• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Aa neden ben 5 saydım 🤣 canım öyle istedi 🤣 neyse hayırlısı olsun cnm bende namaz kılmaya korkuyorum varsa duser dıyem🥺 bolmdua edelım
Bak şuna inan canım doktorum bana söyledi ve hep aklımda doğacak çocuk damdan düşsende doğar doğmayacak çocuk pamuklara sarsan da doğmaz yani namaz kılmak ile filan düşmez çocuk yiyecek ekmeği yoksa göçüp gider inşallah vardır yiyecek ekmeği bizimledirler

Aa neden ben 5 saydım 🤣 canım öyle istedi 🤣 neyse hayırlısı olsun cnm bende namaz kılmaya korkuyorum varsa duser dıyem🥺 bolmdua edelım
Hey yarabbim şapşik anne adayı 😘.. kuzuyum namaz kılmakla bişey olmaz ama tabi senin kendini rahat hissetmen önemli. En küçük aksilkte kendini suçlamaktansa bekle bari, pozitif haberden sonra bol bol kılarsın

Bak şuna inan canım doktorum bana söyledi ve hep aklımda doğacak çocuk damdan düşsende doğar doğmayacak çocuk pamuklara sarsan da doğmaz yani namaz kılmak ile filan düşmez çocuk yiyecek ekmeği yoksa göçüp gider inşallah vardır yiyecek ekmeği bizimledirler
Cnm korkunc bır travma yasadıgım ıcın daha once korkuyorum kanamam dursun dıue yaytym durdu sonra ıse gonderdı benı dr o hafta acılmam oldu ve rısklı hamıleym bn maaşesef mucıze olmazmı tabıkıde olur ama tedbır benden takdır Allahtan

Hey yarabbim şapşik anne adayı 😘.. kuzuyum namaz kılmakla bişey olmaz ama tabi senin kendini rahat hissetmen önemli. En küçük aksilkte kendini suçlamaktansa bekle bari, pozitif haberden sonra bol bol kılarsın
Cnm bn travma yasadım erken dogum kanama oyuzden drlar yatmalı hamılelık dıyo bana oyuzden korkuyorum bukez aynı sey yasamak ıstemıyorum bıtın hayatım altmust oldu artık nasıp cnm bakalım

Cnm korkunc bır travma yasadıgım ıcın daha once korkuyorum kanamam dursun dıue yaytym durdu sonra ıse gonderdı benı dr o hafta acılmam oldu ve rısklı hamıleym bn maaşesef mucıze olmazmı tabıkıde olur ama tedbır benden takdır Allahtan
Tabiki canım tedbir bizden takdir Allahtan nasıl iyi hissedeceksen kendini öyle yap tabiki

Cnm bn travma yasadım erken dogum kanama oyuzden drlar yatmalı hamılelık dıyo bana oyuzden korkuyorum bukez aynı sey yasamak ıstemıyorum bıtın hayatım altmust oldu artık nasıp cnm bakalım
Seni senden daha iyi kimse bilmez canım.. sen kendini nasıl rahat ve huzurlu hissedeceksen öyle davran. Yaşadığın kötü şey içinde üzüldüm. Ama yinede kendini çok sıkma, tedbirini al

Selam kızlar ne durumdasınız transfer olanlar olacaklar benim 4. Günüm transferde ama hiç bi farklılık hissetmiyorum ya sadece göğüslerim şişti ve ara ara ter basıyor sizde ne belirtiler var 🙂🙂

Merhaba benimde 3.günüm
Ara sıra kasık batmalarım. Çok sık idrara çıkmam ve bel ağrım var. Birde sanki ince ince başım döndü bugun 1 kez.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Neler yapıyorsun transfer sonrası

Seni senden daha iyi kimse bilmez canım.. sen kendini nasıl rahat ve huzurlu hissedeceksen öyle davran. Yaşadığın kötü şey içinde üzüldüm. Ama yinede kendini çok sıkma, tedbirini al
Allah bıdaha yasatmasın kımselere yasatmasın cnm bakalım yarıladık sayılır az kaldı guzel haberler almamıza ıns🤣

Hanımlaaaar duanıza talibim, özellikle hamişler sizlerdende dua bekliyorum. Yarın 08:45 transferim var. İnşaAlla herşey yolundaysa 3 tane 5. gün embriyo transferi olacak 😅
Inşallah sana sıkı sıkı tutunur bebişin ya da bebislerin, büyük cesaret ikiz ya da üçüz olma ihtimali de var.Hakkinda hayırlısı olsun..Ben de bi transfer aşamasına gelebilsem..

Inşallah sana sıkı sıkı tutunur bebişin ya da bebislerin, büyük cesaret ikiz ya da üçüz olma ihtimali de var.Hakkinda hayırlısı olsun..Ben de bi transfer aşamasına gelebilsem..
Bilmiyorun senin acını hafifletmek için nasıl dua edebilirim ☹️ Yaşadığın acının tarifi yok, senden gelecek güzel haberleri beklediğimi hatırladım, sonra sende gelen o acı post.. hiç unutmadım. Çok etkilenmiş üzülmüştüm..seni tanımıyorum ama acını unutturacak mutlu haberler almanı yemin ederim bütün kalbimle istiyorum. Tez zamanda sende bu aşamalardan geçersin.İnşaAlla rabbim yüzünü her daim güldürür. Evladın için hayırlı sağlıklı kardeşi olsun.. tez zamanda kucağın dolsun. Aminnn

Back