- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #4.201
Çok sevindim canım acıların son bulsunCanım çıktı sonucum pozitif allaha şükürdualarım kabul oldu. İnşallah bekleyen herkes kavusur bebeklerinw
:))) dua istiyorum o zaman ismim zeynep :))Hayırrr umutsuzluk yasak.
Sağol canım Allah razı olsun inşallah ya eşimi yalvar yakar test almaya gönderdim şimdi :))Ah sorma nasil zor beklemek biliyorum bende bi an gözümü karartip yaptim hic beklemiyordum. Insallahh cikar senin de insallahh
Yapınca hemen attt:)Sağol canım Allah razı olsun inşallah ya eşimi yalvar yakar test almaya gönderdim şimdi :))
Tamam paylaşırım mutlaka ama yine negatif çıkacak gibi hissediyorumYapınca hemen attt:)
Evet at hemen dualarim seninleSağol canım Allah razı olsun inşallah ya eşimi yalvar yakar test almaya gönderdim şimdi :))
Bana yasak hala yasakKızlar konuşuldumu bilmiyorum ama doktorunuz ilişki ile ilgili birşey söyledimi sizefikriniz nedir bişey olurmu?yani transferi yeni olanlar için değil tabi bu soru ,sonucu belli olanlar için daha çok
Çok sağol canım inanılmaz heyecanlıyım :)Evet at hemen dualarim seninle
Aman çokta önemli değil ya çocuk olsun da :))Bana yasak hala yasakopudan 5 gün önce başladı yasak
Canım senin testin normal 5 tl olan testler miEvet at hemen dualarim seninle
Benimde 3.gün embiriyosu canım öncekiler 5.gündü düşün kötü düşünmeSanırım bu 3.gün embiryosu tutma şansı çok düşük ya benim de 3.gün embiryosu umudum kalmadı nasip tabi ama şans 5.gün de daha çok sanırım
Aynen öyle canım Eşime diyorum sevişmeden çocuk yaptık diyeAman çokta önemli değil ya çocuk olsun da :))
Cok sağol canım . Dua ederim tabi Zeynepciğim. Rabbim tez zamanda sağlıklı bebişler versin sana:))) dua istiyorum o zaman ismim zeynep :))
Hayırlı uğurlu olsun canım sağsalim kucağına alırsın inşallahCanım çıktı sonucum pozitif allaha şükürdualarım kabul oldu. İnşallah bekleyen herkes kavusur bebeklerinw
Evet canim erken gebelik testiyle daha koyu cikti. Bu attigim 5 tl likCanım senin testin normal 5 tl olan testler mi
Sağol canım hayırlısı olsun inşallah kucağına alırsınEvet canim erken gebelik testiyle daha koyu cikti. Bu attigim 5 tl lik
Aminn darısı başınızaSağol canım hayırlısı olsun inşallah kucağına alırsın
Amin canım hepimize inşallahCok sağol canım . Dua ederim tabi Zeynepciğim. Rabbim tez zamanda sağlıklı bebişler versin sana
Teşekkür ederim bu kadar dua almak mutlu etti beni ben de sizler için çok dua edeceğim sağlıkla alın kucağınıza inşallahAynen öyle canım Eşime diyorum sevişmeden çocuk yaptık diyeDualarım seninle zeynep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?