• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Bak şuna inan canım doktorum bana söyledi ve hep aklımda doğacak çocuk damdan düşsende doğar doğmayacak çocuk pamuklara sarsan da doğmaz yani namaz kılmak ile filan düşmez çocuk yiyecek ekmeği yoksa göçüp gider inşallah vardır yiyecek ekmeği bizimledirler
Çok güzel söyledin canım biz elimizden geleni yapıyoruz takdir Allah’tan inşallah bu da bizim sınavımız hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alalım da 🙂🙂🙂

Merhaba benimde 3.günüm
Ara sıra kasık batmalarım. Çok sık idrara çıkmam ve bel ağrım var. Birde sanki ince ince başım döndü bugun 1 kez.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Neler yapıyorsun transfer sonrası
Kızlar nasılsınıız
Yarın test günümdü sabah idrar testi yaptım negatif çıktı doktorum kan vermemi söyledi kan verdim ordada negatif çıktı.. anlayacağınız çok zor bir gün geçirdim elimden geleni yaptım ama tutunmadı 😔 umarım bebekleriniz hayırlısıyla tutunur ♥
canım benim ya çok üzüldüm ama vardır bunda da bir hayır ne yapalım vaktinden önce olmuyorlar işte Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize 🙁🙁

Selam kızlar bende aranıza yeni katıldım. Dün transferim gerçekleşti. Bende sizlerle beraber sonucumu bekleyeceğim inşallah. Benim merak ettiğim ilk günler gece uykusunda da hep sırt üstü mü yatmak gerekiyor. Dönememek beni epey zorluyor. Saatten de anlaşılacağı üzere uykum kaçmış vaziyettte. Fikirlerinize ihtiyacım var

Selam kızlar bende aranıza yeni katıldım. Dün transferim gerçekleşti. Bende sizlerle beraber sonucumu bekleyeceğim inşallah. Benim merak ettiğim ilk günler gece uykusunda da hep sırt üstü mü yatmak gerekiyor. Dönememek beni epey zorluyor. Saatten de anlaşılacağı üzere uykum kaçmış vaziyettte. Fikirlerinize ihtiyacım var
Hayir canim sart degil ani hareketler disinda nasil istiyorsan oyle yatabilirsin.

Nasıl yattığın hiç önemli değil embriyo damla kadar bişey şu an yüzüstü de yatsan onu etkilemez canım 🙂

Allah razı olsun canım, evet malesef yaşadığım acının tarifi yok,Allah hiçbir anneye evlat acısı yaşarmasın.. Hamilelik surecimizi beraber geçirdik ama ben sizinle bebeğimin güzel şeylerini paylaşamadım. Allah isteyen herkese tarifsiz annelik duygusunu tattirsin. Inşallah ben de sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi daha olurum.
Cnm ozel degıllse bebekmı kaybettın bende 20 haftalık erken dogumla kaybettım oyuzdrn soruyorum

Kızlar az önce sağ kasıgıma sancı gırdı wc gıderken test deneyeyım dedım sılık cıktı bu ıgne etkısı gecmedımı hala ki ben anlamadım 16 martta 5.gun 2 tane embrıyo transfer oldum

Eklentiler

• AF4DE82C-3426-49E6-9A8E-8AE2FFAE0C0D.jpeg
    AF4DE82C-3426-49E6-9A8E-8AE2FFAE0C0D.jpeg
    186,9 KB · Görüntüleme: 41
Çok zor biliyorum ama yılmak yok,kendini ne zaman hazır hissedersen tekrar dene,benim 3.tedavide nasip oldu inşallah seninde bir gün olacak buna inan❤
Cok uzuldum gercekten ,ama ayni fikirdeyim bu yolda hdr ihtimal var karsimizda herseyi bilerek basladik.Nolur pes etmeyin , Allah nasip ederse hersey olur

Hosgeldiniz😊bende korkuyordum ama dr um anlatti guzelce , hicbir sorun yok.Dönebiliriz , oksurebiliriz ,sadece ıkınmak yok ve agir kaldirmak yok

Kızlar nasılsınıız
Yarın test günümdü sabah idrar testi yaptım negatif çıktı doktorum kan vermemi söyledi kan verdim ordada negatif çıktı.. anlayacağınız çok zor bir gün geçirdim elimden geleni yaptım ama tutunmadı 😔 umarım bebekleriniz hayırlısıyla tutunur ♥

Canım hakkında hayırlı olan maalesef buymuş demek ki üzüntünün tarifi yok ama üzülme olur mu Allah korusun seni ❤️❤️

Back