- 19 Nisan 2018
- 1.536
- 1.234
- 133
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #4.261
Benim adet olacagim zaman ust bacağımdan dizime kadar agri vururdu oyle agriyorduKuzu tek bacak alt bölge değil üst baldır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim adet olacagim zaman ust bacağımdan dizime kadar agri vururdu oyle agriyorduKuzu tek bacak alt bölge değil üst baldır
Hadi hayırlı olsun canım transferin. Kızına da geçmiş olsun, aksilik olmuş. Bebislerin sıkı sıkı tutunsun sana..Kızlar transferim gerçekleşti, herzaman ki gibi transferden sonra merkezim yatmayı gerekli görmediği için yolcu ettiler 1 saatlik yol eve geldik. Bi uzanayım dedim hooooppp kızım düştü burnu kocaman oldu. Eşim sakinleştiremedi anneeeee diye hoooop benim kucağıma.. sakinleşinceye kadar kucağımda taşıdım. umarım olumsuz etkisi olmaz. Tabi bu arada kızı sakinleştirinceye kadar eşimle birbirimize girdirk
Unutmadan 2 embriyo transferi oldu 3.çözünürlen bozulmuş. İkiyle yola devam.. bakalım ilk transfer günümde başka aksilik yaşayacakmıyım test tarihim taaaaaaaaa 6 Nisan
AKuzu tek bacak alt bölge değil üst baldır
Anam bu da mı belirtiymişBenim adet olacagim zaman ust bacağımdan dizime kadar agri vururdu oyle agriyordu
Hayırlı olsun inşallah,testiniz gayet net.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kizlar benim de 14 mart transfer tarihimdi testim böyle çıktı insallah doğrudur.
İnşallah canım benim bende dayanamadım ama değişen bişey olmadı pek umudum kalmadı ama hayırlısı bakalım. Herşeyde vardır bir hayır daha var test günümüze o gün kesinleşir herşey inşallah olumlu olur.Dün birlikte yapmıştık ben birdaha yapmaya ceserat edemiyorum pazartesi test günüm aile hekimliğinde yaptıracağım oda salı çıkar dilerim bu mübarek günde Allah bana sana bütün bekleyen ve isteyenlere de nasip eder bu testler yanılıydur inşallah
Amin cok teşekkür ederimHayırlı olsun inşallah,testiniz gayet net.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
İlk opudaki yumurtalarlamı havuz oluşturuluyor tekrarmı opu oldun canım sen hiç bilmiyorum bu havuz işlemini sanırım çok iyi sonuçlar veriyor bu işlemCanım ilk transferden sonra havuz uyguladık embrıyolar olustu .4 ay gectı tam transfere hazırlanalım derken kötü bir olay yasadım. Psikolojim alt ust oldu veo olaydan 2ay sonra 2.transferi yaptık. negatif oldu. Dedim toparlanmamışım. Bi 4 ay daha bekledim şimdi kısmet oldu. Doktor transferden sonra bir ay ara ikinci reglinle baslayabiliriz demişti. Ben beklemeyi tercih ettim
Canım arada bir bakıyordum sana, ne oldu-hangi aşamadasın diye. Şimdi gördüm pozitifini kendim kadar sevindim. Aynı doktordayız sonuçta Çok şükür bin şükür sağlıkla ilerlesin inşallah. Ben de 7. Günümde idrarda görmüştüm. Ama idrar testi pozitif çıkmayanları yanıltmasın bu, bir arkadaşımın idrarda negatif ama kanda pozitif çıkmıştı.Kizlar benim de 14 mart transfer tarihimdi testim böyle çıktı insallah doğrudur.
Canimm sagol unutmamışsın beni, şimdilik pozitif görünüyor bakalim kanda da guzel cikar insallah. Siz de büyümüşsünüz maşallahCanım arada bir bakıyordum sana, ne oldu-hangi aşamadasın diye. Şimdi gördüm pozitifini kendim kadar sevindim. Aynı doktordayız sonuçta Çok şükür bin şükür sağlıkla ilerlesin inşallah. Ben de 7. Günümde idrarda görmüştüm. Ama idrar testi pozitif çıkmayanları yanıltmasın bu, bir arkadaşımın idrarda negatif ama kanda pozitif çıkmıştı.
Merhaba hayırlı kandiller bence henüz erken biraz daha sabredip 25inde tekrar ederseniz belki çıkar. Sabretmek zor olsa da erken yapılan testler doğru sonuç vermeyebiliyorArkadaşlar hepinize merhaba hepimizin kandili mübarek olsun Rabbim bu gecenin hürmetine sağlıklı evlatlar nasip etsin bize banada 13 martta 1 dondurulmus 3. gun embriyosu transfer edildi bugun test yatim sifir cikmadi offffffff bence olsa çıkardı zaren belirtimde yok
Cnm her bünyenin beta salgılaması drgişebılır aşlah buyuk umudunu kesmeArkadaşlar hepinize merhaba hepimizin kandili mübarek olsun Rabbim bu gecenin hürmetine sağlıklı evlatlar nasip etsin bize banada 13 martta 1 dondurulmus 3. gun embriyosu transfer edildi bugun test yatim sifir cikmadi offffffff bence olsa çıkardı zaren belirtimde yok
Yaa dedım sana benımkıne benzıyo ama az daha koyu benımkı Bebekler cogalıyo ohhhKızlar bende test yaptım 5. Gün daha ama çok silik belli belirsiz çıktı sanki,
Hadı hayırlı olsun cnm bende yol geldım ya ıns bısey ollmaz bebesın tutunur hıc klrkmaKızlar transferim gerçekleşti, herzaman ki gibi transferden sonra merkezim yatmayı gerekli görmediği için yolcu ettiler 1 saatlik yol eve geldik. Bi uzanayım dedim hooooppp kızım düştü burnu kocaman oldu. Eşim sakinleştiremedi anneeeee diye hoooop benim kucağıma.. sakinleşinceye kadar kucağımda taşıdım. umarım olumsuz etkisi olmaz. Tabi bu arada kızı sakinleştirinceye kadar eşimle birbirimize girdirk
Unutmadan 2 embriyo transferi oldu 3.çözünürlen bozulmuş. İkiyle yola devam.. bakalım ilk transfer günümde başka aksilik yaşayacakmıyım test tarihim taaaaaaaaa 6 Nisan
Kacıncı gunun cnmMaalesef kızlar negatif benim
Arkadaşlar hepinize merhaba hepimizin kandili mübarek olsun Rabbim bu gecenin hürmetine sağlıklı evlatlar nasip etsin bize banada 13 martta 1 dondurulmus 3. gun embriyosu transfer edildi bugun test yatim sifir cikmadi offffffff bence olsaKan testi mi yaptırdın canım bu 3.gün embiryosu niye tutmuyor ya valla psikolojim bozuldu ha embiryo kalite durumu nasıldıArkadaşlar hepinize merhaba hepimizin kandili mübarek olsun Rabbim bu gecenin hürmetine sağlıklı evlatlar nasip etsin bize banada 13 martta 1 dondurulmus 3. gun embriyosu transfer edildi bugun test yatim sifir cikmadi offffffff bence olsa çıkardı zaren belirtimde yok
7.günüm benim bugün canım. Ama bir arkadaş 7.günde görmediğini 8 9 10 da gördüğünü yazmıştı iki gün bekleyip 9.gün tekrar yapacam. Ama çok bariz adet sancısı çekiyorum ben hem kasık ağrısı hemde heran gelecekmiş gibi his olur ya hatta geldi sanıp lavaboya koşuyorum şeffaf akıntı sadece. Anlamadımki karmakarışık oldum.Kacıncı gunun cnm
Benımde sabah oyle oldu kuzum hafof bel kasık agrısı oldu herkesın betası demekkı farklı cıkıyor testte olsa bıle çıkmayan kısıde cok bır ark ın 9 ay ıdrarda cıkmamıstı7.günüm benim bugün canım. Ama bir arkadaş 7.günde görmediğini 8 9 10 da gördüğünü yazmıştı iki gün bekleyip 9.gün tekrar yapacam. Ama çok bariz adet sancısı çekiyorum ben hem kasık ağrısı hemde heran gelecekmiş gibi his olur ya hatta geldi sanıp lavaboya koşuyorum şeffaf akıntı sadece. Anlamadımki karmakarışık oldum.