• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Maalesef canım. Burda ki sağlık sisteminden memnun değilim. 😭 eşim dese ki hadi türkiyeye dönelim inan çantamı alır çıkarım, dönüp bakmam arkama
Allah yardımcınız olsun canım gurbet zor ben de istanbuldyım kimsem yok burada memleketim çok uzak anne yok . Allah büyük

Anladım canım hiç hamile kalmadım sudan çıkmış balık gibiyim hiç bir şey bilmiyorum
Allahın izniyle öğrenirsin canım sıkıntı yapma. Ultrason ölcümlerindeN daha sağlıklı bilgiler edinirsin. Kan artık belli bir süre sonra katlanması 48 saatten 72 saate çıkıyor.

Anladım canım ultrasonda kaç haftalık olduğu belli oluyor mu kana bakıp mı söylüyorlar yoksa 🤨
Vajinal ultrason kese icin bakmislardi 23 mart idi 5+5 dediler tup merkez.kalp atisina gittim baska hastaneye 3 nisan da 6+3 dediler.iki hastane arasi 6 gun değişiyor. Tup merkez e gore 8+1 diger hastaneye göre 7+2 su an canim

Vajinal ultrason kese icin bakmislardi 23 mart idi 5+5 dediler tup merkez.kalp atisina gittim baska hastaneye 3 nisan da 6+3 dediler.iki hastane arasi 6 gun değişiyor. Tup merkez e gore 8+1 diger hastaneye göre 7+2 su an canim
Kız bi tanesini baz alsana ne o iki tarih 🤪🤪 insanın kafası karışır. Doğuma kadar merkezine öi devam etceksin, yoksa doğum dr u mu ayarlıcaksın. Sadece 1 ne git ve onu baz al. Zaten ilerleyen dönemlerde haftasından ileride olacak geride.

Allahın izniyle öğrenirsin canım sıkıntı yapma. Ultrason ölcümlerindeN daha sağlıklı bilgiler edinirsin. Kan artık belli bir süre sonra katlanması 48 saatten 72 saate çıkıyor.
Kan tahlili iki kere verdim doktor üçüncüyü gerek görmedi benim keseyi de görebilseydik sonra kalp atışı hep böyle telaşla gidecek sanırım bu ☺️

Benim kafam karışıyor siz hesap yaparken z😂 nasıl hesaplanıyor onu bile bilmiyorum ama öğreneceğim inşallah 🤰🏻❤️

Günaydın hanımlar ☀☀Nasılsınız? Ben henüz iğneme başlamadım çünkü dün Sipariş yetişmediği için bugüne kaldı, eşim akşama getirir ancak.
karnı davul gibi olan var mı? Sanki 4-5 aylık hamileyim, karnım o kadar şiş yani. Sanırım ilaçları bırakmadan inmeyecek.
akıntısı olan hanımlar akıntınızın kıvamı nasıl? benim iç çamaşırım ıslak oluyor, afedersiniz çişimi yapmışım gibi oluyor.
Bende aynı durumdayım rengı sarı 🙈 günlük pet kullanıyorum ve günde kaç sefer değişiyorum bilmıyorum,

6-7 haftalik olan arkadaslar kan tahlili verdiniz mi? Bu donem tsh a filan bakilmasi gerekiyormus sanirim, doktoru isteyen var mi? Su donem hastanelere hic gitmek istemiyorum.

Benim kafam karışıyor siz hesap yaparken z😂 nasıl hesaplanıyor onu bile bilmiyorum ama öğreneceğim inşallah 🤰🏻
Canım vajinal muayeneden Sonra son adet tarihine / transfer tarihine göre doğum/ gebelik haftan hesaplanıyor diyelim ki 5+1 haftalıksın hergün 1 ekleyerek (5+2,5+3..) diye sayıyorsun en son 5+6 dan sonraki gün 6+0 oluyor yine üzerine +1 ekliyorsun bu şekilde devam ediyor. Bu gebelik stresi hiç bitmiyor, senin ikizmiydi?

6-7 haftalik olan arkadaslar kan tahlili verdiniz mi? Bu donem tsh a filan bakilmasi gerekiyormus sanirim, doktoru isteyen var mi? Su donem hastanelere hic gitmek istemiyorum.
Vermedım ben valla yarın d vıtamını verıcem dısuktu sorayım dra baska bısey vermem gerekmı dıye Sağlık ocakları kan almıyor zaten ozele kaldık

Kız bi tanesini baz alsana ne o iki tarih 🤪🤪 insanın kafası karışır. Doğuma kadar merkezine öi devam etceksin, yoksa doğum dr u mu ayarlıcaksın. Sadece 1 ne git ve onu baz al. Zaten ilerleyen dönemlerde haftasından ileride olacak geride.
😂😂😂 3 mayisda ramdevum var netlestircem canim

Bn dun verdim kan bütün sonuclari aldm dr.gostermedim daha.kendim netten baktim bnm hep iyiydi ama folat yüksekmiş

Back