• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar transferim gerçekleşti, herzaman ki gibi transferden sonra merkezim yatmayı gerekli görmediği için yolcu ettiler😬 1 saatlik yol eve geldik. Bi uzanayım dedim hooooppp kızım düştü burnu kocaman oldu. Eşim sakinleştiremedi anneeeee diye hoooop benim kucağıma.. sakinleşinceye kadar kucağımda taşıdım. 😓 umarım olumsuz etkisi olmaz. Tabi bu arada kızı sakinleştirinceye kadar eşimle birbirimize girdirk 😡
Unutmadan 2 embriyo transferi oldu 3.çözünürlen bozulmuş. İkiyle yola devam.. bakalım ilk transfer günümde başka aksilik yaşayacakmıyım 🤔 test tarihim taaaaaaaaa 6 Nisan 🤭
Canım benim inşallah ikisi de seninle olur

Dün birlikte yapmıştık ben birdaha yapmaya ceserat edemiyorum pazartesi test günüm aile hekimliğinde yaptıracağım oda salı çıkar dilerim bu mübarek günde Allah bana sana bütün bekleyen ve isteyenlere de nasip eder bu testler yanılıydur inşallah
Maalesef kızlar negatif benim :KK43:

Kuzum ya, bende ilk tüp bebek denememde kesin olur diye düşünüyordum olmadığında aynen dediğin gibi hissetmiştim, sonradan anladımki başkaları için duyduğum herşey benimde başıma gelebilirmiş, hatta 2. Denemem de tutmayabilirdi, ve tutmadıda, önemli olan kendimiz kendi sağlığımız biz sağlıklı olursak inşallah ileride bebeklermizde sağlıklı olacak ve annelerini her zaman sağlıklı görecekler, onları daha iyi yetiştireceğiz böylece,
bu kandil gününde duam inşallah hepimiz en hayırlı zamanda anne oluruz.. 💕
Haklısın canım ama insan üzülüyor illaki umudumu kaybetmedim tabiki ama süreç çok yorucu malesef tekrarlarını yaşayacağımı düşünmek bile yoruyo bugün kandil hepimiz dualarımdasınız💜

Sağolasın canım ne kadar sürdü peki 1.olumsuz sonuçtan sonra yani transferlerinin arası kaçar aydı
Canım ilk transferden sonra havuz uyguladık embrıyolar olustu .4 ay gectı tam transfere hazırlanalım derken kötü bir olay yasadım. Psikolojim alt ust oldu veo olaydan 2ay sonra 2.transferi yaptık. negatif oldu. Dedim toparlanmamışım. Bi 4 ay daha bekledim şimdi kısmet oldu. Doktor transferden sonra bir ay ara ikinci reglinle baslayabiliriz demişti. Ben beklemeyi tercih ettim

Canım çok tesekkür ederim. İnşallah şu virüs belasından kurtuluruzda sende bir an önce transferini yaptırırsın
Rica ederim canım ne demek sağlıkla gelsin minnak😍 Amiin inşallah şu günleri hemen atlatırızda transferimi olabilirim sende rahat rahat hastane kontrollerine gidebilirsin😔 şu virüs her şekilde sıkıntı ya..🤦‍♀️

Tedavide kontrol sonrasi gonal f 150 ml den daha düşüğe gecen oldu mu? Sonrasında kaç yumurtası oldu ? Benzeri olan varsa yazabilir mi

Back