- 20 Şubat 2020
- 474
- 669
- 53
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #4.221
Hala yasak olduğunu doktorun mu söyledi canım? Banada opudan bir hafta önce opuya kadar yasak dedi ama sonrası için bişey demedi,20 gün falan geçtiBana yasak hala yasakopudan 5 gün önce başladı yasak
Silik bile mi cikmadi hic? Kaçıncı gun embriyosuyduMaalesef kızlar negatif benim
5.gün canım. Yok kocaman bir tek çizgi.Silik bile mi cikmadi hic? Kaçıncı gun embriyosuydu
Kana kadar vaktin var belli olmaz, üzülme hemen canım.5.gün canım. Yok kocaman bir tek çizgi.
Hayırlısı bakalım 4 gün kaldı zaten idrarda pozitif görmeden gidip kan vermem sanırımKana kadar vaktin var belli olmaz, üzülme hemen canım.
Ver yinede doktorunda ona gore bisey söylerHayırlısı bakalım 4 gün kaldı zaten idrarda pozitif görmeden gidip kan vermem sanırım
Hoşbulduk canım. Evet öyleymiş rahat rahat uyurum artıkCanım hoşgeldin burda da beraberizdönmektenden de yüzüstü yatmaktanda bişey olmaz korkma
Ben de idrar testi neğatifse gidip boşuna virüs alamam gitmemHayırlısı bakalım 4 gün kaldı zaten idrarda pozitif görmeden gidip kan vermem sanırım
Aynı fikirdeyim adet olmadıkça tekrarlarım pozitif görürsem yaparım boşuna onuda bekleyip üzülememBen de idrar testi neğatifse gidip boşuna virüs alamam gitmem
Evet canım görgüm çizgiyi hayırlı olsun canımKızlar bende test yaptım 5. Gün daha ama çok silik belli belirsiz çıktı sanki,
Hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim inan. Testin markası nedir?Kızlar bende test yaptım 5. Gün daha ama çok silik belli belirsiz çıktı sanki,
Evet canim var cizgi. Dondurulmuş embriyomuyduKızlar bende test yaptım 5. Gün daha ama çok silik belli belirsiz çıktı sanki,
Hayırlı olsun çok güzelKızlar bende test yaptım 5. Gün daha ama çok silik belli belirsiz çıktı sanki,
Evet canım o ne zamn başlayın derse anca o zaman... Bana kalırsa sizde yapmayın derim....Hala yasak olduğunu doktorun mu söyledi canım? Banada opudan bir hafta önce opuya kadar yasak dedi ama sonrası için bişey demedi,20 gün falan geçti
Canım çok tesekkür ederim. İnşallah şu virüs belasından kurtuluruzda sende bir an önce transferini yaptırırsınArkadaşlar foruma giremedim daha şimdi girdim baya yazışma birikmiş hepsini bitiremedim fakat arada gördüğüm birşey varrlimoncicegi41 pozitif almışsınn hayırlı olsun çok çok sevindim rabbim daim etsin❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?