• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Benim uzaylının resmini atıyım. Teyzelerimiz bugün 7+2 deyiz. Boyumuz 1,24cm. Sizlerinde yakışıklı fotolarını beklerizEki Görüntüle 2624310
Hey maşallah çok güzel büyümüş :) Rabbim kucağına da almayı nasip etsin Allah'ım bekleyen herkese bana da şu görüntüyü nasip etsin 😢

Günaydın kızlaaaaarrrrrr... iki kesemizi gördük, birinde bebişimiz vardı ve kalbi atıyordu. Diğeri maalesef boştu. Dr um boş olan kese için kendi kendine vucutta yok olur dedi. Elhamdülillah herşey yolunda, artık merkezle işim bugün itibariyle bitti. Artık kendi kadın dr devam edicem.ayyy üzerimden koca bir yük gitti. Hafifledim. Darısı bekleyenlerin başına..bu arada heyecandan haftasını sormayı unuttum. Elime ilk ultrason resmini verince bi salaklaştım 😬
Ooooo maşallah 🧿 Gülsüm hayırlı olsun merak ediyordum bende.

Dualarınızın kabul olması dileğiyle, hayırlı ramazanlar canlar. Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlı kulsun, kabul etsin.
C51CAA88-2568-4CDA-A70A-F8E856B9E867.jpeg

Merhabalar, Adana başkent hastanesinde yumurta toplama ve transfer işlemleri konusunda herhangi bir tarih verildi mi, ertelenenler var mı aranızda

Back