- 17 Mart 2020
- 106
- 101
- 23
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #4.241
Çok teşekkür ederim canım labquick ti uygun fiyatlı testlerdenHayırlı olsun canım senin adına çok sevindim inan. Testin markası nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım labquick ti uygun fiyatlı testlerdenHayırlı olsun canım senin adına çok sevindim inan. Testin markası nedir?
Evet canım dondurulmuşEvet canim var cizgi. Dondurulmuş embriyomuydu
Çok teşekkür ederim 5. Gün canım iki adet transfer olmuştu 3. Denemem buHayırlı olsun çok güzel kaçıncı gün embriyosuydu
var canım hayırlı olsun çok net gördüm ben :)Kızlar bende test yaptım 5. Gün daha ama çok silik belli belirsiz çıktı sanki,
Canım benim inşallah ikisi de seninle olurKızlar transferim gerçekleşti, herzaman ki gibi transferden sonra merkezim yatmayı gerekli görmediği için yolcu ettiler 1 saatlik yol eve geldik. Bi uzanayım dedim hooooppp kızım düştü burnu kocaman oldu. Eşim sakinleştiremedi anneeeee diye hoooop benim kucağıma.. sakinleşinceye kadar kucağımda taşıdım. umarım olumsuz etkisi olmaz. Tabi bu arada kızı sakinleştirinceye kadar eşimle birbirimize girdirk
Unutmadan 2 embriyo transferi oldu 3.çözünürlen bozulmuş. İkiyle yola devam.. bakalım ilk transfer günümde başka aksilik yaşayacakmıyım test tarihim taaaaaaaaa 6 Nisan
Sağolasın canım ne kadar sürdü peki 1.olumsuz sonuçtan sonra yani transferlerinin arası kaçar aydıCanım çok üzüldüm ya benimde 3.transfeeimdi anca tuttu. O konuda haklısın. 2.de 3.de sans daha yüksek . İnşallah bir an önce toparlanıp yola devam etmeni dilerim
Maalesef kızlar negatif benim
Ne güzel duadır bu İnşallah canım hayırlısını versin rabbim hepimizeRabbim acılarını unutturacak bir evlat versin yakın zamanda canım sana
Haklısın canım ama insan üzülüyor illaki umudumu kaybetmedim tabiki ama süreç çok yorucu malesef tekrarlarını yaşayacağımı düşünmek bile yoruyo bugün kandil hepimiz dualarımdasınızKuzum ya, bende ilk tüp bebek denememde kesin olur diye düşünüyordum olmadığında aynen dediğin gibi hissetmiştim, sonradan anladımki başkaları için duyduğum herşey benimde başıma gelebilirmiş, hatta 2. Denemem de tutmayabilirdi, ve tutmadıda, önemli olan kendimiz kendi sağlığımız biz sağlıklı olursak inşallah ileride bebeklermizde sağlıklı olacak ve annelerini her zaman sağlıklı görecekler, onları daha iyi yetiştireceğiz böylece,
bu kandil gününde duam inşallah hepimiz en hayırlı zamanda anne oluruz..
Canım ilk transferden sonra havuz uyguladık embrıyolar olustu .4 ay gectı tam transfere hazırlanalım derken kötü bir olay yasadım. Psikolojim alt ust oldu veo olaydan 2ay sonra 2.transferi yaptık. negatif oldu. Dedim toparlanmamışım. Bi 4 ay daha bekledim şimdi kısmet oldu. Doktor transferden sonra bir ay ara ikinci reglinle baslayabiliriz demişti. Ben beklemeyi tercih ettimSağolasın canım ne kadar sürdü peki 1.olumsuz sonuçtan sonra yani transferlerinin arası kaçar aydı
Rica ederim canım ne demek sağlıkla gelsin minnak Amiin inşallah şu günleri hemen atlatırızda transferimi olabilirim sende rahat rahat hastane kontrollerine gidebilirsin şu virüs her şekilde sıkıntı ya..Canım çok tesekkür ederim. İnşallah şu virüs belasından kurtuluruzda sende bir an önce transferini yaptırırsın
Hayırlı olsun canımmerakla duayla bekliyorum
hayırlı olsun allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın. transferın kacıydı? kac gunluktu? ve kac tane idi?
Teşekkür ederim inşallah artar yavar canım hayırlı olsun çok net gördüm ben :)
Hadi hayırlı olsun canım.Kizlar benim de 14 mart transfer tarihimdi testim böyle çıktı insallah doğrudur.
Artar Allahın izniyle canımTeşekkür ederim inşallah artar ya
Sagol canımHadi hayırlı olsun canım.
Bacak agrim benim de olduÜst baldırım ağrıyor kramp girer gibi genleşiyor yürüyorum o kadar neden olur ki
Kuzu tek bacak alt bölge değil üst baldırBacak agrim benim de oldu