• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Selam kızlar bende aranıza yeni katıldım. Dün transferim gerçekleşti. Bende sizlerle beraber sonucumu bekleyeceğim inşallah. Benim merak ettiğim ilk günler gece uykusunda da hep sırt üstü mü yatmak gerekiyor. Dönememek beni epey zorluyor. Saatten de anlaşılacağı üzere uykum kaçmış vaziyettte. Fikirlerinize ihtiyacım var
Canım hoşgeldin burda da beraberiz 😄 dönmektenden de yüzüstü yatmaktanda bişey olmaz korkma

Kızlar konuşuldumu bilmiyorum ama doktorunuz ilişki ile ilgili birşey söyledimi size 🙈 fikriniz nedir bişey olurmu?yani transferi yeni olanlar için değil tabi bu soru ,sonucu belli olanlar için daha çok 😄

Valla tamamen onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum canım 3.gün embriyosuylada çok hamile kalan var ama ben olmama nedenini çok merak ediyorum doktorumla adet bitimi bunların üstüne konuşucaz ilkinde şans genelde düşük oluyomuş 2 veya 3.de şans dahada artıyormuş en çok üzüldüğüm şey de vücudum çok hırpalandı delik deşik oldum iğnelerden meğer aynı zamanda ruhumda delik deşik olmuş nasıl toparlıcam bilmiyorum
Kuzum ya, bende ilk tüp bebek denememde kesin olur diye düşünüyordum olmadığında aynen dediğin gibi hissetmiştim, sonradan anladımki başkaları için duyduğum herşey benimde başıma gelebilirmiş, hatta 2. Denemem de tutmayabilirdi, ve tutmadıda, önemli olan kendimiz kendi sağlığımız biz sağlıklı olursak inşallah ileride bebeklermizde sağlıklı olacak ve annelerini her zaman sağlıklı görecekler, onları daha iyi yetiştireceğiz böylece,
bu kandil gününde duam inşallah hepimiz en hayırlı zamanda anne oluruz.. 💕

Evet canım malesef 4 tane.3 u karnım da öldü kürtaj oldum.1 i hasta doğdu 7 buçuk ay yaşadı öldü. Inşallah bebeklerin sana sımsıkı tutunur.
Ay kuzum basın sagolsun ya bebek kaybetmek zor senşnkisi daha zordur allah acılarımızı dındırsın ınsallah

Kızlar konuşuldumu bilmiyorum ama doktorunuz ilişki ile ilgili birşey söyledimi size 🙈 fikriniz nedir bişey olurmu?yani transferi yeni olanlar için değil tabi bu soru ,sonucu belli olanlar için daha çok 😄
Bana verdıklerı kagıtta bebek oldugu kesınlese kdr ılıskı yasak dıyo zaten benımm esımmsehır dısında ve rısklı bana ondan rahatım🤣

Canım benim 💕💕💕 cok ama çok seviniyorum. Peşpeseyiz .harika oldu. Allahım saglıkla kucagına almayo nasip etsin
Canimm cok sagol, her animda yanımdaydın 1 senedir, saglikla kucagimiza aliriz ınsallah. Isteyen herkes pozitifi hayirlisiyla görsün insallahhh

Valla tamamen onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum canım 3.gün embriyosuylada çok hamile kalan var ama ben olmama nedenini çok merak ediyorum doktorumla adet bitimi bunların üstüne konuşucaz ilkinde şans genelde düşük oluyomuş 2 veya 3.de şans dahada artıyormuş en çok üzüldüğüm şey de vücudum çok hırpalandı delik deşik oldum iğnelerden meğer aynı zamanda ruhumda delik deşik olmuş nasıl toparlıcam bilmiyorum
Canım çok üzüldüm ya benimde 3.transfeeimdi anca tuttu. O konuda haklısın. 2.de 3.de sans daha yüksek . İnşallah bir an önce toparlanıp yola devam etmeni dilerim

Back