2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Canem o

Hamileligin hayirli olsun . Insallah kalp ve keseyide gorursun . canem nelere dikkat ettin . Kasklarinda agri var mi .
Teşekkür ederim, kasik agrim bazen oldu bazen olmadi adet olacakmis gibi ağrılarım oldu bazende. Evdeydim hep, sürekli yatmadim ama yormadim da kendimi. Kabak çekirdeği incir ananas brokoli ve avakado yedim. Darisi sana inşallah.

Merhabalar 19 Martta transferim oldu. Sabırsızlıkla 31 martı bekliyorum

Kızlar toplu yazıyorum ıkı kere wc gııdınce pembe geldı ped koydum koyu renk sılınce kahve geldı sımdı bıtıcekmı bu yanı anlamadım devam etmez ıns
Bence uzan biraz bekle yerleşme kanamasıdır inşallah, moralini yüksek tut sıkı sıkı tutunuyor inşallah bebeklerin sana öyle düşün

Kızlar toplu yazıyorum ıkı kere wc gııdınce pembe geldı ped koydum koyu renk sılınce kahve geldı sımdı bıtıcekmı bu yanı anlamadım devam etmez ıns
Fitil kullanıyorsan hafif zedelenmiş tahriş yapmıştı olabilirsin etini.. Endişelenmeden takip et ve yat dinlen Doktorunlada görüş

Fitil kullanıyorsan hafif zedelenmiş tahriş yapmıştı olabilirsin etini.. Endişelenmeden takip et ve yat dinlen Doktorunlada görüş
Yok fıtıl dgl kanamam yok suan kahve geldı durdu ama somdı su gıbı ıdrarla baya acok renk ıdrarla yaptm test acık renk cıktı sabahtan baya düştüöu beya

Canım o en erken yapan yaramazlardan... idrarıı yapalı çok oldu kanda tescillendirecek İnşaAllah perşembe günü.. bu arada sizinde hayırlı olsun gebeliğiniz
Cok tesekkur ederim. Ama daha o moda giremedim. Koronadan dolayi kese ve kalp atisi icin doktor 9 nisanda cagirdi onu gormeden inanamayacagim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…