- 9 Mayıs 2018
- 869
- 1.797
- 43
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #5.041
5+4 teyim ben. Ama iste keseyi ve kalp atisini gormeden hamilelik moduna giremicem galibaKuzum test yaptım bıkacgundur hep zaten kan ıcın beklym erken gebelık testı almam bosuna para vermem persembe dr a gıdıcem zaten kuzum yenı yenı adet tarıhım gelıyo bıkacgune senle bır hafta aramız var sanırım kuzu
Canım bak çok iyi çıkmış sonuç yerleşmeydi o da inşallah hamilesinnnn tadını çıkarKızlar 267,69 cıktı kan sonucum suan kanamam durdu ama dusucekmı yoksa artıcakmı bılmıyorum yarın da kan vermemı ıstedıler
Ben de 19 unda transfer oldum. 5. Gün embriyosuBenimde 19 unda persembe oldu canım :) 3 gün embriyosu ama ben pazartesi veririm dedim çıkarmış yani seninki kaçıncı gün embriyosu
Yerleşme kanaması dedikleri bu oluyor demekki canım, içini ferah tut..Kızlar 267,69 cıktı kan sonucum suan kanamam durdu ama dusucekmı yoksa artıcakmı bılmıyorum yarın da kan vermemı ıstedıler
Bunları düşünme dinlenmene bak.. koy bacaklarının altına bi yastık keyfine bak. Yarın ola hayrola. O sıpaların nasibi varsa asla seni bırakmazlar. Millet 9 ay kanamayla bebepini kucağına alıyor. Kanamanda kahveye dönmüş bence sıkıntı yok.Kızlar 267,69 cıktı kan sonucum suan kanamam durdu ama dusucekmı yoksa artıcakmı bılmıyorum yarın da kan vermemı ıstedıler
Oylemı dersın 8.gun ıcın ıyımı kuzum bebeklerım benı korkutmak mı ıstedı dersın suan kanama kesıldı ama ıns kotu bısey yokturCanım bak çok iyi çıkmış sonuç yerleşmeydi o da inşallah hamilesinnnn tadını çıkartebrik ederim canımm
Yerlesmedır ıns 8.gun transferden yarın sonuc az daha yukselırse rahatlarm belkı kuzumYerleşme kanaması dedikleri bu oluyor demekki canım, içini ferah tut..
Annem bana ıkı ay kanama cekmıs adet gıbı ped dolusu hemde cnm ya ıns yerlesmedır allahm mafettıler benı yaBunları düşünme dinlenmene bak.. koy bacaklarının altına bi yastık keyfine bak. Yarın ola hayrola. O sıpaların nasibi varsa asla seni bırakmazlar. Millet 9 ay kanamayla bebepini kucağına alıyor. Kanamanda kahveye dönmüş bence sıkıntı yok.
8. Gun icin iyi benim 9. Gun 215 ti. Stres yapma bisey olmaz insallahh.Yerlesmedır ıns 8.gun transferden yarın sonuc az daha yukselırse rahatlarm belkı kuzum
Kuzum test yaptım bıkacgundur hep zaten kan ıcın beklym erken gebelık testı almam bosuna para vermem persembe dr a gıdıcem zaten kuzum yenı yenı adet tarıhım gelıyo bıkacgune senle bır hafta aramız var sanırım kuzu
Kız iyiki yüz yüze görüşmüyoz, ağzından çıkan her kötü düşünce için bi tane patlatırdım sanaAnnem bana ıkı ay kanama cekmıs adet gıbı ped dolusu hemde cnm ya ıns yerlesmedır allahm mafettıler benı ya
Kuzum ben hiç gebelik yaşamadım daha ama okuduklarımdan bildiğim kadarıyla gayet iyi bir değerOylemı dersın 8.gun ıcın ıyımı kuzum bebeklerım benı korkutmak mı ıstedı dersın suan kanama kesıldı ama ıns kotu bısey yoktur
Yerlesme olabilir ve doktoruna danis canimKızlar benden pembelık geldı nabıcam ben
Bugun kahverengi akinti geliyor kizlar birde , bunu yasayan var miAmin insallah. Benim de 7. Gunum . Sabrszlikla bekliyom .
Normaldir diyorlarBugun kahverengi akinti geliyor kizlar birde , bunu yasayan var mi
Sıra gelince sen de tadarsın canım.. Rabbim hayırlısından sağlısondan versinKuzum ben hiç gebelik yaşamadım daha ama okuduklarımdan bildiğim kadarıyla gayet iyi bir değermaşallah
Anaaaammmm ne oluyor sizlere nazar mı değdirdik tövbe tövbe.Bugun kahverengi akinti geliyor kizlar birde , bunu yasayan var mi
İnşallah canım perşembe günü test günümSıra gelince sen de tadarsın canım.. Rabbim hayırlısından sağlısondan versin
tüp bebek anne adayı = pimpirikli anne adayı demek
Sende katılırsın bu kervana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?