- 10 Eylül 2016
- 615
- 311
- 103
- 28
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #5.061
Yaa bak nasip oldu bugün öğrenmiş oldun cnaim :) çok sevindimmmm kaçıncı gündü bugün transfer sonrasıKızlar 267,69 cıktı kan sonucum suan kanamam durdu ama dusucekmı yoksa artıcakmı bılmıyorum yarın da kan vermemı ıstedıler
Eveettt nur topu gibi pimpirikli bir anne adayımız daha oldu..Arkadaslar yuzunuzde sivilce var mi . Karniniz sismis mi . Ayy adet mi oluyom yoksa
Ayy super vala .Eveettt nur topu gibi pimpirikli bir anne adayımız daha oldu..
Karnının şişliği 12. Haftadan sosra geçmeye başlayacak canım. İlaçları bıraktıkca şişkinliğin geçecek. Şimdi eminim 4 aylık hamile gibi karnın vatdı ama bunlar kullanılan ilaçların yan etkileri.
sivilce için teorim yokbelki kuzım olacaktır güzelliğini çalıyordur senden. Sence nasıl teori ?? ❤
Canım çok geçmiş olsun pembe akıntı yerleşme kanaması oluyorKızlar 267,69 cıktı kan sonucum suan kanamam durdu ama dusucekmı yoksa artıcakmı bılmıyorum yarın da kan vermemı ıstedıler
O zaman yerleşmediir korkma kesilmişti kan..Yok fıtıl dgl kanamam yok suan kahve geldı durdu ama somdı su gıbı ıdrarla baya acok renk ıdrarla yaptm test acık renk cıktı sabahtan baya düştüöu beya
Ne testi açık çıktı anlamadımYok fıtıl dgl kanamam yok suan kahve geldı durdu ama somdı su gıbı ıdrarla baya acok renk ıdrarla yaptm test acık renk cıktı sabahtan baya düştüöu beya
Çok mutlu oluyorum sana ya :) tani herkese mutlu oluyorum ama 3.gün embiryosu tutunca ayrı sevindimTaze canım ama erken gebelik testi yaptım kanı perşembe vercem
Eeee o zamanAyy super vala .insallah canim yaa . 2 embriyo ile 5.gun embriyosudr. Allahim herkese nasip etsin . Amin
Ayy insallah kizz .Eeee o zaman= + böyle olur inşaAllah
Idtar acık renktı cok su ıcmıstm sabahkı kdr koyu cıkmadı ıdrar aman zaten ıkıgun sonra bellı olcakNe testi açık çıktı anlamadım
İdrarın koyu çıkması veya açık çıkması neyin işareti ki kuzu sabah ilk idrar koyu olur su içtikçe gün içinde açılırIdtar acık renktı cok su ıcmıstm sabahkı kdr koyu cıkmadı ıdrar aman zaten ıkıgun sonra bellı olcak
Olur canım zaten pembe ve jkahve olur rengiKızlar sagolun desteklerınız ıcın yazdım hastanedekı hemsırelere ıkı gun sonra kan ver dedıler bana olaclara devam kanama kesıldı tutunma kanaması olurmu kı bu gunlerde kızlar allahım ıns benımle kalırlar
3. Günüm testimede 13 gün varA
Ayy insallah kizz .Senin nasil gidiyor
Evt cok acıktı ıdtar arklar test yap dedı de yaptm pembe geldı ılk gunluk pedın yarıso kadar sonra kahve geldı bıkac damla smdı kesıldı ama progestan ıgnemı kestı acaba ıns gelmez yenıden ya kuzumOlur canım zaten pembe ve jkahve olur rengi
Insallah hamile olursun. Allah emeklerimizi bosa cikarmasin insallah3. Günüm testimede 13 gün var
Anam sen idrarının renginide mi kontrol ediyonIdtar acık renktı cok su ıcmıstm sabahkı kdr koyu cıkmadı ıdrar aman zaten ıkıgun sonra bellı olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?