2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Çok güzel söyledin canım biz elimizden geleni yapıyoruz takdir Allah’tan inşallah bu da bizim sınavımız hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alalım da

canım benim ya çok üzüldüm ama vardır bunda da bir hayır ne yapalım vaktinden önce olmuyorlar işte Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Selam kızlar bende aranıza yeni katıldım. Dün transferim gerçekleşti. Bende sizlerle beraber sonucumu bekleyeceğim inşallah. Benim merak ettiğim ilk günler gece uykusunda da hep sırt üstü mü yatmak gerekiyor. Dönememek beni epey zorluyor. Saatten de anlaşılacağı üzere uykum kaçmış vaziyettte. Fikirlerinize ihtiyacım var

Hayir canim sart degil ani hareketler disinda nasil istiyorsan oyle yatabilirsin.

Nasıl yattığın hiç önemli değil embriyo damla kadar bişey şu an yüzüstü de yatsan onu etkilemez canım

Cnm ozel degıllse bebekmı kaybettın bende 20 haftalık erken dogumla kaybettım oyuzdrn soruyorum

Kızlar az önce sağ kasıgıma sancı gırdı wc gıderken test deneyeyım dedım sılık cıktı bu ıgne etkısı gecmedımı hala ki ben anlamadım 16 martta 5.gun 2 tane embrıyo transfer oldum

Eklentiler

• AF4DE82C-3426-49E6-9A8E-8AE2FFAE0C0D.jpeg
    186,9 KB · Görüntüleme: 41
Çok zor biliyorum ama yılmak yok,kendini ne zaman hazır hissedersen tekrar dene,benim 3.tedavide nasip oldu inşallah seninde bir gün olacak buna inan❤
Cok uzuldum gercekten ,ama ayni fikirdeyim bu yolda hdr ihtimal var karsimizda herseyi bilerek basladik.Nolur pes etmeyin , Allah nasip ederse hersey olur

Hosgeldinizbende korkuyordum ama dr um anlatti guzelce , hicbir sorun yok.Dönebiliriz , oksurebiliriz ,sadece ıkınmak yok ve agir kaldirmak yok

Canım hakkında hayırlı olan maalesef buymuş demek ki üzüntünün tarifi yok ama üzülme olur mu Allah korusun seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…