- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #7.361
Ufff bunlar baya iğne ya@Vaktindenonce cicek acmaz canım eşim iğnelerimi almış iğnem bu:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ufff bunlar baya iğne ya@Vaktindenonce cicek acmaz canım eşim iğnelerimi almış iğnem bu:
Valla yasadıklarımızın cogu ılaclardan degıl hanı ben gece aclıgı bıle yasıyorum artık fecı mıdem aclıktan agrıyor wc kalkıyorum bıkac kereBenim ağrım dalga halinde geliyor hani adet zamanı beline kasıklarına bi ağrı girer ama acıtmaz sızlatır öyle ara ara oluyor bide nefes darlığı gibi bişey hissediyorum çabuk yoruluyorum hep tuzlu yeme ihtiyacı hissediyorum ilaçlardan galiba çünkü ilaçları içince oluyor ☹
İlacı niye bıraktın ki canım? Ama ondan olduğunu sanmıyorum çünkü ben de progestan iğne kullanıyordum gebelik çıkınca onu bırakırdı doktorum ve o günden beri sadece crinone jel kullanıyorumYa valla baya yuksekmis Gulsumcum mg.
Benim sadece gunde 1 adet crinone jel vardi, o da 90 mg. Acaba benim ondan mi kimyasala dondu diye dusundum simdi. Yetersiz mi kaldi acaba? İlaci biraktigim gun oglen regl oldum
Canım eminim dr ihtiyacın olan kadarını vermişlerdir. Sonuçta ortada maddi ve manevi bir sürü emek. Ama yinede kafanı kurcalıyorsa dr arar konuşursun, kullandığının yeterli olup olmadığını sorarsın.Ya valla baya yuksekmis Gulsumcum mg.
Benim sadece gunde 1 adet crinone jel vardi, o da 90 mg. Acaba benim ondan mi kimyasala dondu diye dusundum simdi. Yetersiz mi kaldi acaba? İlaci biraktigim gun oglen regl oldum
Benim carsamba gunu testi tekrar eidcektim, dedim bosuna kullanmiyim test sonucuna gore jeli kullanirim. Dememe kalmadi 2-3 saat sonra kanamam basladi. Suan bi ilaca baglamam dogru degil tabiki sadece bi dusundurdu beni mg olarak cok cok az kullanmisim diyeİlacı niye bıraktın ki canım? Ama ondan olduğunu sanmıyorum çünkü ben de progestan iğne kullanıyordum gebelik çıkınca onu bırakırdı doktorum ve o günden beri sadece crinone jel kullanıyorum
Ahh be canim bisey yok o ignelerde, bi iki kere yapsan alisirsin aslindaGünaydın kızlar. Ben iğnemi yapamadım o iğnenin kalınlığı ı görünce aklım gitti. Göbeğime sokamadım o kalınlıkta iğneyi. Ne o çuvaldız gibi bugün burda paskalya bayramı var ve heryer kapalı, eşim ince uçlu iğne alacaktı eczaneden. Artık bugünde yapamam yarına kaldı
Göbeğinden iğne yapanların alnından öpüyorum ve önlerinde sayğıyla eğiliyorum .
Haklisin canim baya yuksek vermisler, ama demek var bi bildikleri ama dedigin dogru siskinlik cok yapiyor ben yavas yavas rahatladim ve afedersin gaz yapti baya bende.Canım eminim dr ihtiyacın olan kadarını vermişlerdir. Sonuçta ortada maddi ve manevi bir sürü emek. Ama yinede kafanı kurcalıyorsa dr arar konuşursun, kullandığının yeterli olup olmadığını sorarsın.
bende bu kadar yüksek kullandığım için rahatsızlık duyuyorum.Ultrason kontrolünden sonra dr konuşcam , bu kadar yüksek doz vucut dengemi bozuyor ☹
Yaaa sürpriz yapmışlar sana hayırlısı olsun canım ne hissediyorsunKızlar rapor ıcın gittim ve sürpriz iki bebek birinin kalp atısı var bırının daha net degılmıs
Cok korkuyorum cunku erken dogumum var dahaa onceden cnm allah yardımcım olsun dıyorumYaaa sürpriz yapmışlar sana hayırlısı olsun canım ne hissediyorsun ☺☺
Canım eşin yapsa olmaz mı benim de tedavi sürecindeki iğnelerden birisi kalındı ben yapamamıştım eşim yapmıştı hepGünaydın kızlar. Ben iğnemi yapamadım o iğnenin kalınlığı ı görünce aklım gitti. Göbeğime sokamadım o kalınlıkta iğneyi. Ne o çuvaldız gibi bugün burda paskalya bayramı var ve heryer kapalı, eşim ince uçlu iğne alacaktı eczaneden. Artık bugünde yapamam yarına kaldı
Canım o kalın uc sıvıyı çekmek için, sonra o ucu çıkarıp ince takacaksin. Vermemişler mi ince ucGünaydın kızlar. Ben iğnemi yapamadım o iğnenin kalınlığı ı görünce aklım gitti. Göbeğime sokamadım o kalınlıkta iğneyi. Ne o çuvaldız gibi bugün burda paskalya bayramı var ve heryer kapalı, eşim ince uçlu iğne alacaktı eczaneden. Artık bugünde yapamam yarına kaldı
Hayırlı olsun canim, sen keseyi görmemiş miydin zaten ? Tek degil miydiKızlar rapor ıcın gittim ve sürpriz iki bebek birinin kalp atısı var bırının daha net degılmıs
Gecen hafta cok kucuk tektı bu hafta yanyana bebekler ıkı farklı kesede cnmHayırlı olsun canim, sen keseyi görmemiş miydin zaten ? Tek degil miydi
Bşe olmaz Allah’ın izni ile içini ferah tut canımCok korkuyorum cunku erken dogumum var dahaa onceden cnm allah yardımcım olsun dıyorum
Ne güzel masallahGecen hafta cok kucuk tektı bu hafta yanyana bebekler ıkı farklı kesede cnm
Allah buyuk bakalım dua edıcezBşe olmaz Allah’ın izni ile içini ferah tut canım ☺
Hayırlısı ıns cnm senın tekmıydı demekkı 6 7.haftada cıkıyo ıkızlerNe güzel masallah