2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Arkadaslar yuzunuzde sivilce var mi . Karniniz sismis mi . Ayy adet mi oluyom yoksa
Eveettt nur topu gibi pimpirikli bir anne adayımız daha oldu..
Karnının şişliği 12. Haftadan sosra geçmeye başlayacak canım. İlaçları bıraktıkca şişkinliğin geçecek. Şimdi eminim 4 aylık hamile gibi karnın vatdı ama bunlar kullanılan ilaçların yan etkileri.
sivilce için teorim yok belki kuzım olacaktır güzelliğini çalıyordur senden. Sence nasıl teori ??

Ayy super vala . insallah canim yaa . 2 embriyo ile 5.gun embriyosudr. Allahim herkese nasip etsin . Amin

Kızlar sagolun desteklerınız ıcın yazdım hastanedekı hemsırelere ıkı gun sonra kan ver dedıler bana olaclara devam kanama kesıldı tutunma kanaması olurmu kı bu gunlerde kızlar allahım ıns benımle kalırlar

Ayrıca kızlar yumurtaların kaliteli olması için aylar öncesinden özel olarak kullandığınız bir şeyler var mıydı

Idtar acık renktı cok su ıcmıstm sabahkı kdr koyu cıkmadı ıdrar aman zaten ıkıgun sonra bellı olcak
Anam sen idrarının renginide mi kontrol ediyon
Allah iyiliğini versin.
kızımda 9. Gün kanamam olmuştu, hattakorkudan bununla ilgili post bile açmıştım. 9. Gün ve tüp bebekte yerleşme kanaması mı olur diye.. ama oluyormuş. dr um 3 günlük iğne vermişti kanama için. Kanama devam etmedi ama iğneleri kullandım.
hamilelik garip bi şey, hiçbir zaman birbirini tutmayan belirtiler yaşıyorsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…