2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Canım benim yaaa sıkma canını sakın üzülme vardır rabbimin bir bildiği doğru zaman değilmiş demekki allahım çifter çifter versin inşallah bu mübarek günler hürmetine

Ozaman iste yaziyorum, iki embfiyonun da tutmus olma ihtimali gayet yuksek bence. Cunku , embriyolar kendini rahme gömdukten sonra hcg salgilamaya baslar ama tek ebriyoda bukadar kisa zamanda cikmasi cok mumkun degil.bence ikiside tutmus ve yerlesmis o yuzden ikisinden gelen hcg yuksek oluyor ve kullandigin kaset tipi testin hassasiyeti 40 ml/u diye hatirliyorum.Seni tebrik ederim , ikiz annesiiicok sevindim senin adinaa

Hoşgeldin cnm hayırlı olsun tutunur inşallah sana sımsıkı.ben hertürlü yatıyorum acıkcası abartılı hareket yapmamaya dıkkat ettım sadece

Aynen bencede ikisi tuttuğu için hemen çıkmış tek olsa belki çıkmazdı

Laboquık cnm hassaslıgı 5 diye yazıyo testın ıcınde cıddmsn sen hado cnm bebekler tutundumu soklardayım suan pembe oldu test bıde onceden grı cıkardı sevınemıyorum suan sok oldum allahm kandıl gecesınde ıns bebeklermtutuysa saglıkla zamanında kucagıma almayı nasıp et bana yenıden evlat acısı yasatma ıns Allahım ıns sıze bana saglıklı evlatları kucagımıza almayı nasıp etsın bızım acımızı dındırsın ınsallah

Eminim ve hassasiyetine bi kdz daha bakip kontrol edicem , birazdan yazarim

5-50 dıyo kuzum 40 50 olcanı sanmam bukdr erken durumda ne dersın 10 15 vardır kan belkı
Simdi netten baktim , 25 olmadan cikmaz diyor bu biiir, normalde bu test erken gebelik testi degildir diyor bu ikiiii, adetiniz 1-2 gun gecince yapin diyor buda üc sen ne zaman yaptin kuzucuum ? Bugun adet gunun mu ? Niye sana pozitif veriyor acabaaa??? beni 6 ml/u hassasiyette olduguna emin oldugum bir marka var demistim ya , o erken gebelik testi.Dilersen bide onu yap cizgin cok daha koyu cikar inan boyle konusup umutlandirmak degil niyetim daha oncede kimseye boyle yazmadim.Bunlar gozumle gorup anladigim seyler,Aalahim nasip ederse olur ama benim icime gelen his bu is OLDU

dlkkydlntpl amanda amaaaannn idrar testi silik çıkmış... hayır lı olsun tatlım. Gönlüne göre olsun herşey
hanımlar hayırlı kandiller hepimize. Rabbimbizim için hayırlı olacak dualarımızı kabul etsin.
Burda saat 6:30 uyuyamadım stresten 2 saat sonra transfer var çocuk gibi heyecandan karnımmağrıyor.

Yok kız adetım 28 subattı adet gunum nezaman bılmıyorum kı bende bılemedım bıldıgın pembe coktı fotoda durmuyo ama anlamadım ozamn bıkac gun daha mı beklıcez anlamadım neyse koyulasırss gıt gıde pekı cokarmı ben ıkıay once erken testle bunu denedım cızgılerı ıgne etkısınden aynı cıkmıstı hayta erken testten daha once belırmıstı ıgne etkısıyle bekleyeyım ozaman ben

Ya boşver kaç olduğunu cano var mı var gerisini okuma bile :)
Yarın da yaparım koyulasmaya baslarsa vardır heralde kesınlıkle cnm artık saglık ocaklarıda kan almıyor orayada gebe takıbıne gıdemıcez sanrm ozellerde pandemı hastanesı olmus galıba artık hasta alcaklarmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…