sağol canım inşallah. dua edecegım sanada. nerde yaptıracaksın?
Bilmiyorum canım çıkmış olabilir,hastaneye gidip soramıyoruz, eşim arayıp soracak p.tesi..Canım genetik sonucunuz çıktı mı?
İnşaallah güzel haberler alısınız canım. Rabbim işlerinizi kolay kılsın.Bilmiyorum canım çıkmış olabilir,hastaneye gidip soramıyoruz, eşim arayıp soracak p.tesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?