2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Bence 3. Gün emriyosu olduğu için 10. Güne kadar bekle inşallah olur rabbim yardimcimiz olsun

5.gun cnm ıkı tane konuldu yapmammı 4.gunden berı ıste ğozıtıfı koyulasmayı gordum ıns kanda kat katmartmayı görelımde
Ay cidden mi çok sevindimmmm ya bu 5 gün embriyosu daha erken belli oluyor ne güzel bana nasip olmadı yani kaliteler çok iyiyken gerek yok dedi doktorum 2 tanede dondurduk 5 gün embriyosu . Belirti olarak neler var canım peki:)

Evet canım benim 2 gündür kramp girip gidiyor uzun sürmesin diye dua ediyorum resmen inşallah bebeklerimiz sağlıkla büyürler de kucağımıza alırız kasıklarıma kramp girince başım dönüyor benim değerler değişiyor galiba

Canım dosya yükle basıyorum fakat kamera açılmıyor dosyada çıkmıyor anlayamadim

Hamile arkadaşlar adet sancısı sizdede oluyormu test yapcam sırf o sancıdan ötürü olumsuz geliyor diye yapmaya korkuyorum. Bugun 11. Günüm 5. Gün embriyosu

Hamile arkadaşlar adet sancısı sizdede oluyormu test yapcam sırf o sancıdan ötürü olumsuz geliyor diye yapmaya korkuyorum. Bugun 11. Günüm 5. Gün embriyosu
Test yaptın mı belli olur zaten sizinki muhtemelen hem 5. gün embriyosu hem de 11. gününüz inşallah pozitiftir rabbim isteyen herkese nasip etsin kucaklarımız boş kalmasın inşallah

Test yaptın mı belli olur zaten sizinki muhtemelen hem 5. gün embriyosu hem de 11. gününüz inşallah pozitiftir rabbim isteyen herkese nasip etsin kucaklarımız boş kalmasın inşallah
Amin inşallah. Yarın haberi vericem eğer pozitif cıkarsa demekki adet belirtisinden farkı yokmuş dicem yani.

Ay cidden mi çok sevindimmmm ya bu 5 gün embriyosu daha erken belli oluyor ne güzel bana nasip olmadı yani kaliteler çok iyiyken gerek yok dedi doktorum 2 tanede dondurduk 5 gün embriyosu . Belirti olarak neler var canım peki:)
Cnm benım doncak embrıyoda kalmadı dondurmussun enazından ıns kucagımıza alalımda gerek kalmasın belırtı belmkasık agrısı gogus acıması basladı 5.gunden sonra

Cnm benım doncak embrıyoda kalmadı dondurmussun enazından ıns kucagımıza alalımda gerek kalmasın belırtı belmkasık agrısı gogus acıması basladı 5.gunden sonra
Evet inslalah gerek kalmaz diğerlerine nasip iste benimde Kasık ağrım var göğüs hassasiyeti aynı şekilde inşallah nasip olur güzel haberlere

3.gün embriyosu 10.gün çıkıyor canım ozaman yap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…