• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar bende test yaptım 5. Gün daha ama çok silik belli belirsiz çıktı sanki,

Eklentiler

• A980F827-E21E-4C33-937D-E0062377C646.jpeg
    A980F827-E21E-4C33-937D-E0062377C646.jpeg
    54,4 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar transferim gerçekleşti, herzaman ki gibi transferden sonra merkezim yatmayı gerekli görmediği için yolcu ettiler😬 1 saatlik yol eve geldik. Bi uzanayım dedim hooooppp kızım düştü burnu kocaman oldu. Eşim sakinleştiremedi anneeeee diye hoooop benim kucağıma.. sakinleşinceye kadar kucağımda taşıdım. 😓 umarım olumsuz etkisi olmaz. Tabi bu arada kızı sakinleştirinceye kadar eşimle birbirimize girdirk 😡
Unutmadan 2 embriyo transferi oldu 3.çözünürlen bozulmuş. İkiyle yola devam.. bakalım ilk transfer günümde başka aksilik yaşayacakmıyım 🤔 test tarihim taaaaaaaaa 6 Nisan 🤭

Arkadaşlar foruma giremedim daha şimdi girdim baya yazışma birikmiş hepsini bitiremedim fakat arada gördüğüm birşey varr limoncicegi41 limoncicegi41 pozitif almışsınn😍 hayırlı olsun çok çok sevindim rabbim daim etsin❤
Canım çok tesekkür ederim. İnşallah şu virüs belasından kurtuluruzda sende bir an önce transferini yaptırırsın

Back