• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kuzum test yaptım bıkacgundur hep zaten kan ıcın beklym erken gebelık testı almam bosuna para vermem persembe dr a gıdıcem zaten kuzum yenı yenı adet tarıhım gelıyo bıkacgune senle bır hafta aramız var sanırım kuzu
5+4 teyim ben. Ama iste keseyi ve kalp atisini gormeden hamilelik moduna giremicem galiba 😉

Kızlar 267,69 cıktı kan sonucum suan kanamam durdu ama dusucekmı yoksa artıcakmı bılmıyorum yarın da kan vermemı ıstedıler
Bunları düşünme dinlenmene bak.. koy bacaklarının altına bi yastık keyfine bak. Yarın ola hayrola. O sıpaların nasibi varsa asla seni bırakmazlar. Millet 9 ay kanamayla bebepini kucağına alıyor. Kanamanda kahveye dönmüş bence sıkıntı yok.

Canım bak çok iyi çıkmış sonuç yerleşmeydi o da inşallah hamilesinnnn tadını çıkar 😍😍💕💕 tebrik ederim canımm 🤩
Oylemı dersın 8.gun ıcın ıyımı kuzum bebeklerım benı korkutmak mı ıstedı dersın suan kanama kesıldı ama ıns kotu bısey yoktur🤲

Bunları düşünme dinlenmene bak.. koy bacaklarının altına bi yastık keyfine bak. Yarın ola hayrola. O sıpaların nasibi varsa asla seni bırakmazlar. Millet 9 ay kanamayla bebepini kucağına alıyor. Kanamanda kahveye dönmüş bence sıkıntı yok.
Annem bana ıkı ay kanama cekmıs adet gıbı ped dolusu hemde cnm ya ıns yerlesmedır allahm mafettıler benı ya

Annem bana ıkı ay kanama cekmıs adet gıbı ped dolusu hemde cnm ya ıns yerlesmedır allahm mafettıler benı ya
Kız iyiki yüz yüze görüşmüyoz, ağzından çıkan her kötü düşünce için bi tane patlatırdım sana 💪🏻 Ni ye bıraksınlar canım seni, bunlar hamilelikte olabilecek şeyler, sen stres yaparak ihtimalleri artırıyorsun
Ayyy bu arada unuttum değerin 🧿 MaşaAllah 8. Gün için harika..

Back