- 20 Şubat 2017
- 958
- 1.251
- 63
- 35
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #7.861
Ewet wajinal baktı herşey yolunda dedi ama işte orda unuttum sormayı o yüzden merak ettimHayırlı olsun canımVajinal mi baktı? Çok erken gitmişsin zaten çok normal sadece kesenin gözükmesi
Sağol canım. Sende en kısa zamanda tedavine başlar ve güzel sonuçlar alırsın İnşaAllah. Gönlünce olsun her şeyGözün aydın canım, çok sevindim.Saglikla kucağına alırsın inşallah..
Gözünüz aydın rabbim kucağimiza almayı nasip eder inşallahGünaydın kızlaaaaarrrrrr... iki kesemizi gördük, birinde bebişimiz vardı ve kalbi atıyordu. Diğeri maalesef boştu. Dr um boş olan kese için kendi kendine vucutta yok olur dedi. Elhamdülillah herşey yolunda, artık merkezle işim bugün itibariyle bitti. Artık kendi kadın dr devam edicem.ayyy üzerimden koca bir yük gitti. Hafifledim. Darısı bekleyenlerin başına..bu arada heyecandan haftasını sormayı unuttum. Elime ilk ultrason resmini verince bi salaklaştım
Canım yolk saç oluşması demek bebeğin oluşacağı demek boş gebelikte o oluşmuyor senin büyük ihtimalle 4 gün sonra başlar eğer içim rahat etsin dersen pazartesi git duyarsın Allahın izniyleTeşekkür ederim arkadaşım içimi rahatlattınız gerçekten sağolun, inşallah
Canım tebrik ederim çok şükürSağol canım. Sende en kısa zamanda tedavine başlar ve güzel sonuçlar alırsın İnşaAllah. Gönlünce olsun her şey
Canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah Pazartesi günü bende dolu kese ve kalp atışını beraber görürümGünaydın kızlaaaaarrrrrr... iki kesemizi gördük, birinde bebişimiz vardı ve kalbi atıyordu. Diğeri maalesef boştu. Dr um boş olan kese için kendi kendine vucutta yok olur dedi. Elhamdülillah herşey yolunda, artık merkezle işim bugün itibariyle bitti. Artık kendi kadın dr devam edicem.ayyy üzerimden koca bir yük gitti. Hafifledim. Darısı bekleyenlerin başına..bu arada heyecandan haftasını sormayı unuttum. Elime ilk ultrason resmini verince bi salaklaştım
Sağol canım, darısı senin başına, sıkıntısız, sorunsuz ilerlesin tedavin, en kusa zamanda sendende güzel haberler gelsin inşaAllahCanım tebrik ederim çok şükür
Şafak 5 !!! Allahın izniyle pzt günü kalbi annesi için gümbür gümbür atan bebişin seni bekliyor olacak canım.Canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah Pazartesi günü bende dolu kese ve kalp atışını beraber görürüm
Sağlıcakla kucağınızada alırsınız İnşaAllahKızlar size mucizemden bahsetmek istiyorum ben bu blogda hergün neredeyse okuyordum yazıyordum bugünde mucizemi anlatmak nasip oldu.
Ben 1 yıllık evliyim 14 nisanda tam bir yıl oldu eşim 6 aylik evliyken sperm sayısında eksiklik ve varikosel ameliyatı oldu sonrasında bize tüp bebek yada aşılama dediler memorialde bizde şubat zaman kaybetmemek icin cok istedigimiz icin tup bebeğe başladık ve acele ettik taze transfer yaptık ve tutmadı negatif büyük hayal kırıklığı oldu sonra dondurulmuş 5.gün embriyosu vardı nisan ayında o olucaktı tutmayınca ilk adet oldum rahim dinlendirme aşamasindaydim negatifi aldık tan sonra 2.adetimi olursam tekrardan transferim olacaktı ama virüsten dolayi erteledik dediler üzüldük ama adetim gelmedi ve hamile olduğumu öğrendim 3 gün gecikmeyle eğer acele etmeseydik belki tüp bebekle hamile kalacaktım o da bizim yavrumuz tabiki ama herseyde bi hayir vardır buna inanıyorum büyük bi mucize bizim için bu. Dondurulmuş embriyomuz için adet olmayı beklerken hamile kaldım ınanamiyorum allaha şükürler olsun.olmaz demeyin olur allah ol der ve olur.
Allah kimseyi bu sekilde sınamasin zor bi umut olur belki sizlere
Hayırlı olsun canım gayet normal 2.seferde kalp atışını dinlemek için çağırıyorlartekrar herkese merhaba yine ben deneyimli arkadaşlardan yardım isteyebilirmiyim ☺ Benim 3 nisanda olmuştu transferim 3. Gün embriyosu bugün çok şükür keseyi gördük içinde nokta kadar bişi de wardı tabi detaylı soramadım heycandan doktora 2 hafta sonra tekrar çağırdı bu şekilde olması normal mi acaba
Siz biraz acele etmişsiniz biraz bekleseymişsiniz olurmuş zaten gördüğün gibi bu işler nasip kısmet işi böyle olması daha güzel olmus tabi Allah tamamına erdirsinKızlar size mucizemden bahsetmek istiyorum ben bu blogda hergün neredeyse okuyordum yazıyordum bugünde mucizemi anlatmak nasip oldu.
Ben 1 yıllık evliyim 14 nisanda tam bir yıl oldu eşim 6 aylik evliyken sperm sayısında eksiklik ve varikosel ameliyatı oldu sonrasında bize tüp bebek yada aşılama dediler memorialde bizde şubat zaman kaybetmemek icin cok istedigimiz icin tup bebeğe başladık ve acele ettik taze transfer yaptık ve tutmadı negatif büyük hayal kırıklığı oldu sonra dondurulmuş 5.gün embriyosu vardı nisan ayında o olucaktı tutmayınca ilk adet oldum rahim dinlendirme aşamasindaydim negatifi aldık tan sonra 2.adetimi olursam tekrardan transferim olacaktı ama virüsten dolayi erteledik dediler üzüldük ama adetim gelmedi ve hamile olduğumu öğrendim 3 gün gecikmeyle eğer acele etmeseydik belki tüp bebekle hamile kalacaktım o da bizim yavrumuz tabiki ama herseyde bi hayir vardır buna inanıyorum büyük bi mucize bizim için bu. Dondurulmuş embriyomuz için adet olmayı beklerken hamile kaldım ınanamiyorum allaha şükürler olsun.olmaz demeyin olur allah ol der ve olur.
Canım sen naptin ne oldu tedavinCanım senin yumurta toplama ne zaman belli mi
Ben kabı doldurduğum zaman ishal oluyordum canım isterse yarıdan biraz fazla iç1 ölcek dedıgın kabı dolduruyımusun cnm ben az ıctm bajalım nabıcak
Teşekkür ederim canım haftaya gidicem zaten burdan da yazarımCanım yolk saç oluşması demek bebeğin oluşacağı demek boş gebelikte o oluşmuyor senin büyük ihtimalle 4 gün sonra başlar eğer içim rahat etsin dersen pazartesi git duyarsın Allahın izniyle
Ben cok az ıctım ıkı gundur daha tam ıse yaramadı cnm bakalım cok ıcıpte mıde agrısından korkuyorumBen kabı doldurduğum zaman ishal oluyordum canım isterse yarıdan biraz fazla iç
Kızlar size mucizemden bahsetmek istiyorum ben bu blogda hergün neredeyse okuyordum yazıyordum bugünde mucizemi anlatmak nasip oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?