- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #4.061
Normal gebelikte olduğu gibi son adet tarihine göre hesap ediyorlarKızlar ben bişeyi çok merak ediyorum şimdi tutunca embriyo lar hamileliği nasıl hesaplıyoruz
Deli cesareti olmuş bu anacımRabbim hayırlısını versin ama üçüzde olmasın canım yaa.. gurbetteyim, akrabam yok tek başınayım.. 3 çocuğa bakamamşansı artırsın kalan 3 dondurulmuşta transfer olsun dedik. Umarım doğru karardır
İnşallah birlikte güzel haberler alırız kuzum :)) belirtiler bebişlerin bize seslenişidir.Bu durum bende de birebir aynı
Aynen katılıyorumBak şuna inan canım doktorum bana söyledi ve hep aklımda doğacak çocuk damdan düşsende doğar doğmayacak çocuk pamuklara sarsan da doğmaz yani namaz kılmak ile filan düşmez çocuk yiyecek ekmeği yoksa göçüp gider inşallah vardır yiyecek ekmeği bizimledirler
Hesaplama sayfalarında transfer için ayrı Bi hesaplama vardı sanki. Çünkü transfere göre hesaplayınca şuan eğer hamileysem 3+4 ama son adete göre 3+1 oluyor. Çünkü normal adet sürecinde yumurtlama 14.güne denk gelirken transferde 3 4 gün geriye çekilmiş oluyor. Emin değilim ama sadece netteki hesaplamalarda gördüğüm bu.Normal gebelikte olduğu gibi son adet tarihine göre hesap ediyorlar
Kızlar nasılsınıız
Yarın test günümdü sabah idrar testi yaptım negatif çıktı doktorum kan vermemi söyledi kan verdim ordada negatif çıktı.. anlayacağınız çok zor bir gün geçirdim elimden geleni yaptım ama tutunmadıumarım bebekleriniz hayırlısıyla tutunur ♥
[/QUOTE
Kısmet canım belki hayırlısı buymuş elden gelen bişey yok
Kısmet canım belki hayırlısı buymuş elden gelen bişey yokKızlar nasılsınıız
Yarın test günümdü sabah idrar testi yaptım negatif çıktı doktorum kan vermemi söyledi kan verdim ordada negatif çıktı.. anlayacağınız çok zor bir gün geçirdim elimden geleni yaptım ama tutunmadıumarım bebekleriniz hayırlısıyla tutunur ♥
Deli cesareti olmuş bu anacımben 2 tame koydurdumda ikiz olursa nasıl bakarım diye korkuyorum .kaçıncı denemen?
Şu stresli günler bittikten sonra ekonomik durumunuz iyiyse tekrar denersiniz. Rabbim daha kötü şeylerle sınamasın yeterki. Acınızı yaşadıktan sonra biran önce toparlanın, küsmak kırılmak yok, çıktığımız yol dümdüz değil, dikenli taşlı pes etmeden hedefe ulaşacağıız hepimizKızlar nasılsınıız
Allah razı olsun canım, evet malesef yaşadığım acının tarifi yok,Allah hiçbir anneye evlat acısı yaşarmasın.. Hamilelik surecimizi beraber geçirdik ama ben sizinle bebeğimin güzel şeylerini paylaşamadım. Allah isteyen herkese tarifsiz annelik duygusunu tattirsin. Inşallah ben de sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi daha olurum.Bilmiyorun senin acını hafifletmek için nasıl dua edebilirimYaşadığın acının tarifi yok, senden gelecek güzel haberleri beklediğimi hatırladım, sonra sende gelen o acı post.. hiç unutmadım. Çok etkilenmiş üzülmüştüm..seni tanımıyorum ama acını unutturacak mutlu haberler almanı yemin ederim bütün kalbimle istiyorum. Tez zamanda sende bu aşamalardan geçersin.İnşaAlla rabbim yüzünü her daim güldürür. Evladın için hayırlı sağlıklı kardeşi olsun.. tez zamanda kucağın dolsun. Aminnn
Allah sana sabır versin.Kaderin önüne geçemiyoruz malesef. Inşallah en kısa zamanda olur bebişin..Kızlar nasılsınıız
Yarın test günümdü sabah idrar testi yaptım negatif çıktı doktorum kan vermemi söyledi kan verdim ordada negatif çıktı.. anlayacağınız çok zor bir gün geçirdim elimden geleni yaptım ama tutunmadıumarım bebekleriniz hayırlısıyla tutunur
Ben normal yaşantıma devam ediyorum tabi içten içe heyecan var virüsten dolayı eşim evden çalışıyor beraber olunca heyecan daha fazla gibiMerhaba benimde 3.günüm
Ara sıra kasık batmalarım. Çok sık idrara çıkmam ve bel ağrım var. Birde sanki ince ince başım döndü bugun 1 kez.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Neler yapıyorsun transfer sonrası
İnternette o şekilde ama pratikte hastaneye gittiğinizde son adet tarihine göre hesaplama yapıyorlar.benim bir oğlum var tedaviyle olan bu şekilde hesaplandı hep yani :) 1,2 günlük oynama çokta önemli değil zaten.Hesaplama sayfalarında transfer için ayrı Bi hesaplama vardı sanki. Çünkü transfere göre hesaplayınca şuan eğer hamileysem 3+4 ama son adete göre 3+1 oluyor. Çünkü normal adet sürecinde yumurtlama 14.güne denk gelirken transferde 3 4 gün geriye çekilmiş oluyor. Emin değilim ama sadece netteki hesaplamalarda gördüğüm bu.
Bazen progestanın etkisiyle gecikme yaşanabiliyor,yani sonuçtan sonra bir haftayı bulabiliyor,bazende tam gününde geliyor.Arkadaşlar aklıma takıldı ilk transferim olduğu için bilmiyorum, Allah korusun tutmazsa adet ne zaman başlıyor peki
Çok zor biliyorum ama yılmak yok,kendini ne zaman hazır hissedersen tekrar dene,benim 3.tedavide nasip oldu inşallah seninde bir gün olacak buna inanKızlar nasılsınıız
Yapmaya calısıcam bende uzun bir dua ama 111 yaparım inşallah gunlukKızlar yapmak isteyen olur belki diye yazmak istedim 111 defa ismi azam duası okuyup her ismi azam duasından sonra dileğinizi söyleyince Allahın izniyle kabul oluyormuş belki yapmak isteyen olur
Normalde değil de şuan öğrenme aşamasındayız yaİnternette o şekilde ama pratikte hastaneye gittiğinizde son adet tarihine göre hesaplama yapıyorlar.benim bir oğlum var tedaviyle olan bu şekilde hesaplandı hep yani :) 1,2 günlük oynama çokta önemli değil zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?