- 21 Haziran 2016
- 1.786
- 2.732
- 83
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #7.401
Yok canım koca bir kutu kalın uçlu iğne vermişler içinde ince uç yokCanım o kalın uc sıvıyı çekmek için, sonra o ucu çıkarıp ince takacaksin. Vermemişler mi ince uc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım koca bir kutu kalın uçlu iğne vermişler içinde ince uç yokCanım o kalın uc sıvıyı çekmek için, sonra o ucu çıkarıp ince takacaksin. Vermemişler mi ince uc
Inşallah cnm InşallahIns kucagımıza alırız saglıkla cnm
Canım çok sevindim.Rabbim sağlıkla hayırlısıyla sana bana tum isteyenlere kucağına versin Rabbim inşallah ❤❤temsili siz biri kiz biri oglan olsun insallabÖnden gıdıyo olabıkır cnm bebek gıttm 6+2 ym kendı hesabıma gore ıkı bebek gordk bırının kalp atısı baslamıs dedı bırınden cok emın olamadı ılac ıcın gttm bnde cnm haftaya kendı druma gıdıcem bende kalp atısını dınlemedım aynı bende
Hayırlısı ıns cnm saglıkla kucagımıza alalım ıns senın durumlar nasılCanım çok sevindim.Rabbim sağlıkla hayırlısıyla sana bana tum isteyenlere kucağına versin Rabbim inşallah ❤❤temsili siz biri kiz biri oglan olsun insallab
Evdeyim canim kasik karin alti ağrılarım var ara ara.bide bulantilarim oluyo arada oyle iste cnm.sende ne var ne yokHayırlısı ıns cnm saglıkla kucagımıza alalım ıns senın durumlar nasıl
Bnmde suan gazım bar bulantı yemekten sonra oluyo benımde hafıf bazen sıddetlı gece aclıgım cok oluyor ya wc kalkınca bıle mıdem kazınıyor nabıcaz bılmemEvdeyim canim kasik karin alti ağrılarım var ara ara.bide bulantilarim oluyo arada oyle iste cnm.sende ne var ne yok
Senin 2 tane ya bide ..kiz bn de de hic iştah yok neden acabaBnmde suan gazım bar bulantı yemekten sonra oluyo benımde hafıf bazen sıddetlı gece aclıgım cok oluyor ya wc kalkınca bıle mıdem kazınıyor nabıcaz bılmem
Herkeste farklı cnm bende az yedm doydm mıdem bulanıyo sınra bı bakıyorum tıksınmısım sonra acıkıyorumSenin 2 tane ya bide ..kiz bn de de hic iştah yok neden acaba
%60 artmıs kotu dgl cnm onemlı olan aynı artarak dvm etsn8. Gün 43
10. Gün 75
değerim çok mu kötü arkadaşlar 5. Gün embriyosu
hayırlısı bakalım pazar günü tekrar kan vereceğim%60 artmıs kotu dgl cnm onemlı olan aynı artarak dvm etsn
Korkma cnm ıns daha cok yükselecekhayırlısı bakalım pazar günü tekrar kan vereceğim
İnşallahKorkma cnm ıns daha cok yükselecek
değer tam iki katlanmamış, 12.gün atak yapar hiç belli olmaz. 12 gün 2 kat artarsa sıkıntı olmaz canım. Bazen 12.gün artış daha fazla olabiliyor8. Gün 43
10. Gün 75
hayırlısı bakalım ne olcakdeğer tam iki katlanmamış, 12.gün atak yapar hiç belli olmaz. 12 gün 2 kat artarsa sıkıntı olmaz canım. Bazen 12.gün artış daha fazla olabiliyor
Korkma canim hicc, insallah katlanarak articakk8. Gün 43
10. Gün 75
Alalalla az dusmus ıns degıldır sanmam ama dr ne dedıKizlar ya moralim bozuk, az once kan tahlili verdim 178 cikti, 6 gun once 195ti. Adet oldum kanamam var ama deger dusmemis tam, dis gebelik falan olabilir mi? Bi bilginiz var mi??
aynı klinik mi? kan verdiğiniz yer?Kizlar ya moralim bozuk, az once kan tahlili verdim 178 cikti, 6 gun once 195ti. Adet oldum kanamam var ama deger dusmemis tam, dis gebelik falan olabilir mi? Bi bilginiz var mi??
Doktor da dis gebelik degildir muhtemelen dedi ama yine de %100 garanti veremem dedi, cok sancilanirsan gel ultrason muayene edelim mutlaka dedi.Alalalla az dusmus ıns degıldır sanmam ama dr ne dedı