- 19 Nisan 2018
- 1.536
- 1.234
- 133
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #7.381
Bana tek transfer edildi evetHayırlısı ıns cnm senın tekmıydı demekkı 6 7.haftada cıkıyo ıkızler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana tek transfer edildi evetHayırlısı ıns cnm senın tekmıydı demekkı 6 7.haftada cıkıyo ıkızler
hicbir fikrim yok cnm ya ilaçlara oyle bir etki olmaz sanırım sonuçta vücudunda değişen büyük bir hızla büyüyen birşey var o yüzden ağrı normal bende yaşıyorum zaman zaman hepte olucakmis bu ağrılar oyle diyor daha önce yaşayanlarBenim ağrım dalga halinde geliyor hani adet zamanı beline kasıklarına bi ağrı girer ama acıtmaz sızlatır öyle ara ara oluyor bide nefes darlığı gibi bişey hissediyorum çabuk yoruluyorum hep tuzlu yeme ihtiyacı hissediyorum ilaçlardan galiba çünkü ilaçları içince oluyor ☹
Anladım cnm benım kesın olsun dıye ıkı koydu dr bırı bırı tutaun dıye allah kucagımıza almayı nasıp etsınBana tek transfer edildi evet
Insan nelere katlanıyor yapıyoruz mecbur sen benim kalcami göbeğimi görsen mos mor son iğnemi yapan moratti göbeğim i de ben nasıl olduysa morardım kılcal damara geldi galiba şu 3 ayı atlatsak sonra rahat ederiz inşallahGünaydın kızlar. Ben iğnemi yapamadım o iğnenin kalınlığı ı görünce aklım gitti. Göbeğime sokamadım o kalınlıkta iğneyi. Ne o çuvaldız gibi bugün burda paskalya bayramı var ve heryer kapalı, eşim ince uçlu iğne alacaktı eczaneden. Artık bugünde yapamam yarına kaldı
Göbeğinden iğne yapanların alnından öpüyorum ve önlerinde sayğıyla eğiliyorum .
Gözün aydın cnm kalp atışına gidicem bende saat 4 te randevum çok heycanlı hemde ailelere hamile olduğumu soylicemYaaa sürpriz yapmışlar sana hayırlısı olsun canım ne hissediyorsun ☺☺
Bana yazdın kuzum sanırım bakalım ıns yasıyabılırım ay gıt bakalım senın kac taneGözün aydın cnm kalp atışına gidicem bende saat 4 te randevum çok heycanlı hemde ailelere hamile olduğumu soylicem
Benim de 2 emriyo konulmuştu ikiside tutunmuştu ama biri büyümemiş küçük kalmış dedi doktor diyeri iyiydi bugun de kalp atışını dinlemeye gidicez iste 6+4 bugün benimBana yazdın kuzum sanırım bakalım ıns yasıyabılırım ay gıt bakalım senın kac tane
O dıgerı nı rahım kendı emıcekmı acaba cnm hayırlısı olsun bende haftaya gıdıcem kendı tup druma bakalım 6+2 benımde cnm ultrasondan bırının kalp atısı baslamıs dıgerınden emın degılım dedıBenim de 2 emriyo konulmuştu ikiside tutunmuştu ama biri büyümemiş küçük kalmış dedi doktor diyeri iyiydi bugun de kalp atışını dinlemeye gidicez iste 6+4 bugün benim
Evet Diyeri kendiliğinden gider dediO dıgerı nı rahım kendı emıcekmı acaba cnm hayırlısı olsun bende haftaya gıdıcem kendı tup druma bakalım 6+2 benımde cnm ultrasondan bırının kalp atısı baslamıs dıgerınden emın degılım dedı
Hadi gözun aydın çok sevındımKızlar rapor ıcın gittim ve sürpriz iki bebek birinin kalp atısı var bırının daha net degılmıs
Ah ah iğne görünce kaçan ben şuan ellerim titreyerek yapıyorum hee yapişta kalbim yerınden çikacakmiş gibi ,bi cesaret ver kendıne de yap tedavı sürecince önemli ama benım ipne ucum baya ince ama karnım mosmor vuracak yer bulamıyorumGünaydın kızlar. Ben iğnemi yapamadım o iğnenin kalınlığı ı görünce aklım gitti. Göbeğime sokamadım o kalınlıkta iğneyi. Ne o çuvaldız gibi bugün burda paskalya bayramı var ve heryer kapalı, eşim ince uçlu iğne alacaktı eczaneden. Artık bugünde yapamam yarına kaldı
Göbeğinden iğne yapanların alnından öpüyorum ve önlerinde sayğıyla eğiliyorum .
Sagol cnm allah kucagımıza almayı nasıp etsınHadi gözun aydın çok sevındım
Ins kucagımıza alırız saglıkla cnmEvet Diyeri kendiliğinden gider dedi
Aslında ikinci kana kadar kullanmalıydın ama Allahın takdiri işteBenim carsamba gunu testi tekrar eidcektim, dedim bosuna kullanmiyim test sonucuna gore jeli kullanirim. Dememe kalmadi 2-3 saat sonra kanamam basladi. Suan bi ilaca baglamam dogru degil tabiki sadece bi dusundurdu beni mg olarak cok cok az kullanmisim diye
Sen doktora gittin mi canım ne yaptın? Ben bugün ilaç yazdırmaya gittim ultrason baktı 6+3 sün dedi ama kalp atışı dinletmedi, kendi doktorum değildi diye ben de bir şey demedim haftaya inşallah kendi doktoruma gideceğim. Benim kendi hesabıma göre 5+6 yım ama doktor 6+3 dediIns kucagımıza alırız saglıkla cnm
Önden gıdıyo olabıkır cnm bebek gıttm 6+2 ym kendı hesabıma gore ıkı bebek gordk bırının kalp atısı baslamıs dedı bırınden cok emın olamadı ılac ıcın gttm bnde cnm haftaya kendı druma gıdıcem bende kalp atısını dınlemedım aynı bendeSen doktora gittin mi canım ne yaptın? Ben bugün ilaç yazdırmaya gittim ultrason baktı 6+3 sün dedi ama kalp atışı dinletmedi, kendi doktorum değildi diye ben de bir şey demedim haftaya inşallah kendi doktoruma gideceğim. Benim kendi hesabıma göre 5+6 yım ama doktor 6+3 dedi
Gözün aydın canım, ilerleyen haftalarda diğerinin kalbide netleşir. Tebrik ederim. Dikkat et kendineKızlar rapor ıcın gittim ve sürpriz iki bebek birinin kalp atısı var bırının daha net degılmıs
Amın cnm ıns bakalım guzel gunler gorelım ınsGözün aydın canım, ilerleyen haftalarda diğerinin kalbide netleşir. Tebrik ederim. Dikkat et kendine
Canım sorun benim karnıma iğne sokulmasını istemem o kalınlıkta iğneyi de eşime yaptıramam. Ben korkuyorum. Yarına ince uclu iğne alınca kendim yapabilrim. Ama şimdi o kalınlıkta iğne yapabilmem için beni bayıltmaları lazımCanım eşin yapsa olmaz mı benim de tedavi sürecindeki iğnelerden birisi kalındı ben yapamamıştım eşim yapmıştı hep