• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Önden gıdıyo olabıkır cnm bebek gıttm 6+2 ym kendı hesabıma gore ıkı bebek gordk bırının kalp atısı baslamıs dedı bırınden cok emın olamadı ılac ıcın gttm bnde cnm haftaya kendı druma gıdıcem bende kalp atısını dınlemedım aynı bende
Öncelikle gözün aydın canım iki bebiş de bırakmamış annesini ❤️ Peki dinlemediysen doktor my söyledi kalbi atıyor diye? Bana hiçbir şey demedi sadece 10 gün sonra tekrar gel bakalım bebek oluşmuş mu dedi ama ben kendi doktoruma gideceğim inşallah haftaya

Yaa moral verdiniz çok ağladım bugün inşallah öyle olur🤗
İki günde iki katına çıkması lazım bence gayet güzel, her vücuda hcg salgılanımı aynı olmadığı için burda değerin ne olduğu değil nasıl arttığı daha önemli sakın üzülüp bebişi üzme inşallah güzel olacak :halay: :KK200:

Öncelikle gözün aydın canım iki bebiş de bırakmamış annesini ❤ Peki dinlemediysen doktor my söyledi kalbi atıyor diye? Bana hiçbir şey demedi sadece 10 gün sonra tekrar gel bakalım bebek oluşmuş mu dedi ama ben kendi doktoruma gideceğim inşallah haftaya
Evt gordm bebeklerı ben ıcınde cnm kalbı atıyo bırının baslamıs bırınden cok emın dglm dedı cnm erken ya dınletmedı bnde kendı druma gıdıcem haftaya cnm bebek olurmusmu derken bebegı gormedımı senın haftan kac 6+2 yım ben

Evt gordm bebeklerı ben ıcınde cnm kalbı atıyo bırının baslamıs bırınden cok emın dglm dedı cnm erken ya dınletmedı bnde kendı druma gıdıcem haftaya cnm bebek olurmusmu derken bebegı gormedımı senın haftan kac 6+2 yım ben
Dedim ya ben kendi hesabıma göre 5+6 yım doktor 6+3 dedi kese oluşmuş canım gördüm ben de ama dinlemedim kalp falan. İnşallah haftaya kendi doktorum da duyarım ❤️

8. Gün 43
10. Gün 75
değerim çok mu kötü arkadaşlar 5. Gün embriyosu 🥺
Artış aslında normal ama 5.gün embiryosu biraz daha yüksek olmalıydı sanırım değer olarak. Benim 5.gün embiryosu 6.gün değerim 60 tı ama herkesin tabiki aynı olmaz biz dua edelim birden artsın inşallah

Önden gıdıyo olabıkır cnm bebek gıttm 6+2 ym kendı hesabıma gore ıkı bebek gordk bırının kalp atısı baslamıs dedı bırınden cok emın olamadı ılac ıcın gttm bnde cnm haftaya kendı druma gıdıcem bende kalp atısını dınlemedım aynı bende
Tebrik ederim canım o da yakın zamanda başlar sanırım

Yok ya devlet hastanesi ya kısacık baktı hemen kaldırdı ne bir bilgi ne bir kalp dinletme hiçbir şey yapmadı ya biraz moralim bozuldu ama zaten ultrasona gitmemiştim oraya. Şimdi bir an önce kendi doktoruma gitmek istiyorum
Ay devletın onunden gecmıyom ben valla cnm bnmde ıkıtane dedı bıkacdk baktı ama ultrason da vermedı bnde sastmmkaldm mılattan oncekı ultrasondu🤣 neyse kendı druma gıdıcm dedm zaten bebek goreym ıcınde dıye baktm kwselerb kalp ıcın erken dıyodum zaten

Ay devletın onunden gecmıyom ben valla cnm bnmde ıkıtane dedı bıkacdk baktı ama ultrason da vermedı bnde sastmmkaldm mılattan oncekı ultrasondu🤣 neyse kendı druma gıdıcm dedm zaten bebek goreym ıcınde dıye baktm kwselerb kalp ıcın erken dıyodum zaten
Aynen devlete gidilmemeli ama ilaç yazdıracaktım işte ondan gittim dediğin gibi en iyisi kendi doktorumuza gitmek

Back