2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Gözünüz aydın rabbim kucağimiza almayı nasip eder inşallah

Kızlar size mucizemden bahsetmek istiyorum ben bu blogda hergün neredeyse okuyordum yazıyordum bugünde mucizemi anlatmak nasip oldu.
Ben 1 yıllık evliyim 14 nisanda tam bir yıl oldu eşim 6 aylik evliyken sperm sayısında eksiklik ve varikosel ameliyatı oldu sonrasında bize tüp bebek yada aşılama dediler memorialde bizde şubat zaman kaybetmemek icin cok istedigimiz icin tup bebeğe başladık ve acele ettik taze transfer yaptık ve tutmadı negatif büyük hayal kırıklığı oldu sonra dondurulmuş 5.gün embriyosu vardı nisan ayında o olucaktı tutmayınca ilk adet oldum rahim dinlendirme aşamasindaydim negatifi aldık tan sonra 2.adetimi olursam tekrardan transferim olacaktı ama virüsten dolayi erteledik dediler üzüldük ama adetim gelmedi ve hamile olduğumu öğrendim 3 gün gecikmeyle eğer acele etmeseydik belki tüp bebekle hamile kalacaktım o da bizim yavrumuz tabiki ama herseyde bi hayir vardır buna inanıyorum büyük bi mucize bizim için bu. Dondurulmuş embriyomuz için adet olmayı beklerken hamile kaldım ınanamiyorum allaha şükürler olsun.olmaz demeyin olur allah ol der ve olur.
Allah kimseyi bu sekilde sınamasin zor bi umut olur belki sizlere

Canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah Pazartesi günü bende dolu kese ve kalp atışını beraber görürüm

Canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah Pazartesi günü bende dolu kese ve kalp atışını beraber görürüm
Şafak 5 !!! Allahın izniyle pzt günü kalbi annesi için gümbür gümbür atan bebişin seni bekliyor olacak canım. Sonra omuzlarında ki yük bir nebze olsun hafifleyecek.

Sağlıcakla kucağınızada alırsınız İnşaAllah
darısı mucizelere inancı kalmayanların başına olsun. Hiç ummadıkları anda sizin gibi güzel haberlerle umutları yeniden yeşersin.. kalpleri, yüzleri ve evleri gülsün şenlensin

Hayırlı olsun canım gayet normal 2.seferde kalp atışını dinlemek için çağırıyorlar

Siz biraz acele etmişsiniz biraz bekleseymişsiniz olurmuş zaten gördüğün gibi bu işler nasip kısmet işi böyle olması daha güzel olmus tabi Allah tamamına erdirsin

Canım yolk saç oluşması demek bebeğin oluşacağı demek boş gebelikte o oluşmuyor senin büyük ihtimalle 4 gün sonra başlar eğer içim rahat etsin dersen pazartesi git duyarsın Allahın izniyle
Teşekkür ederim canım haftaya gidicem zaten burdan da yazarım

Aynen biraz acele etmişsiniz benim ilk tüp bebek denememdi ve 4 buçuk yıldır evliyiz ama önemli olan Allahın nasip etmesi tebrik ederim çok güzel bir mucize inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…