- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #7.341
Bızım kı almıyo cnm telefonla sordum bende ıcerı sokmuyolar ılac yazmak ıcın ıstdayım ben koronadann rısklı bolgedeyızAliyolar canim dun verdim daha saglik ocagina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bızım kı almıyo cnm telefonla sordum bende ıcerı sokmuyolar ılac yazmak ıcın ıstdayım ben koronadann rısklı bolgedeyızAliyolar canim dun verdim daha saglik ocagina
Aile hekimin degilse almaz bide ora daha riskli tabiBızım kı almıyo cnm telefonla sordum bende ıcerı sokmuyolar ılac yazmak ıcın ıstdayım ben koronadann rısklı bolgedeyız
Geçen hafta sağlık ocağı aradı onlar yaptı kan sayımı idrar troit birkaç birşey daha ardı sonucu yarın goturucem yarın doktora6-7 haftalik olan arkadaslar kan tahlili verdiniz mi? Bu donem tsh a filan bakilmasi gerekiyormus sanirim, doktoru isteyen var mi? Su donem hastanelere hic gitmek istemiyorum.
Daha hiç muayeneye gitmedim canım pazartesi gideceğim ilk defa keseye doktor değerlerim çok yüksek çıkınca ikiz olabilir dedi bakalım ne çıkacak merakla bekliyorumCanım vajinal muayeneden Sonra son adet tarihine / transfer tarihine göre doğum/ gebelik haftan hesaplanıyor diyelim ki 5+1 haftalıksın hergün 1 ekleyerek (5+2,5+3..) diye sayıyorsun en son 5+6 dan sonraki gün 6+0 oluyor yine üzerine +1 ekliyorsun bu şekilde devam ediyor. Bu gebelik stresi hiç bitmiyor, senin ikizmiydi?
Aıle hekımım ama kımseyı sokmuyolar ılacları kapıdan yazıyolar burası rısklı cunku 17 haftadan once gelme dedıler hattaAile hekimin degilse almaz bide ora daha riskli tabi
İnternet üzerinden gebelik hesaplama yazarak da öğrenebilirsiniz çok basitBenim kafam karışıyor siz hesap yaparken z nasıl hesaplanıyor onu bile bilmiyorum ama öğreneceğim inşallah ❤
Sen tüp bebekle hamile kalmadın mı canım göbekten nasıl iğne yapmadın hiçKızlar benim progeston düşük çıkmış, fitil kullanıyordum şimdi iğnede eklediler. 12. Haftaya kadar kullanmam gerekiyormuş.. ben göbekten iğnede yapamam ki, nasıl olacak? Acıyor mu? Fitilden karnım şiş dolaşıyordum bi de iğne eklendi
Canım ilk ve son iğnemi 2016 da yapmıştım yumurta geliştirmesi için. Yumurtalar toplandı bir daha hiç iğne kullanmadın onuda ağlayarak yapmıştım.. bu tedavide fitille birlikte bu iğneyide kullanmam gerekiyormuş. Göbekten olunca elim ayağım titriyor akşam ilk iğnemi yapcam bakalım ne olacak stresten belki eşimi öldürürümSen tüp bebekle hamile kalmadın mı canım göbekten nasıl iğne yapmadın hiç
Bendede oluyo fitil kullandığımız için daha yoğun geliyor galiba ben günlük ped kullanıyorum sık sık değiştiriyorum rahatsız etmiyor o yüzdenBenım ılk baslarda yapıskan akıntı oluyodu sındı arada su gıbı ıslanıyorum az az camasırım ıslak oluyor
Bende aksam jel kullanıyorum onun tortusu zaten gelıyo progestan ı da fıtıl almak ıcın sorcam dr a yarın bakalım bugun bıraz alt karın agrım oldu bebısten sanrıım senınde oluyomjBendede oluyo fitil kullandığımız için daha yoğun geliyor galiba ben günlük ped kullanıyorum sık sık değiştiriyorum rahatsız etmiyor o yüzden
Bunu hiç bilmiyorum ama mg düşük bizimkiler 100mg günlük 200 alıyordum ben şimdi fitil alıyorum 300mgVaktindenonce cicek acmaz canım eşim iğnelerimi almış iğnem bu:
Fitirllerden 4x200 mg toplam 800 mg alıyorum canım. Ve ilk defa bu kadar yüksek doz kullanıyorum. Bu kadar yüksek doz karnımda şişlik yaptı. Kocaman karnım oldu. Biraz dar giysem yumurta gibi önümde karnım var. Alt karın kısmım şiş bazen patalayacam diye korkuyorumBunu hiç bilmiyorum ama mg düşük bizimkiler 100mg günlük 200 alıyordum ben şimdi fitil alıyorum 300mg
Him doğrudur çokmu düşüktü progesteron değerin kiFitirllerden 4x200 mg toplam 800 mg alıyorum canım. Ve ilk defa bu kadar yüksek doz kullanıyorum. Bu kadar yüksek doz karnımda şişlik yaptı. Kocaman karnım oldu. Biraz dar giysem yumurta gibi önümde karnım var. Alt karın kısmım şiş bazen patalayacam diye korkuyorum
Ya valla baya yuksekmis Gulsumcum mg.Fitirllerden 4x200 mg toplam 800 mg alıyorum canım. Ve ilk defa bu kadar yüksek doz kullanıyorum. Bu kadar yüksek doz karnımda şişlik yaptı. Kocaman karnım oldu. Biraz dar giysem yumurta gibi önümde karnım var. Alt karın kısmım şiş bazen patalayacam diye korkuyorum
Hiç bir fikrim yok neden oldu ama bu progestan igne fitil embriyonun tutunmasına yardım ediyo diye biliyorum ben hala fitil estrofem oksapar aspirin folik asit kullanıyorumYa valla baya yuksekmis Gulsumcum mg.
Benim sadece gunde 1 adet crinone jel vardi, o da 90 mg. Acaba benim ondan mi kimyasala dondu diye dusundum simdi. Yetersiz mi kaldi acaba? İlaci biraktigim gun oglen regl oldum
Evet canim progesteronun bende tutunmada ve rahmi gebelige hazirlamada onemli oldugunu biliyorum, ve hic progesteronuma bakilmadi. Bilemedim simdi, gunde sadece 1 adet jel kullaniyordum ben, burda ilaclar konusulunca dikkatimi cekti benim baya bi azmis dedim. Bunlarin hepsi birer sebep tabiki, nasibimde yokmus o ayri..Hiç bir fikrim yok neden oldu ama bu progestan igne fitil embriyonun tutunmasına yardım ediyo diye biliyorum ben hala fitil estrofem oksapar aspirin folik asit kullanıyorum
Öyle tabi diyer tedavinde inşallah basarili olur herşey bahane allah ol derse olurEvet canim progesteronun bende tutunmada ve rahmi gebelige hazirlamada onemli oldugunu biliyorum, ve hic progesteronuma bakilmadi. Bilemedim simdi, gunde sadece 1 adet jel kullaniyordum ben, burda ilaclar konusulunca dikkatimi cekti benim baya bi azmis dedim. Bunlarin hepsi birer sebep tabiki, nasibimde yokmus o ayri..
Benim ağrım dalga halinde geliyor hani adet zamanı beline kasıklarına bi ağrı girer ama acıtmaz sızlatır öyle ara ara oluyor bide nefes darlığı gibi bişey hissediyorum çabuk yoruluyorum hep tuzlu yeme ihtiyacı hissediyorum ilaçlardan galiba çünkü ilaçları içince oluyorBende aksam jel kullanıyorum onun tortusu zaten gelıyo progestan ı da fıtıl almak ıcın sorcam dr a yarın bakalım bugun bıraz alt karın agrım oldu bebısten sanrıım senınde oluyomj