- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #5.001
Sakin ol yerleşmedir inşallahKızlar benden pembelık geldı nabıcam ben
Zaten pazartesi 11 oluyor canım ben cuma felan erken gebelik yapsam mı acaba dedim ne bilim ya catlicam meraktan valla3.gün embriyosu 10.gün çıkıyor canım ozaman yap bence
Benim 11.gün 3.gün embriyosu daha bugün çıktı bekle benceZaten pazartesi 11 oluyor canım ben cuma felan erken gebelik yapsam mı acaba dedim ne bilim ya catlicam meraktan valla
Taze mi canım. Ya kaç çıktı degerin hayırlı olsunBenim 11.gün 3.gün embriyosu daha bugün çıktı bekle bence
Evet oluyor adet agrisi. Benim de 5. gun embriyosu 7. Gunde ogrendim idrarda. Cikar senin deHamile arkadaşlar adet sancısı sizdede oluyormu test yapcam sırf o sancıdan ötürü olumsuz geliyor diye yapmaya korkuyorum. Bugun 11. Günüm 5. Gün embriyosu
Ne güzel 5 gün embriyosu erken çıkıyor hayırlı olsun :) benim 3 gün embriyosu 5 gundeyim meraktan ölçemEvet oluyor adet agrisi. Benim de 5. gun embriyosu 7. Gunde ogrendim idrarda. Cikar senin de
Tesekkur ederim, darisi sana insallah az kalmış 10. Gunde cikar senin deNe güzel 5 gün embriyosu erken çıkıyor hayırlı olsun :) benim 3 gün embriyosu 5 gundeyim meraktan ölçem
Suan kacıncı gununuz kan verdınızmı ne cıktı sonuxEvet oluyor adet agrisi. Benim de 5. gun embriyosu 7. Gunde ogrendim idrarda. Cikar senin de
Su an 10. Günüm dun kan verdim 215 çıktı.Suan kacıncı gununuz kan verdınızmı ne cıktı sonux
Kan vermeye gıdıcem sımdı keske oyle olsa benı bırakmasalarSakin ol yerleşmedir inşallah
Amin insallah. Benim de 7. Gunum . Sabrszlikla bekliyom .Bu cuma gunuAllahim inanmak istiyorum icim kipir kipir saat 5 ten beri uyuyamiyorum pes ettim kendimi salona attim artik .Allahim sen isteyen , bekleyen herkese yardim et kucagini bos birakma
Yerlesmedir insallah korkmaKan vermeye gıdıcem sımdı keske oyle olsa benı bırakmasalar
Taze canım ama erken gebelik testi yaptım kanı perşembe vercemTaze mi canım. Ya kaç çıktı degerin hayırlı olsun
İnşallah cuma 9 oluyor erken gebelik denerim dedim zaten pazartesi vercem kanı inşallah :)Tesekkur ederim, darisi sana insallah az kalmış 10. Gunde cikar senin de
İnş yerleşmedir çok güzel sonuçlarla gelKan vermeye gıdıcem sımdı keske oyle olsa benı bırakmasalar
Ver canım bakalım inslaah güzel haberler getir bizeKan vermeye gıdıcem sımdı keske oyle olsa benı bırakmasalar
Ayy canim gercekten mi ben de 18. Gün . Belli oluyo mu. Kac embriyo transfer edildi . Ve kacinci gun embriyosuBen 18 mart transfer oldum bugun 6. Gün sabah silik ikinci çizgi gördüm inşallah hamileyimdir
Yerleşmedir inşallah canım ya sonucu bekliyoruzKızlar benden pembelık geldı nabıcam ben
Canem oHamile arkadaşlar adet sancısı sizdede oluyormu test yapcam sırf o sancıdan ötürü olumsuz geliyor diye yapmaya korkuyorum. Bugun 11. Günüm 5. Gün embriyosu
Hamileligin hayirli olsun . Insallah kalp ve keseyide gorursun .Evet oluyor adet agrisi. Benim de 5. gun embriyosu 7. Gunde ogrendim idrarda. Cikar senin de
Hayırlı olsun tebrikler..Az önce kan sonucum cikti hamileyim, darisi isteyen bekleyen herkese ınsallah. Transferimin 9. Günü bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?